اره ولی خو بدون پسوردم میره تو فک کنم پسش مال ادامین ها و اینا باشه مثلاً دیدم میگه برام یه جا خالی تو سرور بزار نیم ساعت دیه میام :27:نقل قول:
بعد یکی مث ما نشسته میگه سرورش فقط 16 نفر توشه چرا میزنه فول :19:
Printable View
اره ولی خو بدون پسوردم میره تو فک کنم پسش مال ادامین ها و اینا باشه مثلاً دیدم میگه برام یه جا خالی تو سرور بزار نیم ساعت دیه میام :27:نقل قول:
بعد یکی مث ما نشسته میگه سرورش فقط 16 نفر توشه چرا میزنه فول :19:
میگم دوستان سرور t2t نبود الان اومد ولی روش پسه نمیشه رفت تو :18:
کسی میدونه جریان چیه می خوان خصوصیش کنن شایدم دارن می تمرینن توش :9:
بدون پسورد که نمیشه بری تو.نقل قول:
ببین بعضی ها اول گوشه یه علامت ضرب دارن که باید حتماً پس بدی مث سرور سون بعضی ها می ری میگه رمز بده ولی می تونی ندی مث همین شیراز و اینا یعنی اجبازی نیست که پس بزنی بیا بازی کن منظورمو می فهمینقل قول:
بخش پس رو خلی میزای یعنی
t2t پسش رو برداشتن صبح بازی کردیم میگم یعنی تو این سایت به این بزرگی بشری راهی بلد نبود :37:
حالا که مشکل حل شد ولی ادامه داره فک کنم من پکیج میزنم ریپر میاد بعد خودمم ریپر دارم اینا مشکوک میشن :9:
چرا پست میدم تعداد پستام تکون نمیخوره اصلاً مال چیز دیگه ای هست شاید :45:
کسسی راهی بلد نیست؟
lمنم توی این سرور تا حالا ban نشدمنقل قول:
ولی یه سرور دیگه ایرانی هست که دقیقا اسمش رو نمیدونم ولی به رنگ قرمزه اسم سرور دو بار من رو ban کرد ولی فرداش که رفتن دیگه ban نبودم
من بازیم خوب نیست نمیدونم به این خاطر من رو ban کرد و یا...؟
این لانچر زدن دیگه چیه؟ بگو ما هم یاد بگیریم
لانچر همون نارنجک انداز هست.نقل قول:
Grenade Launcher
خوب شد گفتی.نقل قول:
این داستان اسلحه چه جوریه من اسلحه ام و نوع نارنجک همیشه ثابته ولی برای بعضی از افراد هم نوع اسلحه شون جوریه که توی لیست نیست و هم انواع نارنچک رو دارن
باید بری تو قسمت Create Class و اونجا توی هرکدوم از Custom Class ها کلا همه چیزتو انتخاب کنی.نقل قول:
سلام :20:
وقتی من میخوام وارد بازی بشم این ارور رو میده menu content not available!!!! مشکل از کجاست؟؟:13: