یه سوال ؟ اینه میشه پخش mp3 رو از طریق هندزفری بلوتوث داشت؟ تو نوکیا که میشه اما من تو سونی اریکسون نتونستم این کار رو بکنم میخوام ببینم راهی داره یا نه؟! و اینکه هندز فری من مدلش HBH-300 ممنون از اینکه راهنمایی میکنین
یه سوال ؟ اینه میشه پخش mp3 رو از طریق هندزفری بلوتوث داشت؟ تو نوکیا که میشه اما من تو سونی اریکسون نتونستم این کار رو بکنم میخوام ببینم راهی داره یا نه؟! و اینکه هندز فری من مدلش HBH-300 ممنون از اینکه راهنمایی میکنین
يه سوال؟ ميخواستم ببينم گوشي Z530i خوب هست يا نه؟
مخصوصا از نظر عكس؟
از نظر عكس كه نه چون دوربين ان وي جي اي است.........نقل قول:
نوشته شده توسط hamed_toofan_2003m
گوشی z550i چطور؟مخصوصا ازلحاظ عکس وفیلم.ضمنا قیمت رم برای این گوشی میدونیت چقدره؟
شروين جان شما بايد Puk رو وارد كني اونيكه روي سند سيم كارت هست اگه Pin Code رو ميدوني و با گوشي مشكل داري اينكار رو كه ميگم بكننقل قول:
نوشته شده توسط shervin0311
سيم كارت رو دربيار بعد بزار تو يه گوشي (گوشي كه وقتي روشن ميكنيPin Code رو ازت نخواد) اونوقت برو تو تنظيمات گوشي قسمت Pin Code و Puk Code و پين كد رو تغيير بده مثلا به 1234 بعد اونو Save (ذخيره) كن بعد سيم كارت رو در بيار و بزار توي گوشي خودت حالا پين كد جديد رو يعني (1234) رو بهش بده و برو تو تنظيمات و قسمت سوال كردن پين كد رو حتما غير فعال كن :)
اميدوارم مشكلت حل بشه ;)
چون سيستم عاملش جاوا هست روش برنامه زيادي نصب نميشه و اينكه هندزفري بولوتوث رو هم ساپورت ميكنه :)نقل قول:
نوشته شده توسط hrm
محمود جان نه نميشه اين سيستم روي گوشيهاي جديد سوني اريكسون جواب ميده :)نقل قول:
نوشته شده توسط mahmood1102002
توي تاشوهاي سوني گوشي خيلي قشنگيه دوربين 1.3 مگاپيكسل دارهنقل قول:
نوشته شده توسط metax
مموري از نوع M2 ميخوره و قيمت 256 حدود 29000 تومان و 512 حدود 36000 تومان هستش :)
[QUOTE=Mehdi_MaX]شروين جان شما بايد Puk رو وارد كني اونيكه روي سند سيم كارت هست اگه Pin Code رو ميدوني و با گوشي مشكل داري اينكار رو كه ميگم بكن
سيم كارت رو دربيار بعد بزار تو يه گوشي (گوشي كه وقتي روشن ميكنيPin Code رو ازت نخواد) اونوقت برو تو تنظيمات گوشي قسمت Pin Code و Puk Code و پين كد رو تغيير بده مثلا به 1234 بعد اونو Save (ذخيره) كن بعد سيم كارت رو در بيار و بزار توي گوشي خودت حالا پين كد جديد رو يعني (1234) رو بهش بده و برو تو تنظيمات و قسمت سوال كردن پين كد رو حتما غير فعال كن :)
اميدوارم مشكلت حل بشه ;)
جناب خیلی آقایی مشکلم حل شد .
مرسی مهدی جان
بچه ها كا 750 بيشتر رو چي تمركز كرده ؟
عضويت جديدت رو تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط mws
منظورت رو نفهميدم يه كمي بيشتر توضيح بده !!
ممنون