دوستان ممنون ولی در هنکلام برخورد با دوستان از این چیز های محاوره ای و تیکه دار بگید .
مثلا چاکرم و مخلصیم و ...
کمک کنید ممنونم . به دوستان طوری حال و احوال میکنید شما ؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
دوستان ممنون ولی در هنکلام برخورد با دوستان از این چیز های محاوره ای و تیکه دار بگید .
مثلا چاکرم و مخلصیم و ...
کمک کنید ممنونم . به دوستان طوری حال و احوال میکنید شما ؟؟؟؟؟؟؟
راه مودبانه که همینه که ازش در مورد اون وسیله که بهش دادی سوال کنی ولی مطمعن باش راهی وجود نداره که طرف ناراحت نشه ( مخصوصا که خانم هم هست ) بهتره یا از اون وسیله بیخیال بشی یا اینکه از ناراحت نشدن اون خانومه بیخیال بشی.نقل قول:
کلا اینجور مواقع باید به طرف بگی که این وسیله رو در اختیارت میزارم به شرطی که به کسی ندیش ( کسی به خاطر این حرف ناراحت نمیشه )
زمانی که سر میز غذا به چیزی دسترسی ندارید و از شما دوره ، می تونید از فرد نزدیکتر بخواهید که اونو به شما بده.این خیلی مودبانه تره تا اینکه دستتون رو از روی ظرف غذای بغل دستتیون دراز کنید و غذای مورد نظر رو بردارید.
طرف باید خودش شعور داشته باشه من یه بار یه رم دادم به دوستم درسته توقع نداشتم بهم پس بده و رفاقتی دادم بهش ولی بعده یه مدت جلو چش خودم با هم بودیم یکی از دوستاش گفت رمم سوخته اینم در اورد رم منو بهش داد گفت من احتیاج ندارم این رم مال خودت ! اصلا نگفت این رم از کی هستنقل قول:
چجوری بهش بگم که من از اینکه وسیله من را دادی دست کس دیگه ناراحتم که دلخور نشه
چیزی نگفتم ولی یاد گرفتم اگه به چیزی احتیاج نداری میخای کمک نی بفروش پولشو بده به یه مستحق نه به یه آدم عوضی
دوستان شما اگه یکی به سبک موسیقی که گوش میکنید توهین کنه چیکار میکنید ؟ خصوصا اگه رو اون سبک به شدت تعصب داشته باشید ؟ مثل من که رو رپ تعصب خاصی دارم ( رپ مقدسه : دی )
هر چند تا حد ممکن جلو کسی که میبینم توهین میکنه آهنگ گوش نمیکنم ولی خوب واسم عذاب آوره این موضوع
گوش كن عادت كنه !نقل قول:
زياد هم متعصب نباش روي هيچي ، اينطوري راحت تر زندگي ميكني ، توي اين جامعه اي كه صد ها انديشه ي مختلف وجود داره ، تعصب روي يه انديشه يا چيز خاص اشتباهه ، فقط آدم رو اذيت ميكنه !
اگه ديدي دلش ميخواد بحث كنه باهات ،بهش حالي كن چرا داري گوش ميدي ، بهش حالي كن چه فرقي داره با اون چيزي كه گوش نميديش!بفهمون بهش كه هر كس انديشه ي خاص خودش رو داره و كسي حق نداره به تندي نقدش كنه .....
ببین این که گذشت ولی من فکر می کنم تقصیر خودته. موقعی که می دادی بهش چی گفتی؟ گفتی من لازمش ندارم فعلا شما استفاده کنید لازم داشتم خودم می گیرم. یا یه همچین چیزایی که یعنی مالکیت اون چیز مال شماست ولی به ایشون به خاطر اینکه لازمش نداری فعلا قرضش دادی. یا گفتی که من این چیزو کلا لازم ندارم مال شما. این دو تا مفهوم با هم خیلی فرق داره. اگر شما مفهوم اولو به کار می بردین مطمئینا این کار ور نمی کرد و حواسش بود که اگرم می خواد اون چیزو قرض بده باید از شما اجازه بگیره ولی اگر مفهوم دوم رو رسوندی که یعنی اون چیزو نمی خوای دادیش به طرف یه چیزی تو مایه های هبه حالا اونم لازم نداشته داده به بعدی و به نظرم کار غلطی نکرده.منم یه سری کتابا رو که لازم نداشتم می دادم به دوستام می گفتم لازم ندارم خودتونم لازم نداشتید بدید به بعدی. واقعیت اینه که به خاطر رو دربایستی احتمالا نتونستید مفهومو به طرف بفهمونید. وقتی این قدر چیزی براتون مهمه باید بدونید چه طور اولش بگید که دقیقا منظورتون چیه. دختر و پسرم نداره. حالا با دوست صمیمی به صورت شوخی و.. و با کسی که رودربایستی دارید به صورت مودبانه. الانم دیر نشده همون که دوستان گفتند از طرف بپرسیر وسیله تون به دردش خورد؟یا مثلا بگید دو ماه دیگه به این علت نیازش دارید (می دونید که تا دوماه دیگه کارش باهاش تموم می شه) ی البته ترجیح من همیشه راست گویی هست مثلا بگید خودتون می خوایدش اگه اون لازمش نداره پسش بده.نقل قول:
دوست من همونطور که بالا توضیح دادم شاید شمام منظورتون رو برای دوستتون شفاف توضیح ندادید. در ضمن اگر دادید به خودش که عیبی نداره این کاری کرده. شمام اگر می خواستید پسش بگیرید از اول باید می گفتید که اگر لازمش نداشتی پسش بده. که به کس دیگه ای ندهنقل قول:
من با حرفی که کاربر شماره یک زده موافقم که شما تعصب به خرج نده. احتمالا به نظر شمام به سبک موسیقی هست که خوب نباشه. من کلا با توهین مخالفم شما می تونی بگی که من از این سیک یه این دلایل بدم می آد ولی نه با لحن زشت. به نظرم به طرف بگو هر کی نظر خودشو داره و من قبول دارم که تو از رپ خوشت نمی آد و مثلا برای همینم توهستی نمی زارم ولی لطفا بهش توهین نکن چون من دوست دارم این نوع موسیقی رو. اگر کلکل اومد بکنه سعب کن جوابشو ندی نمی دونم ظرف چه جوریاست ولی بعضیا از کلکل خوششون می آد تو جواب ندی خودشون تمومش می کنند چون عملا نتوستند تورو وارد بازی خودشون بکنندنقل قول:
مطمعن باش کسی که فهم و شعور داشته باشه توهین نمیکنه؛ کسی هم که نداشته باشه حرفش مهم نیست.نقل قول:
من ترمای پیش اصلا درس مرس نمیخوندم نه کسی بهم کار داشت نه به کسی کار داشتم.ا ین ترم که یکم خوندم میبینم یکی میگه بیا پروژه باهم بدیم یکی گزارش کار نمینویسه من بنویسم سر امتحانم که تقلب میخوان همه...
تقلب که هیچی...
خلاصه ما یه پروژه خفن نوشتیم یکی از دوستای نزدیکم اومد گفت بیا اینو به من یاد بده که باهم ارائه بدیم. منم قبول کردم یاد دادم و جفتمونم نمره کاملو گرفتیم...
حالا یکی از دوستام (ساعت قبل همین درس) نتونسته بود پروژه رو انجام بده (پروژشون با ما فرق داشت)... گفت اینو ایمیل کن برام. گفتم واسه چی میخوایو اینا گفت واسه خودم میخوام شایدم دادم به یکی از دوستام که تو ساعت شماست! منم گفتم بهت میدم اما به این شرط که فقط برای خودت ازش استفاده کنی به کس دیگه ای ندیش...
اینو چن دفه بهش گفتم... حالا نمیدونم ناراحت شده یا نه
خیلی دوست دارم بتونم تو این شرایط به نزدیک ترین دوستمم بگم نه(اگه خواستم)... اما بلد نیستم...شما چی میگید...
نمیدونم چرا جواب کردن یه درخواست از دوستامون برامون خیلی سخته .... فقط تو نیستی که اینجوری هستی .... ما هم نه نمیتونیم بگیم ...