نه بابا :31:نو به یه جا زنگ زدم گفت یه دونه دارم.ولی بهتر نیست 50 تومن روش بزارم 570 بگیرم؟
Printable View
نه بابا :31:نو به یه جا زنگ زدم گفت یه دونه دارم.ولی بهتر نیست 50 تومن روش بزارم 570 بگیرم؟
منم بعد مدتی تحقیق به این نتیجه رسیدم y570 بگیرم با قیمت 1499 اما y470 سبک تره واسه حمل کردن راحت تره..
از طرفی هر روز بگذره قیمت ها بالاتر میره نمیشه معطل کرد:13:
بیشتر واسه اینکه شنیدم لنووو خرکاره عاشقش شدم:27:
خب منم Y570 رو خریدم 1550 تومن, تازه الان رسیده دستم دارم بکاپ میگیرم..
واسه شما ها هم فقط 2 تا درایو داره..؟ یعنی باید پارتیشن بندی کرد:13:
میَشه بگی با چه کانفیگی خریدی؟نقل قول:
حتما دوست عزیز:نقل قول:
i7 2670
Gt 555 2 gig
Ram 8
آقا مبارک باشه .سریال نامبرشو تو سایت لنوو چک کردی؟منم می خوام بخرم.ویندوز روش نصب بود یا خودت نصب کردی؟نقل قول:
ممنون دوست عزیز , آره تو لنووو که زدم تاریخ گارانتیشو 3 ماه کمتر از کارت گارانتی سازگار میزنه! تو سایت سازگار هم که ارور میده اصلا ثبت نمیشه:13:نقل قول:
اگه میخواین بخرید هرچه سریعتر بخرید چون هر روز قیمت میره بالا یه روز قبل اینکه میخواستم بخرم بود 1499 اما تا رفتم بخرم رو سایت سازگار ثبت کردن 1570 که من با تخفیف گرفتم 1550 از پاساژ پایتخت :11:
مطمئنی گرافیکش 2 گیگه ؟ آخه تو سایت اصلی لنوو تمام کانفینگ های 570 گرافیکشون 1 گیگ بود.نقل قول:
با چه نرم افزاری و چجوری میشه فهمید که رم گرافیک 2 گیگه؟ راستی سی دی ویندوز داخل جعبش بود یا روش نصب بود؟
سایت لنووو رو نمیدونم اما تو سایت سازگار هم زده 555 2 گیگ اما از چندتا نمایندگی های سازگار تو پاساژ پایتخت که سوال کردم گفتن گرافیک 555 یک گیگ هم هست که قیمتش حدودا 70 تومن پایین تر در میاد اما همین کانفیگی که تو سایت سازگار زده رو گرفتم که الان 1570 زدن ..نقل قول:
نه هیج سی دی نداره روش ویندوز 64 بیت نصبه درایور هاش هم تو درایو کپی شده که میشه ازش رایت کرد..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ممنون از حوصله ای که به خرج میدی و جواب سوالامو میدی اگه لطف کنی و این یه کارم انجام بدی و جوابو بگی خیلی آقایی.
این نرم افزار که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونی دانلودشکنی مشخصات دقیق کارت گرافیک رو میده حجمش زیر یک مگه لطفا دانلودش کن بگو گرافیکت چند گیگه.
اینم عکس نرم افزار واون قسمتی که رم گرافیک رو میگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]