آرمین جان زیاد توی این نسخه نمیشه روی تیکا تاکا مانور داد مثل حالتی که توی فیفا 11 شاهد بودیم توی فیفا 11 اگه با یه تیم خیلی خوب از لحاظ پاسکاری مثل بارسا حتی توی درجه سختی افسانه ای هم می تونستی لحظات زیبا و بی عیب و نقصی خلق کنی ولی توی این نسخه تا حدودی باید روی حرکات فردی بازی کنا حساب باز کنی به نظرم بهبود بازی خیلی مثبته توی این نسخه وقتی دیگه گیم پلی خسته کننده و یکنواخت و عاری از هیجان نسخه 2011 توی این نسخه دیده نمیشه من این اواخر با اکراه به زور خودم رو قانع کردم که بشینم PES2011 رو بازی کنم اونم واسه گرفتن یکمی از اچیومنتاش که اونم کل اچیومنتاش باز شد غیر از یکی که اونم آنلاین بود! 950 از 1000 اچیومنت! جالب بود کلا...
تازه همین دیشب از رو هارد ایکس باکس پاکیدم 2011 رو در حالی که دموی 2012 رو الان یک هفته اس که با لذت رو لپتاپم بازی می کنم و حقیقتا لحظه های جالبی برام خلق میشه نمیشه دیگه این نسخه جدید PES رو با فیفا مقایسه کرد حال و هوای خاص و متفاوتی حاکم هست که نمونه اش رو نه توی فیفا و نه نسخه های قبلی PES سراغ ندارم هرچی هست هنگام بازی از حرکات خوش استیل بازیکنا آدم لذت می بره نحوه دویدن و حرکت بازیکنا خیلی حرفه ای تر و با شخصیت تر شده تنها چیزی که باهاش مشکل دارم فعلا استیلی هست که توی پاسهای محکم می گیرن خیلی نافرم هست شبیه فوتبالیست ها می شن اون لحظه امیدوارم روی این تیکه از انیمشین بازی کار کنن گرچه زیاد چیزی نیست که گیم پلی رو تحت الشعاع قرار بده چیزی که از همه چیزا برام مهم تر هست گیم پلی هست که خوشبختانه فوق العاده جذاب شده شاید امسال باز هم PES نتونه رقیبش رو پشت سر بذاره ولی شک نکنید نه تنها زخم زبون نخواهد خورد بلکه همگان عملکرد کونامی و شینگو سیباس رو تحسین خواهند که که بین نسخه جدید و قبلی شون جهش رو به جلوی زیادی داشتن.