مهلت ویرایش انتخاب رشته سراسری کیه؟
مهلت ویرایش انتخاب رشته سراسری کیه؟
فکر نکم مهلتی داشته باشهنقل قول:
سلام
دوستان کسانی که رتبه آنها از 230 هزارتا بیشتر است چکار کنن
مثلا نوشته
روزانه و شبانه غيرمجاز
نيمه حضوري و مجازي و بين الملل مجاز
ويژه فرهنگيان غيرمجاز
دانشگاه فرهنگيان (مراکز تربيت معلم سابق) غيرمجاز
رشته هاي پيام نور و غيرانتفاعي (پذيرش بر اساس کنکور و سوابق تحصيلي مجاز
رشته هاي پيام نور و غيرانتفاعي (پذيرش صرفا بر اساس سوابق تحصيلي) مجاز
مشمول اعمال سوابق تحصيلي : نمي باشيد
دوستان حالا با این اطلاعاتی که گذاشتم در چه دانشگاهی میشود شرکت کرد و چه رشته های مشود فقط اگر لطف کنید ساده و کامل و فوری بگید
ممنون
خب همونطور که مشخصه کد رشته های دانشگاههای پیام نور و غیرانتفاعی رو باید در فرم انتخاب رشته انتخاب کنید... غیرانتفاعی رشته های کم طرفدار میتونید قبول بشید (البته نه اینکه رشته های تاپ محال باشه) و پیام نور هم خیالتون راحت میتونید قبول شید... البته آزاد هم میتونید باید به سایت آزمون دات ارگ برید و بعد از خرید کارت ثبت نام که 20 هزارتومن هستش انتخاب رشته ی دانشگاه آزاد کنیدنقل قول:
آقا ممنون :n12: فقط سوالی دارم کدام رشته ها آسون تر هستند و در آنها ریاضی کم و یا استفاده نمیشود چون ریاضیم خوب نیست و از این محاسبات خوشم نمیاد و هم اینکه هر روز دانشگاه نرویم چون زیاد وقت هام آزاد نیست که هر روز برم دانشگاه و کلاس و میخوام راحت باشه
حالا اگر راهنمائی کنید که چه رشته ها و چه دانشگاهی با این چیزهائی که گفتم بهتره ممنون میشوم معرفی کنید
راستی یه چیز دیگر من کاردانی نداشتم اما همون چند ماه پیش موقع ثبت نام کسی که تو کافی نت بود برام نوشت که مدرک کاردانی دارم اما فقط دیپلم بودم حالا مشکلی نیست ؟
و کلا اگر این ترم هم نشد زیاد مشکلی نیست فقط میخواهم با این شرایطی که گفتم مشکلی نداشته باشه باز هم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش عزیز:n01:نقل قول:
شما در چه گروهی کنکور دادید ؟
اگه ریاضی بودید که هر رشته ای برید بالاخره ارتباط داره به ریاضیات
اگه انسانی یا تجربی بودید بگید تا راهنماییتون کنیم...
اگه وقت برای کلاس رفتن ندارید همون پیام نور براتون خیلی مناسبه... حتما هم در پیام نور قبول میشید خیالتون راحت ...
در مورد سوال دیگتون هم دقیق متوجه نشدم! شما هنرستان بودید درسته؟ چون بر و بچ انسانی تجربی ریاضی که اصلا نیازی به مدرک کاردانی ندارند... اما برو بیچ فنی باید حتما کاردانی داشته باشند بدون اون نمیتونند توی کنکور شرکت کنند و شما اگر این کارو کردید از اول اشتباه کردید... فکر کنم وقتی که وارد سیستم سنجش میشی برای انتخاب رشته قبل از اینکه شروع به انتخاب رشته کنی میتونی یه سری اطلاعات رو (معدل کتبی و گروهی که آزمون دادی و...) رو تغییر بدی حالا اونجا باز نگاه کن ببین میشه کاردانی رو هم تغییر داد یا خیر...
سلام
دوستان توی انتخاب رشته کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد، گروه ها میتونن رشته های همدیگر رو انتخاب کنند؟؟
مثلاً گروه تجربی میتونه رشته های علوم انسانی رو انتخاب کنه؟؟
ممنون
مگه هر سال مهلت ویرایش نمیدن؟!!نقل قول:
فکر کنم اون برای آزاد و ثبت نام بود...نقل قول:
من سال پیش هم کنکور دادم هر چی فکر می کنم از شهریور به بعد چیزی یادم نمی یاد...
بله .... با هر دیپلمی برای هر کدوم از گروهها که دلاتون یخواد میتونید انتخاب رشته کنید توی هر 6 تا مجموعه هم میتونید انتخاب رشته کنید فقط باید برای هرکدام کارت ثبت نام جداگانه که قیمتش 20 هزارتومنه بخرید...نقل قول: