اگه پول كافي نداري با k750 كارت حل ميشه اما اگه پول زياد داري برو w810 بگير:20:نقل قول:
Printable View
اگه پول كافي نداري با k750 كارت حل ميشه اما اگه پول زياد داري برو w810 بگير:20:نقل قول:
دوست عزیز و گلم به هر سیستم عاملی ویندوز نمی گن ! سیستم عامل گوشی شما سیمباینه . سری 60 ورژن 3نقل قول:
سمارت فونا(در معنای خاص) و پاکت پی سی ها ویندوز موبایل دارن
عزیز شما طوری گفتی اطلاعات من بالاس که من حسابی حواس خودم رو جمع کردم .....نقل قول:
اول میگی :
بعد میگی :نقل قول:
من نفهمیدم آخر کیفیتش کمی بیشتره یا به طور چشمگیر بیشتره ؟نقل قول:
در ضمن اون ویندوز سری سوم s60 نیست. سیمبین سری 60 ورژن 9.1 .... با نام تجاری : symbian s60 3rd edition
cyber shot ....نقل قول:
دوربینهای دیجیتال cyber shot از این لنز استفاده میکنن نه گوشی های سونی اریکسون... قرارداد انحصاری استفاده از لنزهای کارل زایس در گوشی موبایل بین نوکیا و شرکت کارل زایس بسته شده ... همینطور که قرارداد انحصاری استفاده از این لنزها در دوربین دیجیتال بین سونی و کارل زایس بسته شده ....
عزيزم من منظور من اينه كه تفاوت آن ها را ميتوان تشخيص داد اما زياد هم نيست :46:نقل قول:
منظور من هم همون سيمباينه نه ويندوز كامپيوترنقل قول:
البته همون پاكت پيسي هاي PDA هم به كامپيوتر اصلي نميرسند:41:
من هم چنین چیزی نگفتم.صحبت من اینه که اگر قبول کنیم که لنز کارل زایس مرغوب ترین لنز دنیاست باز هم این دلیلی کافی برای بهتر بودن n73 نیست.(دوربین ها ی سایبر شات سونی هم که از لنز کارل زایس استفاده می کنند بهترین دوربین های دیجیتال دنیا نیستند)خود شما هم بهتر میدونید که دوربین ، تنها لنز نیست بلکه اجزای دیگرش هم بسیار مهم هستند.پس وقتی k800 از یک مثلا فلاش~ حرفه ایی استفاده میکنه این نه تنها اسما یک مزیته، بلکه واقعا موثره :5:نقل قول:
ولی لنز هم بی تاثیر نیست. یکی از مهم ترین اجزا لنزه ... شفافیتی که لنز باید داشته باشه و اون دقت که تو انحناش هست و فاصله دقیق کانونیش همه اینا مهمه ....
من امروز یه عکس با حالت کلوز آپ و فلش با ن73 انداختم و یه عکس هم با حالت داکیومنت ک800 با فلش از همون سوژه گرفتم
الان میخام بخوابم ولی فردا آپ میکنم میذارم
تفاوت رو احساس کنید
بابا بیخیالنقل قول:
سلام من تازه عضو شدم و اطلاعات ام در مورد گوشي موبايل بالاست
البته اگر از دوربين اين دو گوشي بگذريم بايد به اين نكته توجه كنيم كه n73 از ويندوز سري سوم s60 بهره ميبرد در صورتي كه k800 اصلا ويندوز ندارد
شما که اطلاعاتت در باره موبایل زیاده جایی نگی ن73 ویندوز داره بهت میخندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید هم اون فروشنده گفته ویندوز داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول میگی کیفیت دوربین دو گوشی یکسانه بعد میگی کیفیتش به طور چشمگیری از ک800 بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بايد بگم كه دوربين هر دو گوشي n73 و k800 تقريبا يكسان هستند فقط كمي دوربين n73 كيفيتش بيشتره اگه توجه كنيم در n73 از لنز زايس ، يعني بهترين مارك لنز در جهان استفاده شده در نتيجه كيفيت آن را به طور چشمگيري از k800 بيشتر است
بابا یه روده راست تو شکمتون نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]