اگر رونالدو هم میومد خوب بود..اگر اوزیل و بیل هم میومدن خوب بود!!همش اگر!کی میشه این اگر ها تبدیل به واقعیت بشه..نقل قول:
الان احتمال اومدن فلیینی و هررا خیلی زیاد شده...فقط 6 ساعت دیگه مونده...:n27:
Printable View
اگر رونالدو هم میومد خوب بود..اگر اوزیل و بیل هم میومدن خوب بود!!همش اگر!کی میشه این اگر ها تبدیل به واقعیت بشه..نقل قول:
الان احتمال اومدن فلیینی و هررا خیلی زیاد شده...فقط 6 ساعت دیگه مونده...:n27:
فلایینی اومدنش قطعیهنقل قول:
اینو بهتون قول میدم
هررا هم شاید بیاد
پاسور بسیار خوبیه
امیدوارم تو این ساعات پایانی از اوزیل غافل نشیم و اگه اوزیل قراره تو لیگ برتری بازی کنه، بیاد یونایتد ... یونایتد به خرید بازیکنی چهره تر از فلینی احتیاج داره...:n05:
دیگه همه سایتها دارن میگن قرارداد اوزیل با آرسنال قطعی شده
این بیل زلیل مرده اگر یه دو روز زودتر میرفت رئال این همه بدبختی نمیکشیدیم!
به نظر من فلایینی بهتر از اوزیله چون با لیگ جزیره آشنا تره و کیفیت بازیش هم فکر نکنم از اوزیل کمتر باشه......
البته من دوست داشتم مودریچ میومد چون واقعا مهره ایه که به درد منچستر میخورد.....
دیگه رفتن اوزیل به ارسنال تقریبا قطعیه
با وجود این که سبک بازیش رو خیلی دوست دارم و واقعا هم دوست داشتم بیاد یونایتد اما اگه یکم واقع بینانه نگاه کنیم
یونایتد جای مناسبی براش نبود به چند دلیل
اول این که پست تخصصیش پشت مهاجم هست و ما الان دو تا بازیکن تو اون پست داریم (رونی و کاگاوا)
دوما که تو کناره ها خیلی نمی تونه خوب بازی کنه(دقیقا مثل کاگاوا)
در واقع اگر این انتقال انجام می شد مشکل خط هافبک ما حل نمی شد فقط ترافیک بازیکنا تو یه پست خیلی زیاد می شد
امیدوارم تو این چند ساعت هررا رو بگیریم چون قدرت بازی سازی خوبی داره و کاملا می تونه مکمل کریک باشه
فلینی هم خوبه اما به نظرم هررا بهتره هر چند به نظر میاد فلینی قطعی باشه
فدراسیون فوتبال بلژیک به فلینی اجازه داده تا یکم دیرتر به اردوی تیم ملی ملحق بشه(این دیگه نشون می ده 99 درصد قطعیه)
از این هررا ویدئویی چیزی هست؟
من اصلا بازیشو ندیدم
تو بازی با رئال هم نبود تو زمین!
19:54 The BBC's Juliette Ferrington has Tweeted a picture of Marouane Fellaini leaving Finch Farm.7
به نظر میرسه فلیینی زمین تمرین رو ترک کرده و فکر کنم می خواد بیاد منچستر،فاصله ی لیورپول تا منچستر هم که زیاد نیست!:دی باید سریعتر گاز بده!!
هواپیما رو واسه همین کارا گذاشتن دیگع:دینقل قول:
باورم نمیشه اوزیل داره میره آرسنال:n04:
یا این وسط مدیرامون خیلی بی عرضه هستند یا بازیکنا بعد از رفتن فرگی میترسن بیان یونایتد.
دیگه خرید فلینی خوشحالی داره، ناسلامتی پر افتخارترین تیم جزیره ایم.
این فصل هیچ چیزش شبیه فصل پیش نیست، همه ی تیما بعد از رفتن فرگی برا قهرمانی فصل، انگیزه پیدا کردن ببینید چه جنب و جوشی دارن.
اوزیل معرکه بود. اون از دیروز، اینم از امروز.
به نظرت کاگاوا فصل پیش درخشید و امسال هم اعتماد مویس رو جلب کرده؟ یا رونی از بازی تو این پست راضیه؟نقل قول:
اول این که پست تخصصیش پشت مهاجم هست و ما الان دو تا بازیکن تو اون پست داریم (رونی و کاگاوا)