سلام دوستان عزیز . من بازی رو نصب کردم و با کرک چهارم وارد بازی میشه . حتی تو تمرینات یا منوهای بازی هم میشه اما میخوام بازی کنم و وارد بازی دوستانه یا تو لیگ بشم میاد بیرون بدون هیچ اروری ! میشه راهنماییم کنید.
ممنون
Printable View
سلام دوستان عزیز . من بازی رو نصب کردم و با کرک چهارم وارد بازی میشه . حتی تو تمرینات یا منوهای بازی هم میشه اما میخوام بازی کنم و وارد بازی دوستانه یا تو لیگ بشم میاد بیرون بدون هیچ اروری ! میشه راهنماییم کنید.
ممنون
سلام من بازی رو اجرا کردم ولی به محض اینکه خطایی چیزی میشه یهوو میپره از بازی بیرون!:n30:
خب ینی من الان بخوام جای کلیدارو عوض کنم میشه؟؟؟....چون سعی کردم نشد....:n29:نقل قول:
کرک ورژن3 رو امتحان کردی ؟نقل قول:
منم مشکل مشابه شما رو دارم البته وقتی که از منویی که قبل از شروع مسابقه میاد آب و هوا و فصل رو تغییر بدم یعنی فقط تو هوای برفی میتونم بازی کنم!!!
کیبورد رو بذار رو حالت alternate بعد customize کن کلیدهارونقل قول:
اگه منظورت دکمه های جهته، همونطور که دوستمون گفتن، باید تو صفحه ای که دکمه ها رو تنظیم میکنی، با چپ و راست، از classic یا custom ، بذاری رو alternate ، بعد بقیه رو عوض کنی.نقل قول:
از کرک ریلود خبری نیست؟
با سلام با سلام من کرک ۴ رو دارم استفاده میکنم یه مشکل حل شد ولی یکی دیگه اومده. مثلا ۲ بازی میکنم بعد از بازی میاد بیرون البته در حین بازی بیرون نمیپره وقتی داری کریر میکنی و ۱۵ دقیقه بعد close program میده چیکار کنم؟
سلام فیفا بازهای عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2تا اموزش به عشق فیفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم جواب بده دهنم سرویس شد تا اینا رو نوشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش به روز کردن نقل و انتقالات و فعال کردن لیگ های معتبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(روش تغییر تنظیمات کلیدهای دسته بازی FIFA14)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(مشکل بیرون پریدن)
http://s3.picofile.com/file/7984341826/jump_out_FIFA14_M_Pishro_.pdf.html
نقل قول:
حــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــلا لت پسر . درست شد . دمت گرم :n12:
برای من روی ویندوز 8 اصلا هیچ عکس العملی موقع کلیک روی ایگون بازی نشون داده نمیشه
روی ویندوز 7 هم اجرا که میشه..بارون یا برف یا نور شدید که باشه..تقریبا همه چی سفید دیده میشه..کرک 4 رو هم تست کردم..بی فایده بود