[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]FCBayern.ir- پس از آن که دانته در دقیقه ی 19 بازی با فرایبورگ گلش را به ثمر رساند شتابان به سمت نویر رفت تا شادی اش را با وی تقسیم کند، شاید این کمی عجیب به نظر آید که چرا دانته سمت گلر تیمش رفت!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ مانوئل درحالی که پوزخند می زد، در این باره به TZ می گوید: "من همیشه نزدیک دروازه هستم و هیچ کس پس از به ثمر رساندن گل برای خوشحال به سمت من نمی آید، مگر اینکه پنالتی بزنم تا دور من جمع شوند!!! بنابراین فکر میکنم باید الان از دانته تشکر کنم."
دانته نیز در پاسخ به چرایی این سوال به خبرنگار TZ گفت: " مانوئل همیشه به من کمک می کند، حتی وقتی من در دفاع جا می مانم مانوئل وظیفه ی من را نیز انجام می دهد، اما هیچ کس برای شادی پس از گل او را شریک نمی کند، بنابراین من تصمیم گرفتم این بار فقط با نوئر جشن بگیرم تا برای زحماتش تشکر کنم."
هنوز که زوده برا استرس :دینقل قول:
عاغا من کم کم دارم استرس می گیریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته بازیه مهمی هست و ریبری رو نداریم اما با همین ها هم باید آرسنال رو ببرن در شرایط عادی.
منکه خیلی امیدوارم بایرن یه نتیجه ی خوب از آرسنال تو بازیه رفت بگیره