سلام بر همه
آقا این نوین نت توی مرکز مخابرات آیت خوب جواب میده؟
میخوام از سپنتا فرار کنم.نوین قیمتش که خیلی خوبه فقط میمونه سرعتش توی محله ما که اونم اگه لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم.:46:
Printable View
سلام بر همه
آقا این نوین نت توی مرکز مخابرات آیت خوب جواب میده؟
میخوام از سپنتا فرار کنم.نوین قیمتش که خیلی خوبه فقط میمونه سرعتش توی محله ما که اونم اگه لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم.:46:
الان نوین نت در چه وضعیه ؟
روزانه و شبانه سرعت و پینگش چنده ؟
برای هر یک گیگ اضافه چقدر میگیرن ؟
سه تا تا سوال داشتم از دوستان:
1- این شرکت با مودم های مختلف مشکلی نداره (یعنی مودم خاصی رو توصیه نمیکنه) ؟
2- واسه هر گیگ اضافه چقدر میگیره ؟
3-واسه نصب و راه اندازی هزینه میگیره (مثل بقیه isp ها) اگه اره چقدر؟
نه من دو مودم مختلف دارم که با هر دو به خوبی کار میکنه. 3 گیگ 11 تومن و 1 گیگ 4 تومن.
هزینه نصب و رانژه هم نداره.
+ امروز واقعا اینترنتم بم لطف داره !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من تا الان که تقریبا 1 ماهه نوین نت گرفتم ازش راضی بودم واقعا...وضیعتش ثابته، الان 3 هفتس فرقی نکرده...
من سرویس 512 تا 2 مگ دارم: سرعت روزش دوربره 220 KB/S سرعت شبش هم حدود 50 KB/S هست، پینگش هم صبح و شب با سرور تهران 50 تا 60 هست.
--------------------------------
دوستان امروز ظهر سرویسای شما مشکل پیدا نکرده بود؟ من واسم ارور عدم شناسایی DNS میداد؛ فک کنم امروز ظهر DNS شون مشکل پیدا کرده بود... (البته من با OpenDNS عوض کردم آدرساشو که خوب مشکل حل شد)
پس خیلی هم خوب نیست
ولی قیمتش خوبه
فن آوا من وضعیتش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط شب ها سرعتش به حدود 50 میرسه
اینها دارن مشتری جمع می کنن، شاتل هم یکی دو سال پیش همینطوری بود و خوب ولی با زیاد شدن مشتری شکمشون سیر شد و این بازیها رو در میارن
نوین هم شاید یک سال دیگه همینطوری بشه اما فعلاً استفاده کنیم ببینیم چی میشه
من هم یک ماه دیگه سرویسم تموم شه میام نوین ببینم چی میشه
البته امروز زنگ زدم شرایط رو بپرسم ،کارشناسه زیاد چیزی بارش نبود حتی از قیمت گیگ اضافه پرسیدم نمی دونست
حالا پشتیبانیش چطوره نمیدونم........ دوستانی که دارن بگن با پشتیبانی تماس داشتن؟ چطوری راهنمایی می کنه؟
منم موافقم نوین نت اوایل که نیاز به جمع کردن مشتری داشت خوب بود ولی الان دیگه خراب کرده.با سرویس512-2 دیشب یه فایل 96 مگابایتی رو گذاشتم دانلود کنه صبح بلند شدم دیدم فقط 14 درصدش رو دانلود کرده سرعتشم تا وقتی که بیدار بودم بین 4-25 کیلوبایت در نوسان بود اصلا ثابت نمیشد.جدیدا هم که تو دانلود شبانه تغییراتی داده اصلا به درد نمیخوره واسه بعضی سرویسا کلا حذف کرده واسه بعضیا نصف قیمت حساب میکنه اون سرویسایی هم که دانلود شبانه مجانی مونده سرعت که خیلی محدود میشه هیچ ساعت دانلود از 2-8 به 1-6 رسیده
سرعت شبمون که تقریبا برابره(البته واس سرویس های قدیم،تو سرویس های جدید ساعت 6 تا 11 سرعت خیلی بیشتر از 50 میشه) ، سرعت روز رو هم که با توجه به محدودیت حجمی هرچی سرعتو بیشتر ببندن یه جورایی به ضرر طرف تموم میشه چون مصرف بیشتر میشه... پینگتون حدود 30 تا کمتره که البته برای تهران اینطوریه و واس سرور آمریکا اروپا تقریبا یکی میشه.(تاپیکتونو دیدم میگم)نقل قول:
ولی من قیمتتون رو زیاد خبر ندارم سایت فن آوا رو نگا کردم مثل اینه با 15 تومنی که من در ماه برا 512 تا 2 مگ میدم، 128 بم میده فن آوا (با ترافیک برابر)
در کل فن آوا بازم از نظر خدمات اصلی ترین رقیب نوین نت هست و 2تاشون از بقیه شاخ ترن ... البته پوشش فن آوا هنوز ضعیفه ولی نوین نت خیلی جاهارو سرویس میده.
-----------
راستی 128تون رو شب و روز چند می بندن؟
نقل قول:
قیمت فن آوا خیلی بالاتره از نوین نت هست
الان تو سایتش تعرفه های جدید داره که زیاد جالب نیست ولی من هنوز قدیمیش رو دارم
256 - 8گیگ
ماهی 32هزار تومن
کلا کیفیت و پشتیبانی و ... خیل خوبه
من قبلا شاتل بودم ولی فن آوا کیفیت و سرعتش خوبه
مشکل من فقط قیمتشه که بالاست
البته نوین نت هم اطمینانی نیست
اسیاتک هم که اول اومده بود همه دوستام تعرییف میکردند ولی الان دیگه مثل سابق نیست
ولی فن آوا با توجه به سابقه ای که داره از کیفیتش کم نشده
فعلا قصد دارم از مخابرات بگیرم ببینیم چطوریه
قیمت هاش که دیدم خیلی ارزون بود
مثلا 8 گیگ 256 حدود 14 تومن بود
هر گیگ اضافه هم 1600 تومن !