حالا این چی هست ؟نقل قول:
Printable View
حالا این چی هست ؟نقل قول:
نمیدونم اطلاع داری یا نه این یه نظر سنجی هست برای اینکه ببینن سطح عربی چقدر سخت بوده !!! ...
برای مثال پارسال دین و زندگی رو اینقدر سخت گرفته بودن این کارو کردن و تا حدودی نمره هارو دسته بالا صحیح میکردن یا مثلا 8-9
طرف رو 10 میدادند یا اونایی که 5 اینا گرفته بودن رو 7 میدادن .
و کسایی هم که غلط های کوچیک و ... داشتن نادیده میگرفتن ازشون ...
الان برای هندسه هم امسال درصد خیلی بالایی این کارو کردن و همچنین عربی که دیگه خیلی نظرسنجی داره میره بالا !
گفتم شما هم شرکت کرده باشید از هیچی بهتره که !
بچه ها جدولا رم حفظ میکنید ؟
تا حالا ندیدم سوال بیاد ازشون ...
مثلا کم محلول و نا محلول ... یا حتی سم جن و کاسب جن !!
آره ، حفظ ميكنم ، تو هم حفظ كن ، پس فردا پشيمون نشي!!:31:نقل قول:
فعلا که مهماشو حفظ کردم ... فردا دور دوم سعی میکنم بقیشم حفظ شم . ولی یه سری رو بیخیال میشم دیگه ... هم چون دانشمندان مثلا ...نقل قول:
آره ، حفظ ميكنم ، تو هم حفظ كن ، پس فردا پشيمون نشي!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلا ازین ریسکا (تصمیم به اینکه چی رو نخونم بر اساس امتحانای قبل :دی ) زیاد کردم سر این امتحانای نهایی تا الان هم یا خوشانس بودم یا مثل اینکه بین خودشون بخشنامه ای چیزی دارن که از یه سری چیزا سوال ندن ! :دی
به هر حال ! همگی خسته نباشید ! من تا سر خواص کلیگاتیو خوندم ! چون فردا اگه 2 دور دیگه ام کتاب رو بخونم باز وقت اضافه میارم دیگه نمیخونم امشبو ! یکم شام میخورم و میخوابم تا 5-6 بلند شم .
دقيقا !!
من فكر ميكردم فقط خودم اينطوريم! توي 2 تا 3 ساعت ميتونم يه دور بخونمش ، ( البته فقط كتاب!) فردا تا ظهر كتابو ميخونم ، بعدشم ديگه نمونه سوال !
اي خدا يعني ميشه اين امتحان ها تموم بشن !! ديگه خستم كردن ، مدرسه مون گفتن بعد امتحانها ميبريمتون اردو اصفهان ، يعني ميشه؟؟؟!!!!!
چقدر شما زیاد میخونید کلا ...
نمی دونم سمپادی هستین یا نه ولی خب منم سمپادیم اینقدر زیاد نمیخوم ...
روز اول که نخوندم . امروزم تا 11 خوابیدم
نصف کتابو امشب خوندم نصف دیگشم فردا ...
خوش به حالتون بابا !نقل قول:
اي خدا يعني ميشه اين امتحان ها تموم بشن !! ديگه خستم كردن ، مدرسه مون گفتن بعد امتحانها ميبريمتون اردو اصفهان ، يعني ميشه؟؟؟!!!!!
مارو میخوان ببرن تیریپ این راهیان نور جنوب ! وسط این هوای دل انگیز !
امتحانا هم تموم دیگه ... شیمی که زحمت اصلیش تموم شد میمونه یدونه زبان فارسی
البته ما بعدش تاریخم داریم :(
یعنی هیچ کس نمی دونست؟:18: یا به قول معلم شیمی ما قهرید جواب نمیدید؟:31:نقل قول:
ما هم تاریخ و کامپیوترمون مونده ، ولی کی اهمیت میده؟!:31:، اصلا مهم نیستننقل قول:
نه بابا چرا قهر باشیم ؟!:31: آخه من اطلاعات دقیق ندارم ، فقط میدونم که نمره ی هر درس جداگانه تاثیر داده میشه ، قبلا هم در رابطه با این موضوع یه سوال پرسیدم هیچکس جواب نداد:نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول: