برا driect x10 نمیشه هیچ کاری کرد.gtx260
Printable View
برا driect x10 نمیشه هیچ کاری کرد.gtx260
دیشب بعد از مدت ها که بازی امده رفتم بازی رو نصب کردم .
قطعاتی که من دارم ATI6870 2Gb - Intel Quad 9400 - Ram 4GB
نمیدونستم چرا تو بازی افت فریم داره ولی بعد از اینکه از کرک دوم استفاده کردم بهتر شد . البته یه تعداد از دوستان گفتن درایور مخصوص Crysis 3 جریان اون چیه ؟
یادم نره که بگم نسخه درایور گرافیک من 12.1 هست .
برو تو سایت AMD درایور مخصوصش هست . نسخه ی 3.13 beta . اگه دانلود کنی امکان داره بهترشه . برای من حداقل یه 10 تایی اضافه شد .
توی این تاپیک که داد ناظرها کم کم درمیاد:n02: ولی خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جوابتون رو دادم....نقل قول:
عزیز اگه به همون پستی که من بالا دادم متوجه میشی که حدود فریم شما چقدر باید باشه و کدوم درایور برای این بازی بهترینه....نقل قول:
قطعاتی که من دارم ATI6870 2Gb - Intel Quad 9400 - Ram 4GB
نمیدونستم چرا تو بازی افت فریم داره ولی بعد از اینکه از کرک دوم استفاده کردم بهتر شد . البته یه تعداد از دوستان گفتن درایور مخصوص Crysis 3 جریان اون چیه ؟
یادم نره که بگم نسخه درایور گرافیک من 12.1 هست .
cpu شما چیه؟ من با 3570 میانگین رو 55 بود.نقل قول:
با بهترین کیفیت 60 فریم بازی می کردم . البته شاید بخاطر کارت گرافیکتون باشه. چون هنگام بازی برای من حدود 26% CPU اشغال بود
حداقلم که 35 بود
من با ایکس باکس بازیش کردم خوبه، ولی داستان فاز بده ایی نداره
نگفتم شر میشه!!!!نقل قول:
عزیز به اون پست بالایی که من دادم مراجعه کنید همه چیز دستتون میاد....
آره اولش خیلی حماسی شروع میشه مخصوصا با اون دموی اولیه بازی که من گفتم بازی از نظر داستانی قراره بترکونه ولی راستش اون داستان و پایان ایده آلی که من برای این سری انتظار داشتم رو نداشت!!نقل قول:
من با ایکس باکس بازیش کردم خوبه، ولی داستان فاز بده ایی نداره
ولی انصافا صدای prophet خیلی خوش ساخت بود و حداقل نحوه روایت بازی از زبان اون(مخصوصا توی دموی اولیه بازی)خیلی قشنگ بود:46:
Core i5 3.3 GHzنقل قول:
//حذف شود//
سلام mehdy.z عزیز
برای پایان دادن به این بحث :
من از دوستان GOLDFINCH هستم :n01:
من خودم دیدم با 45 فریم با بهترین کیفیت بازی میکنه البته روی fxaa