سلام
من در نصب لینوکس مشکلی ندارم فقط لینوکس مودم من رو نمیشناسه مودمم از نوع اینترنال و مارک جنیوس هست
مدلی معرفی کنید که لینوکس بشناسه
ضمنا طریقه ایجاد دیال آپ رو در لینوکس توضیح بدین:rolleye: :rolleye:
Printable View
سلام
من در نصب لینوکس مشکلی ندارم فقط لینوکس مودم من رو نمیشناسه مودمم از نوع اینترنال و مارک جنیوس هست
مدلی معرفی کنید که لینوکس بشناسه
ضمنا طریقه ایجاد دیال آپ رو در لینوکس توضیح بدین:rolleye: :rolleye:
سلام
سوالات مربوط به مشکلات مودم در تاپیک مخصوص مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای جاوا می تونی از اینجا IDE دانلود کنی
netbeans.org
البته خود jbuilder هم تحت لینوکس هستش.
مرسی از جوابی که دادین ولی ممنون می شم اگه لطف کنین و طریقه ی نصبش رو هم بگین
سلام
روی هر بسته مورد نظر بعد از دانلود راست کلیک کنید بعدش گزینه open with بقیه کار که دیگه واضحه
راستش چیزی که من نمی دونم دقیقا اینه که وقتی open with می یاره با چی باید باز کنم ؟!!
خوب الان چه نرم افزاری رو می خای نصب کنی؟
اسمشو بگو. کروم یکیو می خای نصب کنی؟
اگه تو kde کار می کنی باید از ark استفاده کنی تا فایل های فشرده رو extract کنی. البته باید که نداریم، ark یکی از انتخاب هاست.
امیدوارم مشکلتو درست متوجه شده باشم.:blush:
من الان می خوام یه bluej نصب کنم به عنوان یه ادیتور برای جاوا.اگه ادیتور بهتری لینکشو دارین بدین لطفا من اینو از اینترنت دانلود کردم.یه jdk هم باید نصب کنم واسه اجرای برنامه دیگه
حالا ممنون می شم بگین باید چی کار کنم
ضمنا این ark که گفتین رو باید دانلود و نصب کنم یا لینوکس خودش داره؟!!
مطمئنی این bluej یه IDE برای جاوا هست؟
من فکر کنم یه جایی خوندم که یه نرم افزار آموزش مفاهیم شی گرایی هست.البته با استفاده از جاوا:question: :question:
من فکر می کنم netbeans رو دانلود کنی خیلی بهتر باشه. چون هم تحت ویندوزش هست هم تحت لینوکسش.
البته شنیدم Eclipse هم خوبه ولی ندیدم.
من خودم netbeans رو تا حالا تحت لینوکس نصب نکردم ولی تحت ویندوز باهاش کار کردم محیط جالبی داره.
البته قصد دارم بعد از امتحانا تحت لینوکس هم نصبش کنم. تو حالا دانلودش بکن. اکه نتونستی کار کنی باهاش، باید تا 5 ام صبر کنی دیگه.اما مطمئناً چون خودش هم با جاوا درست شده تحت هر لینوکسی باید به خوبی کار کنه:whistle:
در ضمن ark هم تو خود لینوکس هست. رو هر فایل فشردهای کلیک راست کنی این گزینه رو داره.
سلام
راجع به blueJ مطمئنم
ولی با این حال netbeans رو هم امتحان می کنم
مرسی از لطفتون
ولی ممنون می شم بگین بعد از Extract کردن باید چی کار کنم؟