اینو در نظر داشته باشید که کارت 9500 نهایتا از دایرایکس 10.1 پشتیبانی میکنه :31:نقل قول:
Printable View
اینو در نظر داشته باشید که کارت 9500 نهایتا از دایرایکس 10.1 پشتیبانی میکنه :31:نقل قول:
برای اجرای بازی در حالت High قطعا با افت فریم مواجه میشید !!نقل قول:
cpu dual-core E5300 2.60ghz
vga:9500 gt 1gb
ram:2gb
directx:11
-------
اما شما چرا روی این سیستم ویندوز 64بیتی نصب کرده اید ؟ ( از عزیزان معذرت میخوام بدلیل سوال انحرافی )
اما شما چرا روی این سیستم ویندوز 64بیتی نصب کرده اید ؟ ( از عزیزان معذرت میخوام بدلیل سوال انحرافی )[/QUOTE]
مگه اشکالی داره ؟ (برا سیستم من bit-64 خوب نیس؟)
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
چیکار کنم افت فریم کم بشه؟
مگه اشکالی داره ؟ (برا سیستم من bit-64 خوب نیس؟)نقل قول:
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
چیکار کنم افت فریم کم بشه؟[/QUOTE]
دوست عزیز شما یه سر به تالار سخت افزار بزن . اینجا جاش نیست :10:فقط اینو بگم که برا استفاده ی درست وحسابی از ویندوز 64 بیتی ! حداقلش باید 4 گیگ رم داشته باشید !!
.
برای حل مشکل افت فریم هم راهی به جز ارتقای سخت افزاری ندارید :20:
برا استفاده ی درست وحسابی از ویندوز 64 بیتی ! حداقلش باید 4 گیگ رم داشته باشید
.
برای حل مشکل افت فریم هم راهی به جز ارتقای سخت افزاری ندارید :20:[/QUOTE]
رو medium میتونم خوب اجراش کنم؟(البته اگه بودجه لب تاپ جور بشه که این سیستمو پرت میزنم :31::31:)
رو medium میتونم خوب اجراش کنم؟(البته اگه بودجه لب تاپ جور بشه که این سیستمو پرت میزنم :31::31:)[/QUOTE]
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]نقل قول:
آره روی medium جواب میده
یه سایت لیست وسایل نقلیه بازی رو با عکس گذاشته خیلی جالبه حتما ببینید:
چون عکس زیاد داره دیگه دونه دونه اینجا نذاشتم که شلوغ نشه و اونایی که نمی خوان نبینن...کد:http://www.gamersbook.com/scene/news/full-battlefield-3-vehicles-list/
عکس اون وسایل نقلیه توی دنیای واقعی هم گذاشته شده که اینم جالبه
چقدر Vehicle و هواپيما و هلي كوپتر داره !! يعني اينا رو ما همه رو سوار ميشيم؟
دستشون درد نكنه ... خيلي تنوع گذاشتن تو بازي ... همه اينا رو در نظر بگيريد + حضور در تهران !! : دي
DICE به دنباله دوبلرهای فارس برای BF3
Dice دونبال 35 تا 60 نفر سخنگو ( دوبلر؟ ) فارسی برای بازی BF3 میگرده .نقل قول:
male actors with strong acting ability and credits in Film, TV and Theatre,” for the roles of American Marines 20-35, Russian Special Agents 25-40, and Persian/Farsi Speakers 35-60.
همینطور دارن از MOTION CAPTURE هم تو بازی استفاده میکنن.
منبع :
----------------------کد:http://www.vg247.com/2011/05/14/dice-currently-shooting-motion-capture-sequences-for-battlefield-3-in-uppsala-sweden/
از همه تست میگیرن ..نقل قول:
اماتور هام میتونن برن؟؟