مازيار جان خيلي برات ناراحت شدم اگه ميخاي ادرس بده تا فرم وير هايي رو كه گرفتم برات بريزم روي يه cd پست كنم برات در مورد مموري هم كه پس دادي فكر كنم مقصر من بودم هي بهت گفتم تقلبي هست خيلي شرمنده هستم.
مازيار جان خيلي برات ناراحت شدم اگه ميخاي ادرس بده تا فرم وير هايي رو كه گرفتم برات بريزم روي يه cd پست كنم برات در مورد مموري هم كه پس دادي فكر كنم مقصر من بودم هي بهت گفتم تقلبي هست خيلي شرمنده هستم.
راستي فكر كنم در مورد psp phone سر كار باشيم اينجوري كه بوش مياد يه دستگاه ديگه به اين نام ميخاد بياد و...
اينجوري كه من متوجه شدم.
دNowadays everything seems to be converging into a mobile phone. It already can be a perfectly good digital camera (e.g. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), a mobile TV station a music player or GPS receiver. One of the things missing here was a mobile gaming platform. But it’s coming too. And who’s better positioned to create a perfect mobile gaming platform then Sony? It already has one - Sony PSP. It also makes some great mobile phones via joint venture with Swedish Ericsson.
Their [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] shows how Sony Ericsson will go about integrating these two gadgets:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
the main question Sony Ericsson asked when designing PSP phone was - what is the main problem with using your phone for mobile games? And the answer was - gaming controls.The numeric keypad is just not good enough to control the action in games. But who says all the keys on the numeric keypad have to be identical?
Sony has already designed very good game controls on PSP. So now they just made a few keys on numeric keypad into a game controls and the problem was solved.
The other problem was that most of the good games are played holding PSP console with both hands and using two thumbs to control game characters. And the phone is operated usually with a single hand and thumb.
Rotating screen came to the rescue here. When the device is in a phone mode, all you have is a simple mobile phone with numeric keypad , menu and function keys. Turn the screen around 180 degrees, your menu/functional keys are transformed into game controls and you have a perfectly good portable gaming device.
Oh and why not use the screen turned 90 degrees to make this device into a mobile TV station as well?
The beauty of it all is that Sony will not have to worry about the games for the PSP phone. Just make it compatible with the standard PSP games and Nokia will have a really tough time catching up with it’s next gen N-Gage platform.
اينم يه اطلا عات ديگه.
Sony: No PSP Phone in Development
SCEE has denied that Sony Ericsson is developing a PSP phone following the emergence of a recently filed patent suggesting the product might be in the works.
“…I know nothing about a PSP phone,” David Reeves told [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . "I haven’t heard anything about it at all – and I would know. They wouldn’t develop it without our knowledge.”
Rumors of a PSP phone have circulated for some time now and were especially prominent last week after the discovery of a recent Sony [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that described a product capable of “performing entertainment functions represented by gaming function.”
It also detailed a product that would include a screen able to rotate 90 degrees “when a game is played thereby improving the operability of the keys.”
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://gizmodo.com/gadgets/nes-slider/gionee-nes-phone-lets-you-stomp-goombas-on-the-go-268486.php
به هر حال اینجا که نوشته شده شایعه ست..
به نظر من (نه فقط نظر خودم باشه) اصلا موبایل به درد بازی کردن نمی خوره به دلایل زیر:
1. صفحه نمایش کوچیک: هیچوقت مبایل نمی تونه بیش از اندازه بزرگ بشه... خب ضایع ست دیگه..
2. باطری موبایل اصلا به درد بازی کردن نمی خوره.. خیلی زود کم میاره.
3. اصلا کلیداش واسه بازی خوب طراحی نشدن.
.نقل قول:
The numeric keypad is just not good enough to control the action in games
اینا رو من نگفتما .. انتقادایی بود که ازش کردن.. همه با خود پی اس پی حال می کنن تا سونی پی اس پی..
می گن نیومده با شکست مواجه می شه. بعیدم نیست..
جاويد جان شما چند وقت پيش توي سايت ... قرار شد براي ما يه برنامه كار اندازي پيكسل هاي از كار افتاده بزاري چي شد فكر كنم چند ماهي شد.
بابا برین بوق بزنین!من با 3 و خورده ای Kb/s کل 36-7 مگ 3.70 رو دان کردم!این حرفا رو نداره!
میگم رسول هر چی میشنوی باورت نشه.پیکسل سوخته (که من 1 عدد موجودی دارم!) اشکال سخت افزاریه،نباید با برنامه حل شه...اگه میشه ما رو هم خبر کنین؟!؟!
ای بابا.. نه عزيز ناراحت نشو. منم اون موقع کاملا حرفت رو درک کردم و خودم قبول کردم. از هيچی که بهتر بود.نقل قول:
يه چيزي من بهت همون موقع هم گفتم از هر جا دوست داري بگير من فقط پيشنهاد مي دم واسه اين حرفاي بعدش بود ....
نقل قول:
اگه بخواین خودتون آپدیت کنین من خودم با لگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیاید بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون عزيز . اما فعلا در شرف تصميمی هستم که خيلی مهمه . توضيح ميدم
نقل قول:
من صفحه های قبل رو که نگاه میکردم دیدم یکی گفت که psp phone در کریسمس میاد واقا مازیار منبعشو خواسته بود می خواستم بگم منبع این خبر خود سونی هست وpsp phone عرضه میشه با امکانات خود psp و گوشی های walkman sony ericson
با حرف جاويد جان موافقم. چيزه کاملا بدرد نخوريه.نقل قول:
مثل اينكه شما توجه نكردي من گفتم پيكسل از كار افتاده نه سوخته پيكسل از كار افتاده وقتي صفحه سياه ميشه قرمز ميزنه .پيكسل سوخته رو كه نميشه كاريش كرد.نقل قول:
و داستان من : از همه دوستان مخصوصا رسول جان صميمانه تشکر ميکنم . رسول جان اشکالی نداره. ممنون
خوب الان بعد از 4 ماه که ميبينم از پی اس پيم هيچ استفاده ای نکردم ديگه نا اميد شده بودم که يکی از دوستام گفت ميخواد ایکس باکس خودشو به نازلترين قيمت بفروشه.
کاملا بهش اطمينان دارم. قرار شد که من پی اس پيمو با چند تا بازی و يک UMDبدم با 50 تومان سر و يک ایکس باکس با 3 تا بازی ناب و يک دسته بيسيم بگيرم.
ديدم من که زيادسفر نميرم بشينم با ایکس باکس با گرافيک خيره کنّده بازی کنم خيلی بهتره.
حالا نظر دوستان چيه؟ من که تقريبا تصميم خودم رو گرفتم. اما دوست دارم نظر شما رو هم بدونم.
====================================
راستی جاويد جان الان استاندارد و وليو با UMDرايگان تو بازار تهران چنده؟ ارزونترين نه ها. متوسط قيمت؟
هر جوري عشقته مازيار جون هر كاري ميدونه خوبه انجام بده منم ميخام يه ps3 به جز اين psp بگيرم البته يه چند ماهي ديگه.
بابا ايول خوشم اومد. اما پيشنهاد ميدم قبلش کمی تحقيق کنی ببينی ایکس باکس بهتره يا پلی 3 . فعلا که ایکس باکس بهتره.نقل قول:
هر جوري عشقته مازيار جون هر كاري ميدونه خوبه انجام بده منم ميخام يه ps3 به جز اين psp بگيرم البته يه چند ماهي ديگه.
اصلا يادم نيست شرمنده ... يكم توضيح : برنامه هاي اينجوري پيكس سوخته رو بر نمي گردونن پيكسل هالي تغيير رنگ يافته رو درست مي كنن ... اسم برنامهه يادم نيست باز مي گردم پيدا كردم مي ذارم همين جا ...نقل قول:
جاويد جان شما چند وقت پيش توي سايت ... قرار شد براي ما يه برنامه كار اندازي پيكسل هاي از كار افتاده بزاري چي شد فكر كنم چند ماهي شد.
وليو قيمت ندارم استاندارد دو روز پيش يه جا پرسيدم گفت 190 ... اسليم 205 ...نقل قول:
راستی جاويد جان الان استاندارد و وليو با Umdرايگان تو بازار تهران چنده؟ ارزونترين نه ها. متوسط قيمت؟
منم با پلي سه بيشتر موافقم چون ايكس باكس واسه ماكروسافت و هفتاد در صد بازي هايي كه واسش مي آد نسخه كامپيوترم دارننقل قول:
بابا ايول خوشم اومد. اما پيشنهاد ميدم قبلش کمی تحقيق کنی ببينی ایکس باکس بهتره يا پلی 3 . فعلا که ایکس باکس بهتره.
اما اگه بخوای بازی کنی رو کامپيوتر بايد 1 ميليون خرج کنی!نقل قول:
منم با پلي سه بيشتر موافقم چون ايكس باكس واسه ماكروسافت و هفتاد در صد بازي هايي كه واسش مي آد نسخه كامپيوترم دارن
رسول جان برنامه رو پيدا نكردم ببين اين فكر كنم به كارت بياد كار همون برنامه رو مي كنه ...
کد:http://www.psp-hacks.com/?p=145
چه خبره بابا الان كامپيوتر مثل سيب زميني ارزون شده اينقدرا هم كه مي گي نياز به خرج نداره ... البته بازي با كنسول يه مزيت هايي داره كه كامپيوتر نداره !نقل قول:
اما اگه بخوای بازی کنی رو کامپيوتر بايد 1 ميليون خرج کنی!
من تو صفحه های قبلی خوندم که گفتید slim نه بولوتوس داره و نه اینفرارد ، یعنی دیگه نمیشه با موبایل و یا یه پی اس پی دیگه تبادل اطلاعات کرد ؟ ( خدا بهم صبر بده )
هر جور خودت ميدوني بهتره انجام بده . مثلا من چون دانشجوي شهرستانم و هفته ايي يه بار ميرم و بعد از سه روز ميام تهران واسم خوبه كه psp گرفتم . چون اصلا نميفهمم چه جوري رسيدم مقصد . شما هم اگه همش خونه هستي خوب xbox بگير . راستي xbox ميخاي بگيري يا xbox360 ؟ . چون به نظر من كه xbox ديگه قديمي شده . ولي 360 خوبه .نقل قول:
ظاهرا مي خوان 360 بگيرن چون ايكس باكس فكر نكنم دسته بي سيم داشته باشه ! شما هم يه لب تاپ مي گرفتي بهتر بود فكر كنم ... :))نقل قول:
هر جور خودت ميدوني بهتره انجام بده . مثلا من چون دانشجوي شهرستانم و هفته ايي يه بار ميرم و بعد از سه روز ميام تهران واسم خوبه كه psp گرفتم . چون اصلا نميفهمم چه جوري رسيدم مقصد . شما هم اگه همش خونه هستي خوب xbox بگير . راستي xbox ميخاي بگيري يا xbox360 ؟ . چون به نظر من كه xbox ديگه قديمي شده . ولي 360 خوبه .
مرسي جاويد جان به خاطر برنامه اي كه گزاشتي برم ببينم معجزه ميشه يانه.
blue tooth که کلاً نبود
بله هيچکدوم رو ديگه نداره
ميشه بگی چه مزيت هايی ؟!نقل قول:
من تو صفحه های قبلی خوندم که گفتید slim نه بولوتوس داره و نه اینفرارد ، یعنی دیگه نمیشه با موبایل و یا یه پی اس پی دیگه تبادل اطلاعات کرد ؟ ( خدا بهم صبر بده )
نقل قول:
البته بازي با كنسول يه مزيت هايي داره كه كامپيوتر نداره !
آخه تهران كه يه سيستم تقريبا خوب دارم . تو خونه دانشجويمونم باز يه سيستم هست . بعد از بس بازي واسه كامپيوتر گرفتم و مشكل پيدا كرد . ( يا نصب نشد يا اجرا نشد يا با گرافيكم جور در نميومد و ... ) ديگه خسته شدم . گفتم يه چيز بگيرم كه هم بازي ها راحت توش اجرا شه هم تو مسافرت و ... به درد بخوره . آخه اگه لب تاپ ميگرفتم باز يه سال ديگه يه بازي ميومد كه توش اجرا نميشد . ولي psp حداكثر يه فريمور هست ديگه اونم اگه جديدش بياد آدم ارتقا ميده .نقل قول:
نقل قول:
بله دوست من
slim هیچکدوم از اینارو نداره.
در مورد تبادل اطلاعات با موبایل هم با وجود اینفرارد در مدل fat هم دست و پا شکسته انجام میشد.(یه جورایی به دردی نمیخورد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد تبادل اطلاعات با یه psp دیگه از طریق تکنولوژِی wifi این کار انجام میشه.که تو هر دو مدل موجوده.:5:
آقا مازیار من که از پی اس 3 و ایکس باکس هیچی سرم نمیشه ولی همه می گن اگه از 4 یا 5 ساعت بیشتر بازی کنی 3 چراغ قرمز میده :41:ولی پی اس 3 رو نمی دونم
salam be tamamie aza ye site p30world khaste nabashid be nazare man PSP kheili konsul khub va jalebie bekhosus kuchik budanesh. in konsul baraye kasani ke mikhan dar rahe madrese va ya mosaferat haye tulani va kutah kheili monasebe yani harf nadare.... keifiatesham ke mesl PS2 hast
khaste nabashid
مازيار جان من جاي تو بودم xbox360 نمي گرفتم چون مشكل تهويه داره و داغ مي كنه ( حتي با intercooler ) . حالا داغ كردن تو سرش بخوره ps3 هم داغ مي كنه . 360 خاك بر سر thermal shut down نداره . آنقدر داغ
مي كنه تا gpu مي سوزونه . بعدشم ديگه تعمير نمي شه بايد بندازيش دور . پيشنهاد ign اين بود كه بعد از هر 45 دقيقه بازي كردن 1 ساعت خاموشش كنين ! ps3 هم كه فعلا ---- نشده بدرد نمي خوره . الان براي خريد بهترين كنسول wii هست. ولي اونم با توجه به گرافيك و امكاناتش زيادي گرونه. من كه صبر مي كنم ps3 كپي خور بشه.
مزيت زياده اول از همه راحت اجرا شدن بازي ها سي دي رو مي ذاري بازي مي كني نصب نمي خواد فضا نمي خواد سخت افزار مناسب نمي خواد اينا و بازم اينكه رو كنسول با دسته خيلي راحت تر مي شه بازي كرد و جاي دكمه ها از قبل تعريف شدس متناسب با دسته كامپيوتر بخواي با دسته بازي كني قبلش بايد سه ساعت دكمه ها رو با دسته خودت تنظيم كني ، هزينه نسبتا كمتر و غيره ...نقل قول:
ميشه بگی چه مزيت هايی ؟!
اين داستان سه چراغ قرمز مال ايكس باكسه البته پلي سه هم كمي مشكل تهويه داره ولي به حادي ايكس باكس نيست ...نقل قول:
آقا مازیار من که از پی اس 3 و ایکس باکس هیچی سرم نمیشه ولی همه می گن اگه از 4 یا 5 ساعت بیشتر بازی کنی 3 چراغ قرمز میده ولی پی اس 3 رو نمی دونم
البته 360 هاي سه چراغه هم قابليت تعمير دارن ولي هزينش زياد مي شه و معمولا كسي اين كارو نمي كنه ... در ضمن PS3 هكم بشه (بعضي ها مي گن شده ! ) تكنولوژي بلو ري فعلا گرونه بازم زياد صرف نداره ... Wii اصلا توصيه نمي شه تو ايران قيمتش الكي بالاست تو دنيا ارزون ترين كنسوله تو ايران از 360 گرون تره ! گرافيك مناسبي هم نداره اكثر بازي هاشم كودكانست ...نقل قول:
مازيار جان من جاي تو بودم xbox360 نمي گرفتم چون مشكل تهويه داره و داغ مي كنه ( حتي با intercooler ) . حالا داغ كردن تو سرش بخوره ps3 هم داغ مي كنه . 360 خاك بر سر thermal shut down نداره . آنقدر داغ
مي كنه تا gpu مي سوزونه . بعدشم ديگه تعمير نمي شه بايد بندازيش دور . پيشنهاد ign اين بود كه بعد از هر 45 دقيقه بازي كردن 1 ساعت خاموشش كنين ! ps3 هم كه فعلا ---- نشده بدرد نمي خوره . الان براي خريد بهترين كنسول wii هست. ولي اونم با توجه به گرافيك و امكاناتش زيادي گرونه. من كه صبر مي كنم ps3 كپي خور بشه.
مثل اينكه همگي يادمون رفته اينجا چه تايپي هست .با عرض پوزش
تاريخ تعدادي از بازي هاي مهم كه تا يك ماه ديگه قراره بياد :
silent hill : origins - 6 november
metal gear solid : po - 13 november
pes08 - 30 november
medal of honor : heros2 - 13 november
با سلام
ممنون از سایت خوبتون من یه psp ورژن 3.60 دارم که از هلند آوردم بخوام هک کنم چیکار کنم به نظرتون؟
یه سوال... بچه اگه مموری 4 گیگ رو تا حلق پر کنیم PSP کند می شه یا احتمالا hang می کنه ؟
----------------------------------------------------
راستی یه دو نکته ای رو می خواستم تو کل کل قبلی یاد آور بشم که باعث بدآموزی نشه (البته با بحث و تبادل نظر با ارشیا)...
بچه ها بهتر اینه که از come to A conclusion استفاده کنید تا come to THE conclusion چون من تو جمله ی خودم نتیجه ای رو مشخص نکردم تا از THE استفاده کنم...
و همچنین جمله ی Dunno if you lot are talking 'bout something else... کاملا درسته...
you lot یعنی "شماها" که من نمی دونستم...
راستی پیستمو دوباره ویرایش کردم و تمام مطالب بی مورد رو حذف کردم.
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?p=1699711
مموري 4 گيگ هيچ هنگي نداره من خودم 4 گيگ دارم هميشه هم پر پر هست تا حالا هم مشكلي نداشته البته بگم كه مموري اصل مموري تقلبي رو نميدونم من مموري 4 گيگ رو 100 تومان گرفتم.نقل قول:
خدا پدرتو بیامرزه. یه جورایی گمرا شده بودم که برم دو گیگ بخرم...
ببر يكي از اين مغازه ها تو توپخونه يا تو جمهوري . حداكثر 10 تومن هم بيشتر نميگيرن كپي خورش ميكنن .نقل قول:
اقا جاويد ميخاستم ببينم الان اين psp هاي fat رو چند ميخرن شايد فروختمش همه وسايل جانبي اونو مينويسم يه حساب سر انگشتي بكن ببين چقدر ميخرن . ممنون
psp101k/Valeur/japon
يه umd بازي pes5
مموري 4 گيگ اصل سوني همراه با اداپتور با گرانتي
روكش ژله اي
محافظ Lcd زد خش
كيف كمري
دستگاه فقط مموري 32مگ رو نداره كه اونم انداختم روي يه موبايل .
من كه دستي تو بازار ندارم ... به خاطر مموري فكر كنم 220 تا 230 ازت ور دارن لوازم جانبي (كيف ، محافظ ال سي دي اينا ) اگه بخواي بيرون بفروشي قيمتي ندارن ... حالا واسه چي مي خواي بفروشي زده شدي ...نقل قول:
اقا جاويد ميخاستم ببينم الان اين psp هاي fat رو چند ميخرن شايد فروختمش همه وسايل جانبي اونو مينويسم يه حساب سر انگشتي بكن ببين چقدر ميخرن . ممنون
psp101k/Valeur/japon
يه umd بازي pes5
مموري 4 گيگ اصل سوني همراه با اداپتور با گرانتي
روكش ژله اي
محافظ Lcd زد خش
كيف كمري
دستگاه فقط مموري 32مگ رو نداره كه اونم انداختم روي يه موبايل .
دوستان فعلا وقت جواب گويی به سوالاتّون رو ندارم . ببخشيد. آقا جاويد و رسول جان هستن کمک ميکنن.
در مورد پلی 3 و ایکس باکس هم بياين تو تاپيک های مخصوصش باهم بحث کنيم
نه جاويد جان زده نشدم ميخام يه ps3 بگيرم وچند ماه بعدش باز دوباره يه psp بگيريم تا ps3 رو هم امتحان كرده باشيم و تا چند ماه ديگه هم يه psp شايد slim داشته باشم و هم يه ps3 همين وگرنه هنوز خيلي كارا با اين psp دارم .نقل قول:
بچه ها كسي كد تقلب يا رمز هاي بازي syphon filter : logans shadow را ندارد ؟
چه جوري ميشه اين رمز ها رو گير آورد . يعني منبع خاصي داره ؟ سايتي يا چيزي ؟
من که گفتم psp phone کریسمس میاد و شبیه همین psp های خودمونه چینی چرتو و پرته
بازی psp چیت ندارن save game دارن
يعني بالاخره چيزي دارن كه آدم بزنه مثلا جون طرف كم نشه . خوب از كجا بايد گير آورد ؟نقل قول:
از يکی از سايت های زير مجموعه GameSpot
کد:www.gamefaQs.com