خب WD Black به خاطر سرعت بیشتری که داره بهتر هست ولی قیمت بالاتری هم داره . بنظر من با توجه به اینکه برای آرشیو دیتا میخواهید همین WD Green کفایت میکنه .نقل قول:
Printable View
خب WD Black به خاطر سرعت بیشتری که داره بهتر هست ولی قیمت بالاتری هم داره . بنظر من با توجه به اینکه برای آرشیو دیتا میخواهید همین WD Green کفایت میکنه .نقل قول:
سلام.
بینِ دو مدل هاردِ سیگیت با سریالهایِ STBD3000100 و ST3000DM001 و مشخصاتِ تقریباً مشابه، تفاوتِ Typical Weight شون چیه؟ این تفاوت رو مدلهایِ ۱ ترابایتیِ 7200.12 و 7200.14 هم دارند، به علاوهیِ تفاوتِ تغذیهشون. مدلِ اخیر (با 6.19W و 8.0W) کمتر از مدلِ سابق (با 9.4W >) مصرف.
اینها تأثیري در انتخاب برایِ خرید داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا عطا پست هاي مارو نميديني يا دوست نداري جواب بدي ؟!
توضيح ميزي راجبه سوال قبليام
و يه سوال زيگه ميگن كه باراكودا زود خراب ميشه راسته؟!
Sent from my iPod touch using Tapatalk
برادر ؛ اگر جواب سوالي را بدونم حتماً جواب ميدم :n01: .نقل قول:
از مدت دقيق گارانتي سازگار اطلاعي ندارم ولي هارد اكسترنالي چهارترابايتي كه چند وقت پيش خريدم دوسال گارانتي سازگار داشته . نميدونم براي هارد اينترنال (از برندهاي ديگه) هم همينطور هست يا خير !
در مورد سوال آخر ، علم غيب داريد كه بدونيد خرابي به چه علتي بوده ؟ پاور سيستم در چه شرايط بوده ؟ نحوه نگهداري و مراقبت از هارد ؟ اصولاً هر چه تعداد توليد يك مدل خاص بيشتر باشه احتمال اينكه موارد بيشتري به مشكل بر خورند بيشتر خواهد بود . با كلي گويي به نتيجه نميرسيد !
نقل قول:
سلام .
اساساً فرقي بين دو هارد STBD3000100 و ST3000DM001 وجود نداره به جز اينكه مدل ST3000DM001 فقط در داخل يك نايلون آنتي استاتيك فروخته ميشه . ولي مدل STBD3000100 بصورت پكيج فروخته ميشه كه شامل كابل ، تبديل (power adapter) ، چند عدد پيچ و CD نرم افزار و دفترچه راهنما هست .
سلام
میشه روی هارد اکسترنال ویندوز نصب کرد؟ اگه نه به چه دلیل
ناگفته نماند از ویندوز برای یک سیستم مشخص میخوام استفاده کنم. نمیخوام ویندوز پرتابل باشه چون ویندوز چنین قابلتی را بصورت کامل نداره
بعد این سرعت سیگیت بک آپ پلاس پرتابل ۷۲۰۰ هست ؟ و اینکه اتصال هارد سیگیت بک آپ پلاس پرتابل بصورت اینترنال به چه صورت است ساتا ۲ یا ۳؟
سلام. بله روی هارد اکسترنال هم میشه ویندوز نصب کرد و مشکلی نداره البتههمونطو که گفتید فقط برای یک سیستم.نقل قول:
سلام .نقل قول:
مدلهاي پرتابل بک آپ پلاس قطعاً 5400rpm هستند . در مدلهاي پرتابل با اطمينان صددرصد نميشه گفت كه چه نوع اينترفيسي دارند ولي اكثراً SATAII دارند . به هر حال لازم نيست خيلي درگير اين موضوع باشيد . پهناي باند اينترفيس SATAII حتي براي سريعترين هارد ديسكها هم كفايت ميكند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز نظرتون در این باره چیه
−−−−−−−−−−−−−−−− −−−−−−−−−−−−−−−− −−−
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط yonsen [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میشه روی هارد اکسترنال ویندوز نصب کرد؟ اگه نه به چه دلیل
ناگفته نماند از ویندوز برای یک سیستم مشخص میخوام استفاده کنم. نمیخوام ویندوز پرتابل باشه چون ویندوز چنین قابلتی را بصورت کامل نداره
؟
سلام. بله روی هارد اکسترنال هم میشه ویندوز نصب کرد و مشکلی نداره البتههمونطو که گفتید فقط برای یک سیستم.
−−−−−−−−−−−−−−−− −−−−−−−−−−−−−−−− −−−
پس با این وجود دیگه نیازی به باز کردن سیگیت بک آپ پلاس پرتابل(یا هر هارد پرتابل ) نیست درسته ؟
یه هارد پرتابل بگیرم حالا یا بک آپ پلاس یا وسترن المنت بعد دو پارتیشن درست کنم .یکی برا سیستم عامل و یکی برای آرشیو . میشه؟؟؟
در این حالت مشکلی بوجود نمیاد مثل سرعت و ..
از عمر هارد پرتابل کم نمیشه ؟ چون شنیدم اگه روی فلش خیلی نوشته بشه عمرش کم میشه به همین خاطر فلش را نباید دیفرکت کرد . در مورد این موردی که می خوام استفاده کنم هم صدق میکنه؟
همانطوریکه دوست عزیز گفتند میتونید روی هارد اکسترنالی که بصورت usb به سیستم متصل شده ویندوز نصب کنید مشروط بر اینکه مادربرد بوت از usb را ساپورت کند . اما اینکار قلق خاص خودشو داره و همراه با دردسرهایی هم هست . مثلاً در مرحله نصب win7 ، حتی هارد اکسترنال usb را شناسایی کند و شما آنرا برای نصب ویندوز انتخاب کنید ممکن هست که با پیغام زیر مواجه بشید . به هر حال برای این مشکل راه حلهای مختلفی موجود هست . مثلاً در این سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نحوه نصب win7 بر روی هارد اکسترنال را با عکس توضیح داده است .نقل قول:
در این روش ، نیازی به باز کردن باکس هارد اکسترنال نیست .نقل قول:
پس با این وجود دیگه نیازی به باز کردن سیگیت بک آپ پلاس پرتابل(یا هر هارد پرتابل ) نیست درسته ؟
شما میتونید هارد را به چند پارتیشن تقسیم بندی کنید و فقط روی یکی از آنها ویندوز نصب کنید .نقل قول:
یه هارد پرتابل بگیرم حالا یا بک آپ پلاس یا وسترن المنت بعد دو پارتیشن درست کنم .یکی برا سیستم عامل و یکی برای آرشیو . میشه؟؟؟
مشکلی پیش نمیاد ولی اگر سیستم شما قابلیت بوت از usb3 را نداشته باشد فرایند بوت سیستم میتواند بشدت کند شود .نقل قول:
در این حالت مشکلی بوجود نمیاد مثل سرعت و ..
بالاخره هارد دیسک مانند هر دستگاه دیگری عمر مشخصی دارند که هر چه بیشتر استفاده کنید زودتر مستهلک میشوند . ولی بر خلاف فلش مموری ها عمر طولانیتری دارند .نقل قول:
از عمر هارد پرتابل کم نمیشه ؟ چون شنیدم اگه روی فلش خیلی نوشته بشه عمرش کم میشه به همین خاطر فلش را نباید دیفرکت کرد . در مورد این موردی که می خوام استفاده کنم هم صدق میکنه؟
قبل از خرید پیشنهاد میکنم یکبار تست و امتحان کنید . مثلاً اگر فلش مموری پرحجم دارید تست و بررسی کنید که آیا این روش نصب ویندوز و سرعت آن راضی کننده هست یا خیر !