ميشه واضح تر توضيح بديد
اخه من از هر جا پرسيدم ميگن بايد كابل سي دي رام رو در بياري
Printable View
ميشه واضح تر توضيح بديد
اخه من از هر جا پرسيدم ميگن بايد كابل سي دي رام رو در بياري
سلام.
من تو آخر بازي سايلنت هيل 4 گير كردم.همونجا كه هنري و دختره از دست اون قاتل فرار ميكنن.
يه پيرهن سفيد هم دستمه.
سلام عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط h @ M I D
اين بازي كه كرك شده
نياز به اين كارا نداره
اتفاقا ديروز نصبش كردم و با كرك بازي كردم
كرك بازي تو صفحه هاي آخر تاپيك مخصوص اين بازي گذاشته شده
يعني اين
کد:http://rapidshare.de/files/34968823/POP3RLD.rar
يا
http://www.jahanara.info/pop3_v11.exe
سلام
خيلي ممنون
البته من بگم هنوز دانلود نكردم
ولي بازم نفهميدم يعني تا وقتي كه كرك نشده بايد كابل رو در بياري ؟؟
الان كه كرك شده ديگه نيازي نيست ؟؟؟
خوب قربونت برم اين رو زودتر ميگفتي ما يه ساعت افتاديم به جون اين كابل
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط H @ M I D
آره عزيز
موقعي كه كرك نشده بود
يا بايد كابل درايوهاي كامپيوتر رو ميكشيدي يا اينكه بايد با چند نرم افزار سيدي رام و دي وي دي رام و اينها رو disable ميكردي تا موقعي كه image بازي رو تو درايو مجازي قرار ميديم متوجه نشه !!!!!
الان هم كه بازي كرك شده و راحت كرك رو كپي ميكنيم و اصلا به image بازي (به جز تو مرحله نصب) نيازي نميشه
آقا کسی نیست جواب ما رو بدهنقل قول:
نوشته شده توسط DARKFALLER
اقا امين ممنون
در يك حركت نادر بازي اجرا شد ...!!!!
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط darkfaller
تو مسترليگ بايد شركت كنيد و جام هاي مختلف رو ببريد
همينطور تو جام هاي اروپايي - آسيايي - آفريقايي و .....
با سلام من بازي The Suffering را نصب كردم ولي وقتي ميخوام بازي رو اجرا كنم اين ارور رو ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كركشو هم كپي كردم
بابا تو را خدا كمك كنيد
من بازی هیتمن 4 رو اجرا کردم ولی هنگام بازی گیر داره گرافیکمم هم Geforce 5200 است
سلام این ترینر پرنس رو کسی نداره
من یکی از ترینر ها رو دانلود کردم فکر کنم همون یه ترینر رو داره ولی نمیدونم چطوری کار میکنه
مثلا میگه هنگام بازی کنترل +a رو بزن منم همین کار رو میکنم ولی اتفاقی نمیافته
یه جورایی ترینر عجیبی هستش و یه گزینه find هم داره که نمدونم اون چیه ؟؟؟؟
كسي نيست جواب ما رو بده :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط 118tir
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط 118tir
اين ارور مربوط به كرك هستش
سلام
دوستان عزيز در مورد بازي Hitman(bood Money)-prince Of Persia(the Two Throne سئوال داشتم
هر جفت اين بازيها از بازيهايي هستند كه نياز به درايو مجازي دارند كه مثل همه بازيها اول فيال ايميجش رو تو كامپيوتر نصب مي كنيم و بعد با استفاده از Daemon Tools بازي رو Install ميكنيم....
اما مشكل من تو نصب بازي در همون مرحله اول بازيه ...وقتي كه Cdهاي بازي رو مي ذارم كه ايميج بازي رو تو هارد ديسك نصب كنه وقتي به Cd اخر هر كدوم كه مي رسه پيغام ميده :
The Disk Probably Is Full بعد دوتا كليد Retry و Cancel داره كه اگه Retry كنم همين پيغام رو ميده و اگه هم كنسل كنم همه چيز لغو ميشه....
هم درايو من فضاي زيادي داره و هم درايوي كه ويندوز توش نصبه ...نمي دونم منظورش از پر بودن فضاي ديسك چيه؟
چرا اين پيغام رو ميده؟
مثلا بازي شاهزاده پارسي باري نصبش تعداد 31 فايل Rar داره كه در زمان نصب اوليه اين 31 رو هارد ديسك به هم مي چسبند و يه فايل واحد بوجود ميارند.
در زمان نصبش تا فايل 29 ميريزه اما به وسط 30 كه نيرسه همون پيغام بالا رو ميده ...
Hitman هم همين جوري ميشه....جريان چيه؟
اگر داريوي داريد كه با فرمت NTFS هست بازي رو توي اون نصب كنيد شايد مشكل حل شد...نقل قول:
نوشته شده توسط KING ESFANDIYAR
پس چكار كنم :sad:
با سلام خدمت دوستان
من آندركراند 2 رو روي سيستم نصب كردم وقتي ميخوام اجراش كنم يه ارور تو اين مايه ها ميده گرافيك 64 هست
Please Insert The Curecct Cd-Ram And Restart Application
لطفا هر كس ميدونه جواب بده
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط KING ESFANDIYAR
اولا که این بازی کرک شد و دیگه احتیاجی به ایمیج ندارید
و مشکل دومتون دلیلش اینه که فرمت درایوتون fat32 هستش که باید به ntfs تغیرش بدی
;)
کرک رو کپی کردی؟نقل قول:
نوشته شده توسط Lover_Football
یه تست کن ببین چی میشه
سلام
اگه کسی Mortal Kombat Deception برای PlayStation 2 رو بازی کرده بهم بگه چطوری نفرات دیگه آزاد میشند؟؟
آخه من یه بار تا آخرش رفتم و غولش ( Onaga ) رو کشتم ولی کسی آزاد نشد حتما راهی داره لطف کنید اگر بلدبد به من هم بگید
ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
راست ميگي اقا ... من درايوهام همه FAT32 هست.....
HITMAN , PRINCE OF PERSIA هر دوتايي با تبديل FAT به NTFS بر طرف ميشه؟
(منم يادم رفته چيكار مي كردم بدون از دست رفتن اطلاعات FAT به NTFS فرمت مي كردم.....يه فرمان تو MS-DOS داشت)
سلام.
آقا من دوسه بار تو تاپيك Battle Field 2 هم اين مشكلو مطرح كردم.
هنگام اجراي بازي خطاي Don,t Send ميده و بسته ميشه.
سيستم من تمام سازگاريهاي لازم براي اجراي بازي رو داره.((شايدم فراتر)).
لطفا كمك كنيد.
من يك سوال از شما دارم در بازي paraworldهنگامي كه بازي روsave ميكنم ياauto saveميشه pauseميه و ديگه باز
نميشه چي كار كنم
با سلام
من در اجرای بازی Just Cause مشکل دارم گرافکم 256 x700 asus است و بعد از کپی کرک با error Pixel Shader مواجه می شوم.لطفا من را راهنمایی کنید.
از كرك زير استفاده كنيد شايد مشكل حل شد.نقل قول:
نوشته شده توسط Batman1
يك بار ديگه بازي رو نصب كنيد ببينيد مشكل حل ميشه يا نه؟نقل قول:
من يك سوال از شما دارم در بازي paraworldهنگامي كه بازي روsave ميكنم ياauto saveميشه pauseميه و ديگه باز
نميشه چي كار كنم
ممكنه كرك بازي هم مشكل داشته باشه
به احتمال زياد كارت گرافيك شما Pixel Shader رو ساپورت نميكنه!!!نقل قول:
با سلام
من در اجرای بازی Just Cause مشکل دارم گرافکم 256 x700 asus است و بعد از کپی کرک با error Pixel Shader مواجه می شوم.لطفا من را راهنمایی کنید.
مگه میشه این گرافیک به این قوی ای این بازی را اجرا نکند من هیتمن و غیره را روی بالاترین حد بازی میکنم دوست من با 128 5200 اجرا کرده اما ضعیف مال من واد بازی هم نمیشود در ضمن نمدونم چرا تازه گیها کاتالیست روی دستگاه من نصب نمیشود ممنون میشم راهنمایی کنی...........
من چكار كنم تا كسي منو كمك كنهنقل قول:
نوشته شده توسط 118tir
شما يك بار درايور كارت گرافيكتون رو پاك كنيد و اخرين ورژن رو نصب كنيد.نقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad_666
اگر بيشتر توضيح ميداديد بهتر بود... آيا موقع نصب درايور كارت گرافيك با ارور يا پيغام خطايي مواجه ميشيد؟نقل قول:
در ضمن نمدونم چرا تازه گیها کاتالیست روی دستگاه من نصب نمیشود ممنون میشم راهنمایی کنی
در صورت امكان يك عكس از اون پيغام اروري كه گفتيد ( error Pixel Shader ) بگذاريد...
شما كرك زير دانلود كنيد فكر كنم مشكل از كرك بازي باشه!!! (البته اين كرك براي THE SUFFERING 2 هست)نقل قول:
من چكار كنم تا كسي منو كمك كنه
کسی نیست جواب ما رو بدهنقل قول:
نوشته شده توسط DARKFALLER
آقا جون من جواب منو بدید توروخدا
سلام
را از روی دی وی دی بدون مشکل نصب کردم ولی موقع اجرا سی دی یا د ی وی دی بازی میخواد fear من بازی
باید چکار کنم
با سلام
آقا ما اين فيفا 07 رو نصب كرديم رو سيستم توي بازي هم ميره ولي بعد از چند دقيقه خطاي فيفا اگزه ميده
چيكار بايد كنم
من كه ديگه گيج شدم
امید جان سلام
اگر لطف کنی آخرین درایور کارت گرافیک منم بذاری ممنون میشم
ATI Radeon 9200 SE
بابا یکی جواب منو بدههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هنقل قول:
سلامنقل قول:
ببین دوست عزیز یه باربرای منم همچین مشکلی پیش اومد ولی ماهرچی فک زدیم کسی بلدنبود
توهم مطمئن باش همه مشکلت روخوندن از من میشنوی خودت چندصد دفه امتحان کن تا قلقش بیاددستت
موفق باشی منم واست دعامیکنم
بابا خودم پیدا کردمنقل قول:
نوشته شده توسط HaKaN
باید حالت Konquest Mode رو بری و پول جمع کنی و آزاد کنی تازه خیلی کار های دیگه هم میتونی انجام بدی
شما بايد كرك بازي رو هم در محل نصب بازي كپي كنيد تا بازي اجرا بشه اگر توي سي دي كرك نبود ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد.نقل قول:
نوشته شده توسط Anathema
از سايت ATI ميتونيد دانلود كنيد...نقل قول:
امید جان سلام
اگر لطف کنی آخرین درایور کارت گرافیک منم بذاری ممنون میشم
ATI Radeon 9200 SE
معمولا چنين مشكلاتي از كرك هست شما كرك اين بازي رو از لينك زير دريافت كنيد شايد مشكل حل شد...نقل قول:
با سلام
آقا ما اين فيفا 07 رو نصب كرديم رو سيستم توي بازي هم ميره ولي بعد از چند دقيقه خطاي فيفا اگزه ميده
چيكار بايد كنم
من كه ديگه گيج شدم
من پرنس 2 را ريختم بعد او قسمتي کهConfiguration دستگاه را براي اجراي بازي نشان ميدهد به شکل زير است که عکس آن را براي شما گذاشته ام و دراين جا مينويسه که اين گرافيک پيکسل شيدر را ساپورت مي کنه پس چرا اين بازي ارور مي ده؟درضمن منظورم از اين که کاتاليست نصب نميشه اين است که ستاپ آن ريخته ميشه اما فقط گرافيک دستگاه را ميشناسونه ولي برنامه کاتاليست نه در استارت من است نه در راست کليک ويندوز من قبلا اين برنامه را ريختم با همين گرافيک اما نميدونم چرا تازگي ها اذيت ميکنه هاردمم هيچ ويروسي نداره .ممنونم من را راهنمايي کنید عکس اول پرنس عکس دوم ارورهای بازی
من چكار كنمنقل قول:
نوشته شده توسط 118tir
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad_666
درايور جديد كارت گرافيكتون رو نصب كنيد احتمالا مشكلتون حل ميشه
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط 118tir
گفتم كه ... :)
مشكل شما مربوط به كرك هستش
حالا يا شما درست كرك رو كپي نكرديد (توجه كنيد كه بعد از كپي كردن كرك با پيغامي مواجه ميشيد كه بايد با replace/جايگزين شدن فايل كرك بر روي فايل اصلي موافقت كنيد)
يا اينكه كرك شما مشكل داره ... اگه از مورد اول مطمئن هستيد اعلام كنيد تا كرك ديگه از اين بازي براتون گذاشته بشه
من همه اين كارا رو كردمنقل قول:
نوشته شده توسط Amin
اگه ميشه براي من كرك بازي رو بزاريد لطفا