سلامنقل قول:
دوست عزیر ایرانسل و رایتل هم با تعرفه 499 ریال بر دقیقه و به صورت پایه ثانیه ای محاسبه میکنن. البته سیم کارت های دائمی.
میتونین به صفحه تعرفه روی وبسایتشون مراجعه کنین.
موفق باشین
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیر ایرانسل و رایتل هم با تعرفه 499 ریال بر دقیقه و به صورت پایه ثانیه ای محاسبه میکنن. البته سیم کارت های دائمی.
میتونین به صفحه تعرفه روی وبسایتشون مراجعه کنین.
موفق باشین
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بله سیم کارتم دائمی هستش....منم الکی که نمیگم ...ایرانسلم برای پدر من نیست که ازش طرفداری کنم...چیزی که برام اتفاق افتاده رو گفتمنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
این چیزیه که توی سایت خودشونم نوشته
نرخ تعرفه های دقیقه ای و ثانیه ای ایرانسل عبارتند از:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوع طرح تعرفه نام طرح تعرفه نرخ تعرفه دائمی پایه ثانیه ای ۴۱/۱۰ریال/ثانیه (۶۲۵ ریال/دقیقه) پایه دقیقه ای (طرح فعلی) ۴۹۹ ریال/دقیقه
ما كه از ٢٦تيرماه تا به امروز نتونستيم به ايرانسل ترابرد كنيم از همراه اول.هيچ كدومشون هم پاسخ درستي نميدند و ايرانسل ميگه منتظر جواب اپراتور مبدا و همراه اول هم ميگه ازايرانسل مشكل هست.
خلاصه هيچكس پاسخ درستي نميده و ١٩٥هم همين جواب رو ميده.
7cEram
الان کدوم درسته ؟:n13:نقل قول:
نوع خدمات هز�نه تماس داخل شبکه ایرانسل
(از خط ایرانسل به خط ایرانسل دیگر)۰/۸۳۲ تومان/ثانیه
(۴۹,۹ تومان/دقیقه)تماس خارج شبکه ایرانسل
(از خط ایرانسل به سایر خطوط)۰/۸۳۲ تومان/ثانیه
(۴۹,۹ تومان/دقیقه)پیامک به خطوط همراه (فارسی) ۹,۹ تومان پیامک به خطوط همراه (لاتین) ۱۷ تومان پیامک به خطوط ثابت (فارسی یا لاتین) 12 تومان پیامک به خارج از کشور
(همه کشورها)۱۵۰ تومان پیام چندرسانهای ۱۹,۹ تومان اینترنت همراه ۰/۰۴ تومان/کیلوبایت
من 10 روز پیش درخواست و از طریق سایت ثبت کردم.(تبدیل اعتباری همراه اول به ایرانسل) سه روز قبل سیم کارتم اومد. امروز هم وصل شد. فعلا مشکل خاصی ندارم. فقط یک مورد اینکه از تماس خط ثابت و همراه اول به این خطم یه 4-5 ثانیه Voice گذاشتن. ایرانسل و رایتل موردی نداره.
وقتی همه یواش یواش ترابرد کنن از گران اول به اپراتور های دیگه خب اون پیام انتقام اول رو هم نمی شنون:n02:نقل قول:
همراه اول به خاطر پیام ترابرد از رگولاتوری اخطار گرفت
لینک :
کامنت هاش آخرشه ....
همه اول میگن **** بر همراه اول :n29: چه کرده این همراه اول با مردم ..... :41:
نقل قول:
حالا خدا کنه ارزون تر باشه منکه بشخصه خوشحال میشم از ارزونتر بودن
حالا دوستانی که ایرانسل دائمی دارن و گفتن 499 هست این سیم دائمی ایرانسل ابونمان و هزینه های اضافی رو روی قبض هر ماه چه مقدار محاسبه میکنه هیچ وقت دقت کردین؟ ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید بذارید.
بعد من یه سیم کارت دائمی ایرانسل دارم تعرفه نقره ای از پیش فرض روش فعال بوده بهتره این طرح رو غیر فعال کنم به طرح دیگه ای؟ کلا بهترین و ارزانترین طرح سیم کارت ایرانسل دائمی چی هست که عوضش کنم به اون طرح؟
کسی تا حالا سیم کارت دائمی ایرانسل رو به دائم رایتل و یا همراه اول ترابرد نکرده؟
منم همینطور و کلا دیگه بیخیال شدم .نقل قول: