پیام هم اینجوریه؟نقل قول:
پیام هم اینجوریه؟نقل قول:
نقل قول:
پیام هم اینجوریه؟
نه بابا . اگر اینجوری بود که اینقدر معروف نبود.!
سلام
آقا من یه 360 دارم که error e74 داره دوبار هم تعمیر شده
دفعه ی آخر که برا تعمیر بردم ,گفت دیگه تعمیر نمیشه
شما جایی رو سراغ دارید که معتبر باشه وبتونه تعمیر کنه؟
ببين عزيز آخرين اميدت ميتونن ایران ایکس باکس و نکست جن باشننقل قول:
سلام
آقا من یه 360 دارم که error e74 داره دوبار هم تعمیر شده
دفعه ی آخر که برا تعمیر بردم ,گفت دیگه تعمیر نمیشه
شما جایی رو سراغ دارید که معتبر باشه وبتونه تعمیر کنه؟
اما مطمئن باش بيشتر از 1 هفته دوام نمياره و بعدش ديگه بای بای.
اگر ميخوای بکنی تو پاچه ی يکی و وجدانت ازيت نميشه سری اینکار رو بکن. درستش کن و به جای يک جنس دسته 2 سالم بفروش. اگر نه بورو کلا رو هم 120 بفروش که به کسی هم ضرر نرسونی.
من خودم همينجوری شدم . اما دلم نيامد به کسی که عشق ایکس باکس داره 300 بکنم تو پاچش تا 1 هفته بتونه بازی کنه. !
مازیار ......نقل قول:
ایران ایکس باکسو به هیچ کس دیگه توصیه نکن یادت رفته با ما چی کار کرد آرش.
من تا حالا 4 دفعه کنسولم 3 چراغ شده دفعه اول دادم ایران ایکس باکس بعد از 1 ساعت دوباره 3 چراغ شد دفعه دوم دوباره دادمش به همون ایران ایکس باکس این دفعه بعد از 2 ساعت 3 چراغ شد دفعه ی سوم دادم با پیکسل 3 ماه کار کرد برام....حالا بازم میل خودته.......نقل قول:
مازیار من یه الیت پال فالکون سفارش دادم به پیام انشااً... تا آخر هفته بعد میرسه دستم....
نظرت چیه؟
سلام به همگي
يه بنده خدايي داره ميره دبي ميخوام بگم برام Arcade بگيره!(چطوره؟!)
بگم حواسش به چيا باشه؟ تاريخ ساخت و فالكون بودنو كه از رو جعبه ميشه فهميد(با توجه به راهنماييهايي كه دوستان قبلا كردن)
ريجنش چي باشه؟ يه چيزي كه هم بازيش باشه، من اكثرا فوتبال بازي ميكنم(اينم راهنمايي:46:) هم اينكه مبدل نخواد.
كلا هر نظري دارين بگين ديگه. ممنون ميشم:40:
منم يه 360 elite سفارش دادم به آقا پيام تا بالاخره ما هم جزو كنسول بازها بشيم رجيون pal هم هست.
تاپیک از موضوع اصلی خودش خارج شده و حالت چت رووم گرفته ... .
لطفا رعایت کنید.
ممنون.
دوستان من يه سوال داشتم
تفاوت Xbox با Xbox360 چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون....
تو اول بگو چطوری کاربر فعال انجمن بازی شدی تا من بگم:5:نقل قول:
خوب، تفاوتها ی زیادی دارن، اولیش :نقل قول:
360 درجه تغیر و تحول نسبت به کنسول اولیه ... .
چیپ گرافیکی خیلی قویتر، کنترلر جدیدتر، عرضه ی کنسول با هارد خارجی و تمام چیزهایی که میشه از یک نسل بعد انتشار داشت.
موفق باشی
ممنوننقل قول:
خوب، تفاوتها ی زیادی دارن، اولیش :
360 درجه تغیر و تحول نسبت به کنسول اولیه ... .
چیپ گرافیکی خیلی قویتر، کنترلر جدیدتر، عرضه ی کنسول با هارد خارجی و تمام چیزهایی که میشه از یک نسل بعد انتشار داشت.
موفق باشی
قيمته يه xbox360 چنده؟؟؟؟؟؟
به سختي!!!!!نقل قول:
تو اول بگو چطوری کاربر فعال انجمن بازی شدی تا من بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون
قيمته يه xbox360 چنده؟؟؟؟؟؟
ای خدا يعنی چند صد بار بايد قيمت بديم؟!
حدودا :
آرکيد : 450-500
پريميوم : 550
هيلو : 600
الايت : 650-700
نقل قول:
تو اول بگو چطوری کاربر فعال انجمن بازی شدی تا من بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بهتره اصلا چيزی نگی. يا به سوال جواب بده يا سوال نپرس.!
نقل قول:
من تا حالا 4 دفعه کنسولم 3 چراغ شده دفعه اول دادم ایران ایکس باکس بعد از 1 ساعت دوباره 3 چراغ شد دفعه دوم دوباره دادمش به همون ایران ایکس باکس این دفعه بعد از 2 ساعت 3 چراغ شد دفعه ی سوم دادم با پیکسل 3 ماه کار کرد برام....حالا بازم میل خودته.......
درسته ایران ایکس باکس کمی اذيت ميکنه اما اونی که برام درست کرد تا 1 ماه کار کرد. تازه وضع کنسول من خيلی خراب بود. خوب فرق ميکنه در بعضی موارد.!نقل قول:
مازیار من یه الیت پال فالکون سفارش دادم به پیام انشااً... تا آخر هفته بعد میرسه دستم....
نظرت چیه؟
توپه توپه. اگر سوال ديگه ای داشتی از پيغام خصوصی . ممنون.
خوبه. آرکید پال اونجا 210-20 تومنه.نقل قول:
يه بنده خدايي داره ميره دبي ميخوام بگم برام Arcade بگيره!(چطوره؟!)
اگه میتونی پریمیوم با الیت بگیر. پریمیوم 280-90 و الیت 400
الان 99.99% کنسولایی که از دبی میارن فالکون با درایو بنکیو هست از جمله کنسول خودم که دیشب رسید. پس دیگه احتیاج به وسواس نیستنقل قول:
بگم حواسش به چيا باشه؟ تاريخ ساخت و فالكون بودنو كه از رو جعبه ميشه فهميد(با توجه به راهنماييهايي كه دوستان قبلا كردن)
پال ارزونترین ریجن تو دبی هست. تبدیل هم نمیخوادنقل قول:
ريجنش چي باشه؟ يه چيزي كه هم بازيش باشه، من اكثرا فوتبال بازي ميكنم(اينم راهنمايي) هم اينكه مبدل نخواد.
ممنون از راهنماييت:10:نقل قول:
فقط يكي در مورد Component & Composite هم يه توضيح ميده.اينكه آركيد Component نداره خيلي بده؟!
آقا شما مطمعني الايت رو 400 ميدن كجا اين قيمت رو ميدن.نقل قول:
خوب اينايي كه گفتي چه فرقي باهم دارن؟؟؟؟؟نقل قول:
خوبه. آرکید پال اونجا 210-20 تومنه.
اگه میتونی پریمیوم با الیت بگیر. پریمیوم 280-90 و الیت 400
Toraj نمیدونی کنسولهای پیام دقیقا کی میرسه؟
تو پول ریختی به حسابش؟
این قیمت الایت تو دوبی هست.نقل قول:
من 500 تحویل تهران می دهم.
توی آرکید پک کامپوننت نیست تو بازار هست میتونی جدا بخرینقل قول:
فقط يكي در مورد Component & Composite هم يه توضيح ميده.اينكه آركيد Component نداره خيلي بده؟!
بله مطمئنم. دبینقل قول:
آقا شما مطمعني الايت رو 400 ميدن كجا اين قيمت رو ميدن.
فقط از لحاظ لوازم جانبی با هم فرق دارن. الیت مشکیهنقل قول:
خوب اينايي كه گفتي چه فرقي باهم دارن؟؟؟؟؟
خودش گفت فردا بعدظهر ميرسه من پول نريختم چون شماره حساب رو هنوز ندارم.نقل قول:
ممنون...مثله خودمی پسنقل قول:
شما که اینقدر سر ایجور سوالات عصبانی میشه به منم اجازه بده که از سوال این اقا با توجه به اینکه همکاره انجمنه شوکه شم.نقل قول:
سلام
شماهايي كه 360 دارين
البته اونهايي كه ميگن دستگاه هاشون مشكل گرمايي نداره يا كمتره نسبت به بقيه...
ميخواستم بدونم چند ساعت ميشه بازي كرد ؟
مثلا همون هايي كه مادربرشون falcon هست ميتونن تا چند ساعت به صورت ممتد بازي كنن ؟
دوست عزيز الايت ها يه هتسينك اضافه دارند ولي آركيد هم خوبه بين 4 تا 6 ساعت هم بازي كني مشكلي پيش نمياد البته بدون 12 ولت كردن و اين سيستم هاي خنك كننده .نقل قول:
ببخشید این 12 ولت کردن یعنی چی؟نقل قول:
يعني فنهاي 360 رو در بياري و به جاش از اين فنهاي 12 ولتي استفاده كني تا كنسول خنكتر بشه.نقل قول:
100% اشتباه :41:نقل قول:
کافیه دو تا سیم قرمز و قهوه ای که از فن خارج شده که + هستند رو از وسط جدا کنی و سر هر سیمی که به فن رفته رو به یک سورس 12 ولت روی مادر برد لحیم کنی. مثل شکل زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز لطف کنید در پیغام خصوصی پیگیری کنید.نقل قول:
با روزی 4 یا 5 ساعت بازی هیچ مشکلی پیش نمیاد. (البته برای مدل سال 2006).نقل قول:
در همین انجمن گذاشته شده قبلا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موفق باشید
درسته اشتباه شد ببخشيد.نقل قول:
سلام
يك سوال ديگه داشتم
بازي هاي 360 با اين حجمش چه جوري روي dvd جا ميشن ؟
منظورم اينه كه بازي هاي كنسولي مثل ps2 اين اواخر به خاطر حجم بالا روي 2 تا Dvd عزصه شد
مثل kingdom Hearts 2 از كمپاني squaresoft
يا onimusha : Dawn Of Dreams از كمپاني capcom
حالا ميخواستم بدونم بازي هايي حجيمي مثل gta 4 كه مطمنا به حجم بالاتر از 9 Gb نياز دارن چه جوري روي Dvd جا ميشن ؟
اخه حتي dvd 9 هم فكر نكنم جواب گو باشه
نه دوست من اول اینکه این بازی روی بلوری 25 گیگی هم همین حجم رو داره، دوم اینکه حربه هایی هست برای کاهش حجم بازی(حجم بازی حدود 7 گیگ هست) مثل دیتیلهای القایی، کم کیفیت کردن صداهای اضافه، و...نقل قول:
این بازیها هم چون نمیتونستن اینکار رو بکنن و همچنین مارکتینگ ژاپن با تمام دنیا متفاوته روی دو تا DVD عرضه شدن
اما بازهم بازیهایی هستند که روری X360 بالای 2 تا دی وی دی دارند، مثل لاست ادیسه ی با 4 دی وی دی.
اين مورد رو نميدونستمنقل قول:
چون تا حالا فكر ميكردم تمام بازي هاي XBOX 360 حد اكثر روي يك DVD
براي بازار RELEASE شدن
ممنون:10:
دوست عزيز اينجا خريد وفروش ممنوع.نقل قول:
قیمت xbox360 در دبی کسی دار ه .اگر ممکنه قیمت مدل هاش در دبی رو به من بده. و بهترینش برایه خرید کدوم مدلشه .
خوب همون طور که می دونید تابستون قیمت ها بالا میره می خواستم بدونم جایی که الان xbox 360 رو 640تومان میده 26 خرداد چقدر میده؟
آرکید 210-20 تومننقل قول:
قیمت xbox360 در دبی کسی دار ه .اگر ممکنه قیمت مدل هاش در دبی رو به من بده. و بهترینش برایه خرید کدوم مدلشه .
پریمیوم 280-90 تومن ولی الان تو دبی پریمیوم ها کپی خور شدست و 20تومن آوردن رو قیمتش (من هفته پیش 300 گرفتم)
الیت 400 تومن.
اون 10 تومن اختلافو بخاطر نوسان قیمت درهم گذاشتم
700 به بالانقل قول:
خوب همون طور که می دونید تابستون قیمت ها بالا میره می خواستم بدونم جایی که الان xbox 360 رو 640تومان میده 26 خرداد چقدر میده؟