من مدل ci7 با ram 8 رو گرفتم ولی بازی ها رو خیلی خوب اجرا نمیکنه حتی تو فیفا 14 هم تیک میزنه.
در ضمن آخرین درایور هاشو نصب کردم و موقع بازی شارژر وصله.
Printable View
من مدل ci7 با ram 8 رو گرفتم ولی بازی ها رو خیلی خوب اجرا نمیکنه حتی تو فیفا 14 هم تیک میزنه.
در ضمن آخرین درایور هاشو نصب کردم و موقع بازی شارژر وصله.
سلامنقل قول:
چه ونیدوز نصب کردید؟
چک کنید که حتما وصل شارژ باشه + از داخل باتری منیجمنت روی high performance بذارید
درایور کارت گرافیک رو هم آپدیت کنید ( هم اینتل و هم اینودیا )
بعد ممکنه از خود بازی هم باشه ، با همه بازی ها اینطوریه؟
بهتره ویندوز 8.1 نصب کنید
دوستان این سئوال منم هست گرافیک این لبتاپ 64 بیته یا 128 بیت؟نقل قول:
از لحاظ بازی خیالت راحت باشهنقل قول:
ایسوس لپ تاپ های خوبین ولی تو رنج این قیمت z510 قویترن و ارزش خریدشون بیشتر
البته اگه عیب هاش براتون مهم نباشه
من خودم با وجود اینکه برند ایسوس را خیلی قبول دارم و لپ تاپ هایش را. ولی دو سری X و A ایسوس را توصیه نمیکنم. من سری های بالاتر ایسوس را توصیه میکنم ولی در قیمتهای کمتر بنظرم لنوو z510 انتخاب بهتری است.نقل قول:
عیبهاش به جز صفحه نمایش چیه ؟ که اونم با x550 فک نکنم تفاوت زیادی داشته باشه ، تو یه حدن!نقل قول:
میدونی بشترین ترس من کیفیت ساخته ، لپتاپ با طول عمر بالا میخوام ، زرت و زورت خراب نشه ، همین :)
یه سوال بی ربط به تاپیک ، به احتمال زیاد از دیجی کالا بخرم پست یا تیپاکس کدوم بهتره برای کرج ؟
برنامه GPU-Z را نصب کنید. مشخص میکند که گرافیک 64 بیت است یا 128.نقل قول:
اما براساس اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، باید 128 بیت باشد.
یک زمانهایی دیجی کالا تخفیف میگذاره به طوری که قسمت مدل core i5 اش به 1925 هم رسید.نقل قول:
ولی الان قیمتهایش را دوباره بالا برده.
و در مغازه شاید بتوانی ارزانترش را گیر بیاری.
ضمنا من شنیدم دیجیکالا در کرج نمایندگی داره و میتوانی از آنجا تحویل بگیری ولی اطلاع دقیقی ندارم.
باید از خودشان بپرسی.
از مغازه پرسیدم 2.200 میده :|نقل قول:
گرون گفته.Core i 7 قیمتش 2300 هستنقل قول: