ممنون از جوابنقل قول:
خوب چقدر به بودجه اضافه بشه تا یه چیز بهتر بتونم بگیرم که صرفه داشته باشه؟؟
و چه مدلی؟
Printable View
ممنون از جوابنقل قول:
خوب چقدر به بودجه اضافه بشه تا یه چیز بهتر بتونم بگیرم که صرفه داشته باشه؟؟
و چه مدلی؟
کیفیت صدا D2 بهتره یا I7 ؟
snr جفتشون 95db هست ولی خروجی صدای D2 بیشتره 16ohm که 37mw+ 37mw هست ولی I7 خروجیش 16ohm که 26mw + 36mw هستنقل قول:
البته این باید تصحیح بشه.نقل قول:
36+36
از نظر قدرت صدا بهترین مدل کووان D2 هست. هر چند من که خودم رو صدا خیلی حساسم خودم هیچ تفاوتی تو هیچ کدوم از مدلاش ندیدم. کیفیت صدا و بلندی صدای همشون یکیه. از 80 تومنی گرفته تا 600 تومنی.
U5 از کووان. فکر کنم 2 گیگش 85 باشه و 4 گیگش حول و حوش 105.نقل قول:
اصلا کووان تو یه سطح دیگه کار میکنه. نمیشه با Sansa و Creative مقایسه ش کرد.
ممنون از جوابتوننقل قول:
منظورتون از کووان رو نفهمیدم!
میشه لینک این محصول رو برام بذارین؟؟
من فقط کیفیت صدا واسم مهمهنقل قول:
حالا از بین این سه تا مدل کدومش به صرفه است که بخرم؟
D2 , I7 , U5
نقل قول:نقل قول:u5 که از مقایسه کنار میره سریعاً .. از بین دوتای دیگه ، واقعا من فکر می کنم هر کدوم رو بگیری از کیفیت صداش راضی باشی ، اما i7 بالاتر از D2 قرار می گیره ...نقل قول:
* ضمنا دوستمون بحث بلندی صدا رو هم مطرح کرد که البته ربطی به کیفیت صدا نداره - اما اصولا یکی از ارتباطات این دوتا قضیه اینه که هرچه کیفیت صدا بهتر باشه ، نیاز کمتری به افزایش صدا داری...
کاملا مخالفم؛ طرفداری از یه مارک اشکالی نداره ، اما زیاده روی در اون که حالت بی انصافی به خود بگیره درست نیست ... ...نقل قول:
cowonبه هیچ وجه در "یه سطح دیگه" نیست ... یا بذار بگیم که در سطح بالاتری نیست .. منظور از "سطح دیگه" اینه که " اختلاف دو brand قابل ملاحظه باشه" ، خب مثلا زولتریکس و cowon در دو سطح متفاوت هستن؛ اما مسلما هر 5-6 مارک اول بازار در اکثر زمینه ها در یه سطح هستند و اگه بحث مقایسه باشه اتفاقا cown بجز در زمینه کیفیت صدا ، دیگه مقام اول و دومی در فاکتورهای دیگه رو باید براحتی فراموش کنه ...
آیا cowon کیفیت صداش عالیه ؟ قطعاً ... آیا creative کیفیت صداش عالیه ؟ ... قطعاً ... آیا cowon "یه مقدار بهتره" ؟ ... بله در اکثر موارد .. آیا "کیفیت صدا همه چیزه" و باعث میشه که کاملا یه محصول از دیگری برتر قلمداد بشه؟ ... به هیچ وجه
می تونی بیاری سمت 100 تومن ، مدلهای خوب کلی مثل موزائیک از creative موجوده و کارای cowon هم کیفیت ضبط و پخش عالی دارن ...نقل قول:
اگه ضبط واسه ات خیلی مهمه ، سری UX سونی هم ضبط کننده خوبیه و هم پخش کننده قابل قبولیه ... البته باید بیای سمت 130 به بالا ..
البته نظر شخصی شماست؛ اما ...عجیب ترین نظر شخصی ای بود که این چند وقته شنیده ام ... بله - نظرات عجیب تر مثل اینکه فلان مدل متفرقه هدفون از فلان مدل درجه یک بهتره هم شنیدیم ، اما اون نظرات از کاربرای متفرقه هم بوده ضمناً ، نه از دوستی که داره مشاوره میده به دوستان دیگه ...نقل قول:
هر چند من که خودم رو صدا خیلی حساسم خودم هیچ تفاوتی تو هیچ کدوم از مدلاش ندیدم. کیفیت صدا و بلندی صدای همشون یکیه. از 80 تومنی گرفته تا 600 تومنی.
اینطور که معلومه به یک جواب قطعی رسیدم.
خوب این I7 رو از کجا بخرم؟
البته بنده در همدان زندگی می کنم.