سلام
ممنون از شما که با وجود مشغله زیاد کاری جواب پست هارو میدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که گفتم علاقه زیادی به امتحان کردن و داشتن یه امپ لامپی هدفون دارم در مورد قطعاتش بگم که رفتم چند جا سراغ لامپ هارو گرفتم (اصفهان) با یه لحن مسخره امیز بهم گفتن تو هنوز تو لامپ گیر کردی؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تهیه قطعات دیگه مشکلی ندارم... به جر لامپ و یا مثلا ولوم خوب یا خازن های باکیفیت اگه لازمه...
چند تا سوال:
1.این امپ ماتریکس رو که گفتین دیدم امپ خوبیه ولی solid states هست.این شماتیکش با PCB داره؟؟ قابل ساخت هست؟ منظورم گیر اومدن قطعاتشه
2.ضاهرا این ماتریکس که شما تعمیر کردین ترانسش سوخته بود شما این ترانس حلقوی رو از کجا گرفتین؟؟ اخه اینا برای کارای صوتی بهترین گزینه هستن!
3.توی امپ های لامپی هدفون ضاهرا تغذیه توی خود جعبه امپ نیست... تغذیشون سوییچینگه؟؟ فکر نکنم امپ های ترانزیستوری که به سوییچینگ حساسیت دارن!! در کل از چه تغذیه ای استفاده میکنن؟
4.برای یه کیفیت خوب لازمه که قطعاته خوب استفاده بشن دیگه... خوب نمونش ولوم های ALPS و خازن های خوبه اینا رو باید از کجا گیر اورد؟؟ مثلا قیمت همین ALPS چه قدر هست؟؟
5.برای PCB مدارات صوتی لازمه که قوائد خاصی رعایت بشه؟؟ مثلا چینش قطعات یا نحوه ترک کشیدن ها