فدراسيون فوتبال دستي نديده بوديم كه ديديم
Printable View
فدراسيون فوتبال دستي نديده بوديم كه ديديم
مايلىکهن: آقاى دادکان کشش ندارى ول کن برو! بازيکنى در تيمملى منافع دارد که از برانکو دفاع مىکند حرفهاى معاونت فرهنگى فدراسيون منطقى است
انتقادات محمد مايلىکهن از فدراسيون و وضعيت حاکم بر فوتبال کشور واکنشهاى مختلفى در ميان اهالى فوتبال داشت تقريباً اکثر قريب به اتفاق کارشناسان حق را به او مىدهند اما معاونت فرهنگى فدراسيون فوتبال در مقام پاسخگويى برآمده و جواب مايلىکهن را داده است. ديروز فرصتى دست داد تا دقايقى با «حاجىمايلي» گفتگويى انجام دهيم. اين گفتگو را بخوانيد:
معاونت فرهنگى جوابيه براى شما نوشته است آن را خواندهايد؟
به طور کامل نه اما گزيدههايى از آن را برايم خواندند حرفهاى ايشان خيلى منطقى است و اتفاقاً تمام حرف من هم اين است که بايد با منطق، جواب منتقدان را داد نه با گردنکشى و قلدربازى البته دادکان هنوز هم سر مواضع خودش است. در روزنامه خبرورزشى نقل قول او را خواندم که به تلويزيون گفته بود: «شاعرى وام گرفت شعرش آرام گرفت» متوجه شدم که او نمىخواهد از مواضع خويش عقبنشينى کند درحالى که خودش مصداق بارز آن شعر است.
چطور؟
دادکان قبل از آن که در فدراسيون فوتبال پست بگيرد صفايىفراهانى را مورد آماج حملات خود قرار داد اما وقتى در کابينة آقاى صفايىفراهانى قرار گرفت و به نوعى کارمند حقوقبگير فدراسيون صفايىفراهانى شد و... شعرش آرام گرفت و ديگر حرفى نزد من براى تمام حرفهايم مثال واضح و روشن دارم.
خود شما هم در زمان صفايى از او انتقاد کرده بوديد؟
بله درست است من در همان ابتداى کار صفايى به ايشان اعتراض شديدى کردم اما وقتى کارهاى مثبت او را ديدم از او تعريف کردم اتفاقاً همين آقاى دادکان در همان مقطع به من اعتراض کرد که چرا شما از صفايى حمايت کردى و اين کار را اشتباه مىدانست. شاهد ماجرا آقاى دکتر رضا قراخانلو و حسين قراخانلو دروازهبان اسبق تيم پرسپوليس هستند.
فکر مىکنيد عيب کار دادکان کجاست؟
ببينيد هر کسى در هر پست و مقامى در کارش نقاط مثبت و منفى دارد اما چيزى که مهم است اينکه ما وقتى در مسئوليتى قرار مىگيريم بايد به ديگران اجازه دهيم عملکردمان را مورد نقد و بررسى قرار دهند متأسفانه اين آقا با متهم کردن افراد و قلدربازى مىخواهد صداى منتقدانش را خفه کند درحالى که خود او با همين سلاح به فدراسيون آمد و پست گرفت. اتفاقاً من سند و مدرک دارم که او در زمان حضورش در فدراسيون ماهانه حقوق هم دريافت مىکرد پس حالا نبايد کسى را متهم کند که شاعرى وام گرفت شعرش آرام گرفت.
توصيه من به او اين است که آقا خودت را اصلاح کن از اين قلدربازىها چيزى درنمىآورى زيرآب کسى را نزن. متأسفانه برخى از نزديکان او فکر مىکنند مايلىکهن مىخواهد باند تشکيل بدهد که عليه او موضع گرفته است. نه، اتفاقاً من هم مىگويم چه کسى بهتر از دادکان پيدا مىشود که رئيس فدراسيون شود. او که اين پست را خيلى دوست دارد و حتى حاضر نيست ميزش را به اين راحتى به نفر ديگرى بدهد پس بماند و کار کند.
شايعه کردهاند که شما مىخواهيد رئيس فدراسيون شويد؟
شما برويد از مهندس فائقى سئوال کنيد که چه زمانى پيشنهاد رياست فدراسيون را به من دادند من اگر دنبال اين پست و مقامها بودم که حالا جايى براى اين افراد باقى نمىماند. من دنبال اين مسائل نبودم. حتى خدا شاهد است وقتى پيشنهاد سرمربيگرى تيمملى را به من دادند، در جواب گفتم اين کلاه براى من گشاد است و هيچگاه هم فکر نمىکردم که اين پست و مقام در تيمملى هميشه بايد براى من باشد شما ديديد که در مسابقات مقدماتى جامجهانى 98 با اينکه تيم خوبى داشتيم اما خيلىها نگذاشتند تيم نتيجه بگيرد در بازى با چين که (4بر2) حريف را شکست داديم از تلويزيون اعلام کردم که من دست تمام منتقدان را مىفشارم بالاخره خود آقايان هم مىدانند که مايلىکهن دنبال پست و مقام نبوده و نيست که از اين طريق بخواهند خرابش کنند اما حرف من اين است که ملاک ارزش آدمها انسانيت و جوانمردى آنهاست بايد ملاک ارزش ما، ميزان خدمتى باشد که به مردم مىکنيم حرف من اين است که آقاى دادکان اگر ديگر کشش ندارى بگذار برو. البته من مىدانم که شما عاشق ميز و صندلى هستى اما اين بازى کودکانه با امثال آقايان زندى و... اصلاً مناسب نيست بالاخره شما ادعاى مشتىگرى داريد و بايد يکجورهايى با سايرين فرق داشته باشيد.
چه فرقي؟
بالاخره کسى که ادعا دارد بايد فرقى با ساير رؤساى فدراسيونهاى قبلى داشته باشد. در دورههاى گذشته که خبرى از پول، امکانات و اسپانسرهاى چندميلياردى نبود بالاخره بايد عملکرد کسى که اين همه امکانات در اختيارش بوده با ساير فدراسيونهايى که با دست خالى کار کردهاند، فرق کند.
مثل اينکه دفاع شما از مصطفوى نيز به مذاق فدراسيونىها خوش نيامده است؟
مصطفوى خيلى جاها پاى آدم مىايستاد و هيچگاه نگفته بود که من براى ديندارى و تيمدارى آمدهام و هيچگاه عنوان نکرد که من شيخ هستم من تا به حال نشنيده بودم که مصطفوى جايى بگويد که من شيخ هستم اما دادکان گفته است که من براى ديندارى و تيمدارى آمدهام اما در عمل خلاف اين حرفها عمل کرده است. (نمونه بارز درگيرى بازيکنان در زمين مسابقه در جلوى چشمان ميليونها نفر بيننده در جام ملتها و مسائل بسيار غيراخلاقى در پايان همان بازيها در خارج از ميدان مسابقه که در صورت ضرورت اگر لازم شد راجع به آن ماجراها حرف خواهم زد.)
در مجموع فضاى حاکم بر فوتبال و تيمملى را چگونه مىبينيد؟
ببينيد يکى از ملىپوشان چندى پيش با تلويزيون مصاحبه کرد و در جواب گزارشگر که از او پرسيد در خصوص حضور مربى جديد در تيمتان چه حرفى داريد، گفت من بازيکن هستم و اين مسائل به من ربطى ندارد، وظيفة من و ساير بازيکنان به عنوان بازيکن چيز ديگرى است اما حالا نمىدانم چه شده که اين آقاى (ايکس) از برانکو دفاع جانانهاى کرده است بالاخره اينها در تيمملى منافع دارند که اينطور از برانکو دفاع مىکنند.
حرف آخر؟
حرفم اين است که در اين شرايط مىشد وفاق ملى ايجاد کرد اما حرکات ناشيانه آقاى رئيس همه چيز را به هم ريخت.
علي كريمي به توكيو نميرود
-----------------------------------
علي كريمي مليپوش ايراني تيم بايرن مونيخ آلمان، تيم ملي را در ديدار مقابل ژاپن در مرحله مقدماتي جام جهاني ۲۰۰۶آلمان همراهي نميكند. سايت اينترنتي كريمي گزارش كرد : مرد سال فوتبال آسيا فرصت دادن به بازيكنان جوان را علت اصلي نرفتن خود به ژاپن عنوان كرده است. وي اظهار داشت : بازي برابر ژاپن فرصت بسيار خوبي براي جوانان است تا بتوانند شايستگيهاي خود را به نمايش بگذارند. كريمي ادامه داد : اگر در چنين ميدانهايي به جوانان فرصت نداده نشود آنان نميتوانند تواناييهاي خود را نشان دهند. وي با بيان اينكه از برنامهريزيهاي سرمربي تيم ملي و فدراسيون فوتبال آگاه است، افزود : به مسوولان باشگاه بايرن مونيخ اطلاع دادم كه براي بازي با ژاپن به توكيو نميروم. مرد سال فوتبال آسيا درباره تيتر يكي از روزنامهها ورزشي مبني بر اينكه "ميخواهم مرد سال فوتبال اروپا شوم"، گفت: اين لطف دوستان مطبوعاتي است كه دنبال تيترهاي هيجانانگيز ميگردند. وي اظهار داشت : دراين مدت كوتاه كه در مونيخ بودم بارها و بارها گفتهام كه تازه در اول راه هستم و تا رسيدن به مرد سال اروپا كه بالاترين قله افتخار در فوتبال محسوب ميشود، فاصله زيادي دارم. كريمي تصريح كرد : تنها در پاسخ به يكي از علاقمنداني كه در اين مورد از من سوال كرده بود، گفتم : "ميليونها فوتباليست به دنبال اين عنوان هستند و من نيز سعي خود را خواهم كرد." وي گفت : باز هم تكرار ميكنم كه تازه يك ماه است كه در اروپا بازي مي كنم و تنها قولي كه ميتوانم بدهم، اين است كه تمام سعي و تلاش خود را انجام ميدهم تا به استانداردهاي جهاني فوتبال برسم.
برانكو با اميرحسين صادقي گفت وگو كرد
---------------------------------------------------
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پس از پايان تمرينات اين تيم در كمپ تيمهاي ملي با " اميرحسين صادقي " به گفت وگو نشست. "امير حسين صادقي" گفت: " برانكو ايوانكوويچ " بعد از پايان تمرينات مرا به گوشهاي فرا خواند و نكات مهمي را درباره چگونگي حراست از خط دفاعي تيم ملي به من گوشزد كرد. وي ادامه داد: اين گفت وگو در روحيه من تاثير مثبت فراواني داشت و مرا براي ادامه تمرينات بيش از گذشته اميدوار كرد. مدافع مليپوش تيم فوتبال استقلال تهران متذكر شد: تا پيش از اين تصور ميكردم كه مربيان تيم ملي به من توجه چنداني ندارند، اما پس از سخنان برانكو تازه به اين نكته پي بردم كه وي كوچكترين فعاليت مرا زير نظر داشته است. در تمرينات تيم ملي فوتبال ايران مدافعان و مهاجمان به صورت جداگانه تمرينات اختصاصي خود را پيگري كردند.
بازيكن ايراني به تيم شفيلد يونايتد انگليس پيوست
---------------------------------------------------------------
بازيكن ايراني با انعقاد قراردادي يك ساله به باشگاه دسته اولي شفيلد يونايتد انگليس پيوست. به گزارش باشگاه شفيلد يونايتد، "شهرو نراجي" بازيكن ۲۱ ساله ايراني پس از حضور در اردوي تداركاتي اين تيم در شهر "رتردام" هلند توانست نظر كادر فني شفيلد يونايتد را به خود جلب كرده و با قراردادي يك ساله به اين تيم بپيوندد. نراجي كه هم اكنون به همراه خانوادهاش در زادگاهش شهر "بولتون" اقامت دارد در اينباره گفت كه از امضاي قرارداد با شفيلد يونايتد بسيار خوشحال است. وي افزود: من به اين باشگاه بسيار علاقهمندم و اميدوارم كه اين قرارداد هم براي من و هم براي باشگاه مفيد باشد. نراجي كه بيشتر در پستهاي گوش راست و هافبك راست بازي ميكند، پدر ايراني و مادر انگليسي دارد و پيش از اين نيز چند ماهي به صورت آزمايشي در باشگاه تورين ايتاليا توپ زده است. وي قبل از عزيمت به شفيلد يونايتد در تيم "رئال ساراگوزا" اسپانيا عضويت داشته است. "نيل وارنوك" مربي شفيلد يونايتد كه تحت تاثير درخشش و گلزني نراجي در اردوي تداركاتي تيمش قرار گرفته اظهار اميدواري كرد كه اين بازيكن جوان بتواند در موفقيتهاي فصل آينده تيمش سهم عمده اي داشته باشد. شفيلد يونايتد در راستاي جوانگرايي براي فصل آينده، سواي نراجي بازيكنان جوان ديگري را نيز از با نامهاي "كايل نيكس" از انگليس، "گري موليگان" از جمهوري ايرلند و "سان لي" از كره جنوبي را به تركيب تيم خود افزوده است. وارنوك بسيار اميدوار است كه پس از كسب رتبه مشابه هشتم در دو فصل مشابه دسته يكم، بار ديگر بتواند شفيلد يونايتد را در فصل آينده به ليگ برتر بازگرداند.
دي كانيو: رم در بين بزرگان نيست
--------------------------------------------
پائولو دي كانيو كاپيتان دوم لاتزيو (بعد از سزار) عقيده دارد تيم آ.اس رم جايي در ميان 3 تيم بزرگ فوتبال ايتاليا ندارد.
پس از اظهارات كاپيتان فرانچسكو توتي در رابطه با رم و شانس پيروزي آنها در كسب اسكودتو و قرار گرفتن در ميان تيم هاي برتر ايتاليا دي كانيو بلافاصله در جواب توتي گفت : به عقيده من باز هم جنگ بر سر قهرماني همانند سال قبل خواهد بود. رم در اين فصل هم قادر نيست به اسكودتو دست پيدا كند. آنها همچنان مشكل محروميت در فصل نقل و انتقالات را پيش رو دارند و معلوم نيست خريدهايي كه در تابستان داشته اند در اين تيم مي مانند يا نه ! يوونتوس ميلان و اينتر باز هم شانس هاي اول كسب اسكودتو هستند. در مورد لاتزيو دوست ندارم حرفي بزنم !
از اينجاوآنجا:
----------------
داستان عجيب بنيتس و باروش
رافائل بنيتس سرمربي ليورپول بار ديگر نام ميلان باروش مهاجم چك تبار خود را در جدال برابر كاناس در چارچوب رقابت هاي جام قهرمانان باشگاه هاي اروپا حذف كرد و به او بازي نداد و حتي در خصوص انتقال احتمالي او به اورتون نيز اظهار بي اطلاعي كرد!
وي در اين رابطه گفت : شما شاهد بوديد كه ما در جدال با كاناس مهاجماني چون مورينتس ، سيسه و گارسيا را داشتيم ، ولي ميلان يكي از گزينه هاي من براي خط حمله ليورپول است . چرا چنين نباشد، اين بازي نشد، بازي بعدي !
من در خصوص اخبار منتشر شده در روزنامه ها مبني بر پيشنهاد اورتون به باروش هيچ اطلاعي ندارم ، اما اين را مي دانم كه وي از اهميت زيادي براي تيم من برخوردار است .
---------------
جرارد متنفر از نيمكت نشيني
استيون جرارد كاپيتان تيم ليورپول كه موفق شد يك گل از 2 گل تيمش را وارد دروازه كاناس در چارچوب رقابت هاي جام قهرمانان باشگاه هاي اروپا كند، اعلام كرد از نيمكت نشيني متنفر است و دوست دارد به جاي ديدن بازي از روي نيمكت در ميدان حضور داشته باشد. وي در اين خصوص گفت : پيش از جدال با كاناس ، بنيتس به من گفت كه در ليست اصلي نيستم ، اما از او خواستم كه به من فرصت حضور كامل بدهد و به همين خاطر توانستم نظر او را عوض كنم . خيلي خوش شانس بودم كه توانستم از يك اشتباه استفاده كنم و گلزني كنم !
-----------------
شالكه فاتح جام اتحاديه آلمان شد كوراني عليه اشتوتگارت
تيم فوتبال شالكه با پيروزي يك بر صفر مقابل اشتوتگارت به عنوان قهرماني جام اتحاديه آلمان دست يافت . در ديدار پاياني جام اتحاديه شالكه كه در مرحله نيمه نهايي وردربرمن را مغلوب كرده بود موفق شد با تك گل دقيقه دهم كوين كوراني مهاجم سابق اشتوتگارت برابر اين تيم به برتري دست يابد. اشتوتگارت از دقيقه 66 و با اخراج كوراني ده نفره مسابقه را دنبال كرد و در دقيايق پاياني نيز لينكولن را به دليل دريافت كارت قرمز از دست داد.
---------------------
تره زگه : جاه طلب شده ايم
داويد تره زگه مهاجم فرانسوي يوونتوس همانند فابيو كاپلو خواهان كسب جام هاي فراوان با تيم توريني است . پس از يك فصل خيلي سخت كه مصدوميت هاي مكرر باعث شده بود، حتي سران باشگاه به فروش وي فكر كنند، تره زگه آماده شروع فصل جديد است .
او مي گويد: ما براي فصل جديد برنامه هاي بزرگي داريم . يووه جاه طلب شده است و تنها اسكودتو براي ما كافي نيست . مي خواهيم علاوه بر اسكودتو، ليگ قهرمانان اروپا را هم به دست آوريم . من عقيده دارم اگر يووه با 3 مهاجم بازي كند درصد پيروزي هاي ما بالا مي رود، چرا كه يوونتوس مهاجمان بزرگي حضور دارد. من براي فصل جديد آماده ام . سال گذشته خيلي سختي كشيدم و حالا دوست دارم همان گلزن هميشگي براي تيم باشم .
-----------------------
تراپاتوني: شكست حق اشتوتگارت بود
تيم فوتبال اشتوتگارت با توجه به تلاش وافر نتوانست در فينال جام اتحاديه موفق باشد و با يك گل مغلوب شالكه شد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا، جوواني تراپاتوني پس از اين شكست گفت : اين شكست حق ما بود و به اين خاطر از اين ناكامي ناراحت نيستم . شالكه به مراتب بهتر و روان تر از ما بازي كرد و اجازه هنرنمايي را به ما ندادند.
شاگردانم تمام تاكتيك هايي كه براي اين بازي در نظر گرفته بودم را پياده نكردند تا حريف دست و پا شكسته اي مقابل شالكه باشند. نتيجه ضعيفي بود، اما اميدوارم با تلاش بازيكنان هر روز به شرايط آرماني نزديك شويم.
پخش مستقيم فوتبال المان
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
خوبي اين موضوع اينه كه تا شروع ليگ ها سرمون گرمه و
ميتونيم حداقل چند بازي علي كريمي رو ببينيم
امشب
بايرن و موشنگلاد باخ بازي دارن
ساعت 11 به وقت تهران
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
البته فكر كنم با شروع ليگ ايتاليا و انگليس
ديگه المان رو پخش نكنن
ليگ آلمان در مقابل ليگ هايه ايتاليا و انگليس هيچه.
اميدوارم كريمي رو امشب بازي بده تا نشون بده مارادونايه آسيا كيه :D
به احتمال
90٪
بازي ميكنه
چون كارشناسان فوتبال المان برنده اردوي بايرن رو علي كريمي دانستند
وخود سرمربي بايرن هم گفته حداقل يك نيمه به علي كريمي بازي ميدم