عجیبه
آره
دایرکتوری root ات رو از تمامی فایل های قدیمی خالی کن (یعنی اونا رو پاک کن) دوباره نصب کن
عجیبه
آره
دایرکتوری root ات رو از تمامی فایل های قدیمی خالی کن (یعنی اونا رو پاک کن) دوباره نصب کن
ممنون داريوش خان ...نقل قول:
مشكل از نسخه اي بود كه دانلود كرده بودم ، ناقص بود نسخه
الان نصب كردم و مشكلي هم نداره .
يه سوال ديگه : آموزش كار كردن با پنل مديريتش رو هم ميخواست ، يعني چه جوري يه لينك اضافه كنم ، پست بزارم و ... اگه كاملش باشه كه چه بهتر
ممنون
اونا رو باید دستکاری کنی یاد بگیری یا توضیحاته سایته اصلی رو بخونی
اولاش ممکنه سخت به نظر بیاد ولی کاری نداره
در کمتر از یه هفته تا حدوده زیادی دستت میاد
سلام.
من می خواستم بدونم این دوستان چطوری و از کدوم قسمت تونستن مثلا مثل این وبلاگ در وردپرس
تو قسمت Group Blogs سمت راست بنز های تبلیغاتی رو گذاشتن چطوری ؟کد:http://tfunny.wordpress.com/
و در قسمت Visitors یه پاینن و در سمت راست Page Rank و ... رو گذاشتن چطوری ؟
یا مثلا این
در سمت چپ پایین...کد:http://thousanddots.wordpress.com/
خیلی ممنون میشم به این سوالم جواب بدین.
در ضمن میشه کد آمار وبگذر رو گذاشت ؟ چطوری ؟
thx
من یه سایت دارم که با ورد پرس کار میکنه برای نوشتم مطالب..یه قالب اماده هم از همون خودش گذاشتم براش
حالا چطوری میشه یه قالب که با زبان HTML طراحی شده بزارم واسه قالب وبلاگم..جایی نداره
همه یا php.css
یه راهنمایی کنید
من یه قالب بلاگفا دارم واسه وبلاگم..حالا همونو میخوام واسه سایتم هم استفاده کنم
البته برای word prees چی جوری باید تبدیل کنم...راهنمایی لطفا...آیا اصلا شدنی هست؟
همه این کارها خیلی سادس و حتی اکثرا احتیاجی به کد نوشتن هم ندارننقل قول:
کدهای آمادن
فقط من نمیدونم تا چه حد این وردپرس شما اجازه ی دسترسی و دستکاری به فایل های خوده وردپرس رو میده!
100 البته شدنی هستنقل قول:
ولی خوب همون طور که اشاره کردید html تنها شما رو به جایی نمیرسونه و باید با css و php هم اشنایی داشته باشید
از کجا بدونم ؟ بگین تا براتون بگم تا چه حد اجازه دسترسی رو میده ...نقل قول:
همه این کارها خیلی سادس و حتی اکثرا احتیاجی به کد نوشتن هم ندارن
کدهای آمادن
فقط من نمیدونم تا چه حد این وردپرس شما اجازه ی دسترسی و دستکاری به فایل های خوده وردپرس رو میده!
thx
نیگاه کن
میخوام بدونم اصلا اجازه ی باز کردنه سورس فایل ها رو مثلا sidebar.php رو میده یا نه
باید بری تو هر کدوم از این سایت ها عضو شی و اطلاعاتت رو بدی! بعد اونا یه کد میدن که معمولا جاوااسکریپت هست
اونو میزاری تو قالبت اونم نشون میده
همین
خب آیا کسی هست تو این انجمن این کار رو برام انجام بده..خیلی ممنون میشم. چون واقعا حیاتیهنقل قول:
تو رو خدا کمک کنید
ممنون