سلام دوستان
چند سوال در باره خدمت داشتم
از دوستان خواهش می کنم که اگه تو این مسایل آشنایی دارند منو راهنمایی کنن یه خواهش دیگه اینکه با حدس و گمان ویا شایعه جواب ندن چون من بر اساس پاسخ شما می خوام برنامه ریزی کنم
من فارق التحصیل رشته علوم آزمایشگاهی در مقطع کاردانی از دانشگاه دولتی اهواز هستم که در 30 بهمن 88 فارغ التحصیل شدم. طبق ایین آیین آموزشی باید یک سال طرح بگذرونم اما حالا سوالات من:
1) طبق گفته اداره فارق التحصیلی دانشگاه من می تونم دوره طرحم رو همراه با سربازی بگذرونم با اینکار یک سال جلو می افتم و در دوران خدمت هم بعد از اموزشی در یکی از مراکز درمانی مشغول به کار می شم. البته یه کار دیگه هم می تونم بکنم اینکه دوره خدمتم رو عادی بگذرونم بعد طرحم رو حالا :
*) به نظر شما کدوم بهتر، راحتتر و مفید تره؟ ( لطفا با دلیل جواب بدین )
*) اگه بخوام دوره خدمت رو بدون طرح یعنی عادی بگذرونم چه وضعیتی در خدمت ممکنه دشته باشم یعنی از نظر درجه ، سختی ، کار،....
2) من چون 30 بهمن 88 فارغ التحصیل شدم و طبق قانون 6 ماه فرصت دارم خودم رو معرفی کنم و البته من هنوز این کار رو نکردم:
* چون باید تا 30 مرداد دفتر چه بفرستم ایا باید کارهای فارغ التحصیلی رو انجام بدم و با دفترچه بفرستم یا اینکه می تونم دفترچه بفرستم و بعدا ( مهرماه) برم دنبال کارهای دانشگاه؟
* بعد از ارسال دفترچه حدودا چه مدت بعد جواب اون می باد؟ ( لطفا حداقل و حداکثر رو بگین)
3)من حدوده 7 ماهه که تحت نظر دکتر هستم چون هر از چند گاهی دچار سر درد های وحشتناک میشم به طوری هوشیاریم رو از دست میدم و همونجا که هستم برای حدوده 20-30 ثانیه خوابم میبره ( هم برای من هم همه مریضا دعا کنین)
* به نظرتون من مشمول معافیت پزشکی یا معافیت از رزم میشم؟
* گرفتن معافیت پزشکی سخته ؟
* اگه معافیت بگیرم تاثیری روی اینده داره مثلا تو پبدا کردن کار تو استخدام و...
* در کل پیشنهادتون در این باره چیه ؟
مرسی که حوصله کردین و همه سوالات منو خوندین امیدوارم خوب راهنمایی کنین در کل لب مصلبی که می خوام بدونم اینه که بهترین شکل خدمت من با توجه به شرایطم چیه؟
تشکر از همه دوستای نازنین !!!