راه حلی نداره درست بشهنقل قول:
غیر فعال کردن که پاک کردن صورت سواله
Printable View
راه حلی نداره درست بشهنقل قول:
غیر فعال کردن که پاک کردن صورت سواله
سلام دوستان
من پرینتر 2580N با firmware v83 دارم....نرمافزار ریستشو کسی نداره؟هچی گشتم پیدا نکردم مجانیشو
یعنی بدون بوودن مدار هم میشه فقط با استفاده از نرم افزار , دستگاه رو ریست کرد؟؟نقل قول:
حقیقتش من برای تکمیل پروژهام دیگه بیشتر از این وقت نداشتم که خودم بخوام راش بندازم..
برا همین دیگه ناچار شدم بدم بیرون ..برام شارژش کرد و چیپستشو عوض کرد ..ازم 38ت گرفت!!!!
ولی میخوام خودم یاد بگیرم...
من از ریپورت سیستم دستگاه 4300 یه پرینت گرفتم..حالا ورژن نرم افزار رو بر اساس ورژن فریم ویور(Firmware Version) که (1.13) هست باید تهیه کنم یا بر اساس (Engine version)که 01.25 هست؟؟؟
اینم اسکن ریپورت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، من یه ml 1640 دارم که الان قفل کرده و پرینت نمیگیره. نمی دونم چطور ریستش کنم. بردم تعمیر میگه 45 تومن!
چطور ریسیت کنم؟
شما میتونید اولین صفحه تایپیک رو مطالعه کنی
نرم افزار هاش هست
درود بر شمانقل قول:
شما طبق راهنمایی دوست مون و با فرمور اون کار کردید
البته ممکن هست یک فرم ور به چندین دستگاه بخوره ولی احتمالش ضعیف هست و احمال آسیب خوردگی هم وجود داره
شما باید حتما ورژن همون دستگاه روبگیرید !!!
اگه دستی بر آچار پیچ گوشتی داری درب بغل دستگاه رو باز کن ( طرف برق و یو اس بی) ورژن دستگاه رو اونجا می بینی توضیح اینکه این درب کاملا فشاری هست و با اهرم کردن یک پیچ گوشتی تخت به راحتی باز میشه
بدرود
برای ریست 1670 - 1860 چیکار کنم:41:
نرم افزاری نمیشناسید
کمک
سلام ریستتر Samsung CLP-320 کسی سراغ داره
یا کسی تا حالا تونسته ریستش کنه؟
یه سوال فنی و فوری آقا ما هرچی سایت های روسی انگلیسی رو گشتیم چیزی برای ریست 4623fh پیدانکردیم انگار اصلاً چنین مدلی وجود نداره برای ریستش میشه از مدل های دیگه استفاده کرد مثل 4623f
اين مدل فريمور رايگانش نيست حتما بايد بخريدنقل قول:
براي يه پرينتر فقط يك بار هزينه ميكنيد و ديگه جونتون راحت ميشه
بهتره بخريد