یه سوال!نقل قول:
px100
این px100 خوب رو گوش چفت میشه یا مثل این هدفون های خیابانی پشت گوشی سونی دست باید دائما رو گوش باشه تا کیفیتش خوب بشه؟
Printable View
یه سوال!نقل قول:
px100
این px100 خوب رو گوش چفت میشه یا مثل این هدفون های خیابانی پشت گوشی سونی دست باید دائما رو گوش باشه تا کیفیتش خوب بشه؟
من فکر کنم HD212 به بودجه ت بخوره. مثل این که طرفای 80 بود. قیمت دقیق ندارم. از نظر Bass هم جواب کارتو میده.نقل قول:
البته از نظر راحتی و کیفیت صدا به نظرم HD465 بهتره. ولی بیسش با اون یکی فرق میکنه. یه صدای متعادل داره. کیفیت ساختش هم به نظر بهتر میاد.کد:http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_dj-headphones_005180?Open&row=1
کد:http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/wired-headphones-hd465-dynamic-stereo?Open&path=private_headphones_wired-headphones
نه فقط که بیس نیست مساله , کیفیت صدا از اون مهمتره و راحتی هم چندان از BASS کم اهمیت تر نیست , این از اون 212 بهتره برا من (بیس 465 که ضایع ضایع نیست نه؟ قابل قبوله آره؟) ولی توو Cnet که الان رفتم دنبال 465 , با 485 آشنا شدم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ملت ازش خیلی راضی ترن گویا ! قیافهشم بد نیست ! به درد بیرون میخوره ! این نظرتون چیه در موردش Sennheiser HD 485 ؟ ایران با چند تومن گیر میاد؟ (توو Amazon زده 80 هزار تومن!) بعد عزیزی پیدا نشد بگه Aurvana DJ تا چند گیر میاد ایران؟ و بگه به درد آماتور ها میخوره یا نه .نقل قول:
البته از نظر راحتی و کیفیت صدا به نظرم HD465 بهتره. ولی بیسش با اون یکی فرق میکنه. یه صدای متعادل داره. کیفیت ساختش هم به نظر بهتر میاد.
پ.ن : یه مرد ما رو از بلا تکلیفی نجات بده ! صبورم هاااا ولی گزینه ها خیلی زیاد شدن یهو , به شیش هفت تا رسید , تصمیم سخت تر شد !
نه نه نیگاه کن. من منظورم این نبود که بیسش کمه یا ضایع هست. اصولا هدفون ها تو تا طراحی کلی دارن: open و closed. اونایی که closed هستند یعنی قسمت گوشی کاملا بسته است و معمولا از چرمه و روی گوش چفت میشه و پشت گوشیش هم بسته است. صدای بسته ای دارن و خاصیتشون اینه که صدایی که از هدفون پخش میشه به بیرون درز نمیکنه. و البته صدای بیرون هم زیاد از داخل شنیده نمیشه. هدفون های open صدای بازتر و معمولا با کیفیت تری دارن ولی صداشون به بیرون درز میکنه. پشت گوشیشون هم بازه که این باز تو بهتر شدن صدا تاثیر داره. تفاوت این هدفون ها از نظر Bass با اونایی که closed هستند (البته بیشتر در مورد سنهایزر صحبت میکنم) اینه که Closed ها Bass بلندتری دارن و از اونجا که فضای هدفون بسته است بیس محکمتره و بعضا هدفون رو به ارتعاش در میاره و به اصطلاح punchy تره. هدفون هایی مثل HD465 و HD485 و HD555 و... صدای متعادلی دارن. شاید شدت Bass در حد اون یکی ها نباشه ولی کیفیت Bass بالاتره و به اندازه ی فرکانس های دیگه شنیده میشه و نه بیشتر و با اغراق.نقل قول:
حالا باید انتخاب کنی. ببینی اگه کیفیت صدا بیشتر برات مهمه و درز صدا واست مهم نیست و راحتی بیشتری میخوای open بردار. ولی اگه معمولا هدفون رو به مدت طولانی روی سرت نمیذاری و بیشتر موزیک های hip hop و house و trance و... گوش میکنی احتمالا closed با مزاجت سازگارتر باشه.
نه پس همون مقدار بیس موجود توو هدفون های Closed واسم کافیه ! این صدا درز نکردن هم خیلی واسم مهمه ! با توجه به این چیزایی که گفتی همون Closed رو ترجیح میدم .
این HD 485 رو میشه گیر آورد ایران؟ چنده قیمتش؟ (نگفتی این بهتره یا 465)
قیمت Aurvana DJ چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
//
قطعاً پیدا میشه .. گوشه خیابونها ریخته !!
//
160 دلار قیمت زده (در نظر بگیر : 160 دلار یعنی از نقطه نظر ما یه قیمت بالا ؛ اما از نقطه نظر استاندارد شرکت Bose یه جورایی یعنی آتیش زدم به مالم!!)
//
قطعاً کیفیتش عالیه ؛ شکی نیست ... اینا قراره ادامه دهنده راه سری بسیار موفق QuietComfort در دامنه قیمت متوسط (متوسط از همون نقطه نظر که گفتم - نه از نظر خریدار داخلی!) باشه
سلام
امروز cx300 2 رسید دستم ولی خیلی ناامید شدم ازش وقتی تستش کردمو باep630 مقایسه کردم واقعا تعجب کردم چون هیچ فرقه خاصی با هم نداشت تازه ep صداش زلال تر بود با ipod nano تست کردم حیف شد 60 تومن پاش پیاده شدم
چی!؟نقل قول:
امکان نداره.
CX300 کجا اون ep630 کجا؟ شاید هنوز audiophile نشدین تفاوت ها رو متوجه نمیشین. وگرنه CX300 واقعا مدل خوشنامیه.
قیمت Aurvana من نمیدونم چنده.نقل قول:
به نظر من هم closed بهتره واست. همون HD212 مناسبه.
HD485 هم گیر میاد. من پارسال قیمت گرفتم 110 تومن. تو سری HD4xx بالاترین مدل HD485 هست. بعدش میره تو سری 5 و 6 که به گفته ی سنهایزر سری audiophile هست. میشه گفت از طریق شماره گذاری مدل ها جایگاهشون مشخص میشه. مثلا ترتیب سری 5 و 6 این شکلیه:
HD515
HD555
HD595
HD600
HD650
که بعدشم میشه HD800 با قیمت 1400 دلار.
چرا . من که هیچ تغییری احساس نمیکنم
از دبی خریدم این ایرفونمو