سلام من فکر میکنم این کاملا نسبت به تبلت لنوو برتره به نظر من اینو بگیر چون تبلت لنوو کمی ازین ضعیف تره
Printable View
سلام من فکر میکنم این کاملا نسبت به تبلت لنوو برتره به نظر من اینو بگیر چون تبلت لنوو کمی ازین ضعیف تره
بنچمارک نرم افزاری هست که به تبلت شما امتیاز میده ومیگه که تبلت شما در چه رتبه ای قرار داره GPRS همون اینترنته واگه دستگاهی اینترنت داشته باGPRSروهم ساپورت میکنهنقل قول:
بستگی داره که شما چه قدر برنامه میخوای نصب کنی اگه متوسطه جا کم نمیاره اما اگه بیش از حد زیاده کم میاره من خودم بازی وبرنامه های زیادی دارم ولی جا کم نیاوردمنقل قول:
سلام!نقل قول:
شما بازی های دیتا دار سنگین و معروف رو توش بازی کردید و روی چه درجه کیفیتی و اینکه روون بود و کیفیت بازی خوب بود؟؟
سلام
من یه مشکلی پیدا کردم اینکه عکسام بعضی موقع ها خود بخود پاک میشه
یا انکه آهنگارو پخش نمیکنه یا یه موقع هایی هم رم رو نمیشناسه اصلا
به نظرتون مشکل از کجاس؟
reset factory هم کردم نشد
این تب رو میشه رامش رو عوض کرد یا مثلا روتش کرد؟
اگه میشه ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
به اینترنت سیم ایرانسل نمی تونم وصل شوم ممنون میشم راهنمایی کنید
تنظيمات دستي براي نت ايرانسلنقل قول:
[HTML]http://www.irancell.ir/portal/home/?8821/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%8 7%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87%20%28GPRS%29[/HTML]
من بازی modern combat4 و asphalt 8 و six guns و چندتا بازی سنگین دیگه رو با بالاترین تنظیمات ممکن اجرا کردم و مشکل نداشته و روون هم بوده .نقل قول:
ولی از نظر حافظه داخلی ، اگه 8 گیگش رو بگیری فقط میتونی یکی یا نهایتا 2 تا بازی با دیتای سنگین بریزی. جا نمیشه. ولی اگه روت کنی میشه.
برای بازی حافظه بالاترش بهتره.
سلام بله بعضی بازی هایی که دیتا دارن نصب کردم اسفالت رو رو حالتhaigh بدون هیچ لگی اجرا کرد وهمین طور4moderncombat بدون هیچ لگی اجرا کرد خیالتون راحت همرو اجرا کردنقل قول:
سلام اقااااااااا کمک
من تبلت رو که گرفتم در بازی های معمولی پارازیت میداد و بازی های دیتا دار رو باز نمی کرد دادیم به گارانتی الان میگن فریمور بزنیم حله بعد 6 روز بیاین منم اینو هدیه گرفتم نمیشه صبر کنم
شما ها فریمور مناسب و نحوه نصب کردن نشو دارین کمک کنین