اگه شانس با تیم یار باشه و داورا و فدارسیون دست از کمک آشکار و نهان از رئال بردارن، احتمالش کم نیست که بارسا قهرمان بشه.
چرا که نه؟
Printable View
اگه شانس با تیم یار باشه و داورا و فدارسیون دست از کمک آشکار و نهان از رئال بردارن، احتمالش کم نیست که بارسا قهرمان بشه.
چرا که نه؟
اقا کار ما این فصل تمامه فقط یه کوپا دل ری.... به فکر مربی فصل بعد و بازیکنای لازم باید باشیم
آ اس مادرید دیروز ادعا کرده بود که بارسلونا با سمپائولی مذاکره داشته
خورخه سمپائولی: هدایت بارسلونا؟ جوابی ندارم چون وجود ندارد. تا مرگ پای پروژه ورزشی سویا هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسعوت اوزیل در کتاب جدیدش فاش کرده که دوست داشته به بارسلونا بیاد چون زیباترین فوتبال جهان رو بازی میکنه
ولی گواردیولا نخواستتش و به رئال رفته
پپ حق هم داشته. جدا از اینکه در اون زمان بارسا ژاوی و اینیستای بزرگ رو داشت و بعد جام جهانی لالیگا و سی ال رو برد، من اوزیل رو بازیکن توانایی (که وقتی تیم خوب نیست بتونه بازی رو در بیاره) نمی دیدم
برنامه بازیهامون سخته و با تیمای بزرگ، آماده یا متحول شده بازی داریم ولی با این فرم رئال اگه اتفاقات به نفعشون رخ نده شانس خوبی داریمنقل قول:
سلتا ویگو
دپورتیوو لاکرونیا (ته جدولی)
والنسیا
گرانادا (ته جدولی)
سویا
مالاگا (ته جدولی)
رئال سوسیداد
رئال مادرید
اوساسونا (ته جدولی)
اسپانیول
ویارئال
لاس پالماس
ایبار
مسی، پیشتاز فهرست کفش طلا اروپا
لیونل مسی، ستاره بارسلونا در حال حاضر پیشتاز مهاجمان اروپا در کسب کفش طلا است.
به گزارش "ورزش سه"، ستاره بارسلونا 21 گل در لالیگا به ثمر رسانده که با توجه به ضریب دشواری لیگ اسپانیا که 2 است، امتیاز 42 به او تعلق میگیرد و در صورت ادامه این روند، او در پایان فصل کفش طلا را از آن خود خواهد کرد. لوئیس سوارز با امتیاز 40 نزدیک ترین تعقیب کننده ستاره آرژانتینی است.
ادینسون کاوانی، مهاجم پاری سن ژرمن 26 گل تا به اینجای فصل به ثمر رسانده ولی ضریب دشواری لیگ فرانسه 1.5 است و او با امتیاز 39 در رده سوم قرار میگیرد. اوبامیانگ از دورتموند، بلوتی از تورینو، ژکو از رم، ایگواین از یوونتوس و لواندوفسکی از بایرن، همگی 19 گل به ثمر رسانده اند و با 38 امتیاز در رده های بعدی هستند. فهرست رده بندی کفش طلا تا به اینجای فصل به شرح زیر است:
1- لیونل مسی: 21 گل با ضریب دشواری 2 = 42 امتیاز
2- لوئیس سوارز: 20 گل با ضریب دشواری 2 = 40 امتیاز
3-ادینسون کاوانی: 26 گل با ضریب دشواری 1.5= 39 امتیاز
4- پیر امریک اوبامیانگ: 19 گل با ضریب دشواری 2= 38 امتیاز
4- آندره آ بلوتی: 19 گل با ضریب دشواری 2= 38 امتیاز
4- ادین ژکو: 19 گل با ضریب دشواری 2= 38 امتیاز
4 گونسالو ایگواین: 19 گل با ضریب دشواری 2= 38 امتیاز
4- روبرت لواندوفسکی: 19 گل با ضریب دشواری 2= 38 امتیاز
9- باس دوست: 18 گل با ضریب دشواری 2= 36 امتیاز
9- کریستیانو رونالدو: 18گل با ضریب دشواری 2= 36 امتیاز
10- هری کین: 17 گل با ضریب دشواری 2 = 34 امتیاز
در مصاحبه با اوندا سرو
سوارز: به رئال 4 تا زدیم، به PSG هم می توانیم
لوئیس سوارز، ستاره اروگوئه ای بارسا از جبران شکست 4-0 برابر PSG ناامید نیست.
به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا بازی رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان را در زمین پاری سن ژرمن با نتیجه 4-0 به این تیم باخته و چهارشنبه آتی باید بازی برگشت را در نوکمپ برگزار کند. بسیاری حذف بارسا را قطعی می دانند ولی لوئیس سوارز سعی می کند با خوشبینی به این مسابقه نگاه کند.
او در مصاحبه با اوندا سرو گفت:« جبران شکست 4-0 خیلی خیلی سخت است؛ ولی غیرممکن نیست. اگر این تیم می خواهد خود را در تاریخ بارسلونا جاودانه کند، باید با این انگیزه که می تواند شکست 4-0 را جبران کند، در بازی برگشت حاضر شود. اگر ما توانسته ایم به رئال در برنابئو 4 گل بزنیم، پس حتما می توانیم در خانه خودمان به PSG هم 4 گل بزنیم. چرا نتوانیم؟»
در مصاحبه با خبرنگاران
انریکه: انتخاب جانشین به من ربطی ندارد
لوئیس انریکه پس از خداحافظی خود از بارسا در انتهای فصل، اولین نشست خبری خود را برگزار کرد.
به گزارش "ورزش سه"، این نشست به بازی فردای بارسا برابر سلتا مربوط می شد. آبی اناری ها که با توجه به تساوی رئال مقابل لاس پالماس، با یک بازی بیشتر صدرنشین شده اند، فردا جدال حساسی در نوکمپ مقابل سلتا پیش رو دارند.
انریکه در مورد سلتا گفت: «سلتا یکی از سخت ترین حریفان ما در لالیگا است. آنها در تمام نقاط زمین اقدام به پرس می کنند و در ضد حملات نیز خطرناکند. سلتا پیش از این توانسته ما را در نوکمپ مغلوب کند و باید بسیار مراقب باشیم. برای پیروز شدن باید بهترین بازی خودمان را انجام دهیم.» احساس پس از اعلام کناره گیری: «4 روز پیش گفتم که بسیار خوشحالم و هرگز خسته نشده ام و حالا هم باید بگویم که انرژی خودم را از دست نداده ام. حس رهایی دارم و روی مقطع پایانی فصل تمرکز کرده ام.» اهداف فصل: «هدف ما قهرمانی و بردن همه جام هاست. باید این روند پیروزی ها را ادامه دهیم و امتیاز جمع کنیم. یک بازی بیشتر از رئال انجام داده ایم و یک امتیاز هم بیشتر داریم؛ ولی حالا سرنوشت قهرمانی لالیگا به خودمان بستگی دارد. اگر بازی هایمان را ببریم، قهرمان خواهیم شد. در لیگ قهرمانان نیز به چیزی جز پیروزی بر پاری سن ژرمن فکر نمی کنیم و در کوپا دل ری نیز فینالیست هستیم.» پیروزی بر سلتا مقدمه ای برای پیروزی بر PSG: «خیر این چنین نیست؛ چرا که بازی با پاری سن ژرمن از هر جهت، به خصوص از جنبه دفاعی، اختلاف زیادی با بازی فردا دارد.» تصمیم برای کناره گیری در انتهای فصل: «هم من و هم باشگاه در این زمینه واضح و آشکار اعلام نظر کردیم. پس از بازی با اسپورتینگ خیلی روشن از تصمیم حرف زدم. بر خلاف برخی مربیان، از ابتدا هم علاقه ای به حضور بلندمدت در یک باشگاه نداشتم.» جانشین: «این مساله به من ارتباط ندارد و من فقط قصد دارم از ماه های آخر حضورم در بارسا لذت ببرم.»
سینا جان وسط بازی خط کش نمیان بزارن که ببینن آفساید هست یا نه گلم آفساید نبود حالا باز نظر شما محترمهنقل قول:
شما از پیکه هم بدتری:n02:
کارشناس داوری روزنامه طرفدار رئالنقل قول:
مارکا: ایسکو تا حدی در آفساید قرار داشته و گل نباید مورد قبول قرار می گرفت.
والا به نظر من کمک از اون فاصله و تو حرکت نمیتونه نیم متر عقب و جلو بودن بازیکنا رو تشخیص بده و اگر درست هم قضاوت کنه شانسی بوده
ولی دوستان در گل ال کلاسیکو به دماغ زلاتان گیر دادن که تو آفساید بوده و ما هم یاد گرفتیم دقیق باشیم :n02:
وراتی بازیکن خیلی خوبیه. ولی اگر بیاد بارسا باید سیتم تیم رو کلا عوض کنیم. یعنی دیگه نمیشه با یه هافبک دفاعی کامل مثل بوسکتس بازی کرد. چون وراتی متمایل به کناره ها خیلی توانایی هاش هرز میره. زیاد هم نمیتونه تو زمین حریف باشه. درواقع با آوردن وراتی باید بریم روی سیستمی که آنچلوتی تیم هاش رو میچینه. سیستمی که الان رئال هم با کروس-مودریچ-خامس/کاسمیرو/ایسکو بازی میکنه.نقل قول:
مثال ملموس ترش هم میشه هافبک میلان در زمان پیرلو.
بیرون گذاشتن بوسکتس البته مساله خیلی خیلی بغرنجی نیست (خودم دوست ندارم بیرون بشینه) اما قضیه اینجاست که بازیکن های فعلی بارسا، بجز روبرتو و تا حد کمی راکیتیچ، نمیتونن تو این سیستم جا بیفتن. البته درباره گومز نمیدونم. شاید جواب بده چون فعلا انریکه همه جا گذاشتتش.
اگر بارسا این همه در هافبک هزینه نکرده بود و این ترافیک بالا رو نداشت، من هم فکر میکنم با خریدن وراتی و یه هافبک دیگه که تو این سیستم بشینه (ایده آل ترین ناینگولان) اتفاق خوبی میفتاد. مخصوصا اینکه الان مسی هم به هافبک خیلی کمک میکنه و فضای بیشتری میده بهشون. ولی خب با این همه بازیکن که فعلا داریم بعید میدونم کسی دست به همچین خریدهایی بزنه.
من خودم فکر میکنم بازیکن های فعلی خوبن. فقط باید مربی کاربلد بالا سر تیم باشه. همیشه که نمیشه یه تیم پر از نابغه داشت. همین بازیکن ها رو بدی دست یه مربی صاحب سبک، ترکیب ایده آلی ازشون درمیاره.
فقط فکر میکنم مربی بعدی بارسا اگر یه آدم بزرگ باشه، چقدر خوش به حالش میشه با این مسی. چقدر بازیش الان بینظیره. جوری بازیش رو تغییر داده و جوری تو زمین حرکت میکنه و رهبری حملات رو انجام میده که تیم حریف همزمان باید از 3-4 نقطه دفاعش بترسه. یه رهبر و کاپیتان همه چیز تمام. اصلا هم براش گل زدن خودش در اولویت نیست. نکته دیگه اینکه خیلی خوب توان جسمانی خودش رو در طول فصل تقسیم میکنه. همیشه از وسطای ژانویه ترکوندنش شروع میشه و فصل رو در اوج تموم میکنه.
توضیح مسی در مورد ژست گلزنی مشکوکش
ژست گلزنی مسی پس از به ثمر رساندن اولین گل بارسا برابر سلتا خارج از معمول و عجیب بود.
به گزارش "ورزش سه"، او سه بار با دست تظاهر به تماس تلفنی کرد و با چهره ای جدی به جایگاه ویژه نوکمپ نیز نگاه می کرد. پس از این اتفاق، بسیاری این ژست عجیب را پیغامی از سوی مسی برای مسئولان باشگاه در مورد وضعیت تمدید قراردادش تعبیر کردند؛ اما طبق ادعای موندودپورتیوو، فوق ستاره آرژانتینی دقایقی پس از اتمام بازی به یکی از مسئولان باشگاه توضیح داده است که ژست او پیغامی برای یکی از اقوامش بوده است. کسی که مسی در طول روز بارها با وی تماس گرفته تا با وی در مورد یک جشن خانوادگی حرف بزند ولی او پاسخ تماس هایش را نداده است!