اول:برو منو ستینگ قسمت اپلیکیشن منیجر و تیک گزینه unknown source رو بزن.بعد برنامه رو بلوتوث کن به گوشیت.وقتی رسید از منو بالا روی فایل دریافتی کلیک کن تا نصب بشه.از این به بعد با همین برنامه روت اکسپلورر میتونید به مموری کارت دسترسی داشته باشید.
اول:برو منو ستینگ قسمت اپلیکیشن منیجر و تیک گزینه unknown source رو بزن.بعد برنامه رو بلوتوث کن به گوشیت.وقتی رسید از منو بالا روی فایل دریافتی کلیک کن تا نصب بشه.از این به بعد با همین برنامه روت اکسپلورر میتونید به مموری کارت دسترسی داشته باشید.
دوست عزیز نصبش کردم اما موقع اجرا این پیغام خطا رو میده :
the application root explorer ( process
com.speedsoftware.rootexplorer) has stoped unexpectedly please try again
من تازه خریدم ممنون میشم راهنمایی کنید..........
چطور میشه با استفاده از خود lcd گوشی یه صفحه یا برنامه رو بست؟ من واسه خارج شدن از یه صفحه از دکمه پایین گوشی استفاده میکنم. ولی فکر کنم برنامه در بکراند باز میمونه!
file explorer این گوشی کجا هست هرچی گشتم نتونستم وارد مموری این گوشی بشم؟
چطور باید از GPS این گوشی استفاده کرد؟بهترین برنامه GPS برای این گوشی چیه؟
راستی قضیه به روز رسانی اکانت چیه؟
چطور میشه رو اندروید برنامه نصب کرد؟
قضیه انلاک کردن و روت کردن گوشی چیه و گه کاربردی داره؟
سلامنقل قول:
1.بعضی برنامه ها بسته میشن.ولی اکثرا باز میمونن.برای بستنشون اول باید برنامه teskiller رو بگیرید نصب که کردید هر بار چند تا برنامه باز کردید و خواستید ببندیدش برید تو teskiller و همه برنامه ها رو ببندید
2.فایل منیجر هم رو بعضی از گوشی ها هست ولی رو سونی اریکسونا نیست.اول دانلود کنید یه فایل منیجر مثل astro یا روت اکسپلورر بعد همون طور که دوست گلمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو چند تا پست قبل تر گفتن
3.در مورد gps هم دوستان دیگه بگن:31::31:
4.نصب برنامه هم وقتی فایل منیجر نصب کردی دیگه راحته...برنامه ها رو میریزی تو ممری بعد از طریق فایل منیجری که نصب کرذی برنامه ها رو نصب میکنی
5.انلاک و روت و انروت و بوت لودر و ..... فعلا ولش کن ...همین رام ارجینالی که رو نئو هست خیلی خوبه{البته اگه ورژن اندروید گوشیت 2.3.4 نیست اپدیتش کن خیلی بهتر میشه .{ورژن گوشی : منو....سیتینگ...about phone}
راستی اگه وایرلس یا ایرانسلی چیزی داری برنامه کافه بازار رو از طریق گوشیت بگیر.. این برنامه هایی که گفتم + کلی برنامه رایگان دیگه توش هست.راحت از کافه بازار دانلود کن
:10:
دوستان به نظرتون من کدوم گوشی را بگیرم؟
Galaxy Ace S5830 or Xperia neo V
خواهشن به دور از تعصب نظر بدین.
Neo Vنقل قول:
خیلی بهتره
X-plore file manager 2.20 چطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه teskiller رو از کجا دانلود کنم؟ گشتم پیدا نکردم.
ممنون میشم کمک کنی
کسی درباره Gps vراهنمایی میکنه........
tesk نباید بگردید
Task Killer اسمشه!:دی
می شه یکم مقایسه ای تر بگید!نقل قول:
ممنون:11:
کاملا؟:دینقل قول:
مهم ترین این که Ace خیلی قدیمی شده و ساپورتی ازش نمیشه ولی نئو وی به ICS آپدیت میشه
دوم وجود صفحه نمایش بهتر و رزولوشن بسیار بالاتره
+براویا انجین که سونی داره
رم بیشتر
دوربین ها تقریبا برابر ولی از نظرم نئو بهتر میگیره
سی پی یوی قوی تر!
جی پی یوی قوی تر
داشتن HDMI
باطری قوی تر
و قیافه قشنگ تر:دی
چیز دیگه ای به ذهنم نرسید