سلام بهترین راه این که کلید print scrn رو بزنی و بعد بری تو نرم افزار paint کلید paste رو بزنی و بعد عکستو سیو کنینقل قول:
Printable View
سلام بهترین راه این که کلید print scrn رو بزنی و بعد بری تو نرم افزار paint کلید paste رو بزنی و بعد عکستو سیو کنینقل قول:
به امار بالا لطفا دقت کنید...دقیقا ریز همه کارایی که تو این 4 فصل انجام دادم((چهار فصل با تابستان فعلی جهارمین فصل)) نشون میده...سالوادوره بوکتی رو 15 میلیون فروختم به یووه و در عوض یه بازیکن 17 ساله به نام بومبیلو رو خریدم که بازیکن regen هست...
آقا من چرا تا خالا اخراج نشدم؟ حداقل 3 تا تاکتیک باید انتخاب کنی؛ sideline instructions هم که بازیکنا میگی چطوری بازی کنن خیلی موثره!نقل قول:
من فك كنم منظور دوستمون اينه كه زود ١٠ نفره ميشه...شما بايد در قسمت team instruction بري و در قسمت tackling شدت تكل ها رو كم كني و رويكرد pressing رو روي caution يعني بازي محطاطانه قرار بدي..شما حتما اين قسمت رو روي aggresive ميذاري...نقل قول:
در ضمن واسه هر بازيكن هم ميتوني در قسمت player instruction حالت tackling هر بازيكني رو روي easy قرار بدي..احتمالا بازيكناي دفاعي شما مثل :مدافعان مياني و هافبك دفاعي حالت tackling شون روي hard هست....
فصل جديد رو بد شروع كردم.تو super cup italia ٥ بر صفر مغلوب يوونتوس شدم..بزودي عكساي بازي رو ميذارم.بدترين بازي كه تو اين ٣ سال كردم.:n23:
بتیس رو برداشتم هیچی بودجه ترانسفر نداشت برا همین درشروع بازی چندتا بازیکن رایگان گرفتم .
عکس بهترین بازیکن رایگانی که گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین بازی با تقلب هیچ کیفی نمی ده:n23:نقل قول:
نکته ای برای خرید بازیکن.
تو نقل و انتقالات نیم فصل برید سراغ بازیکنایی که فقط 6 ماه از قراردادشون مونده بعد گزینه aproach to signرو بزنید و بازیکن رو رایگان در اخر فصل یه خدمت بگیرید.
من خودم الان با بتیس تو نیم فصلم اگه بازیکنی اینطوری بخرم عکسشو می زارم