یکی از بچه ها که sv گرفته بود گفته پخش صداش خوب نیست (میلرزه) من میخوام sn بگیرم sn که چنین مشکلی نداره؟نقل قول:
Printable View
یکی از بچه ها که sv گرفته بود گفته پخش صداش خوب نیست (میلرزه) من میخوام sn بگیرم sn که چنین مشکلی نداره؟نقل قول:
فقط نداشتن USB3نقل قول:
به نظر من تنها اشکال این دستگاه هست
اگر کانفیگ با USB3 بخری به نظر من مشکلی نداره با یک گارانتی خوب بخر
گارانتی خوب جنس رو همینجوری وارد بازار نمی کنه چون به ضررش تموم میشه
من N53SN-SX068V رو عرض کردمنقل قول:
شما تشریف ببرید رو سایت iranhp.ir
سلام به همه
آیا N43SN هم مشکل داره؟
کسی میدونه که تو ایران اومده یا نه؟
دوستان من امروز دارم میرم لپ تاپ dv6-6090 از hp رو میخرم....پیشنهادم هم به شمایی که در حده n53sn پول دارین اینه که همین کارو بکنید.....:27:
یه مقایسه میذارم که ببینید چی رو دارین از دست میدین....:46:
( در ضمن من اطلاعات واقعی یعنی همون چیزی که الان توی بازار ایران هست رو میگم نه اون چیزی که کمپانی تولید کرده و در ایران به فروش نمیرسه....)
سی پی یو های جفت لپ تاپ یکی هستن با یه مقدار کش و یه مقدار boost....
رم ایسوزه در مواردی 8 گیگ و در مواردی 4 گیگ هست اما رم اچ پی فقط 8 گیگ هست....
گرافیک ایسوز 2 گیگ هست و تا 2.9 میتونه با رم خودش رو آپ کنه و جزو middle ranged cards یا به عبارتی کارت های معمولی به حساب میاد اما گرافیک اچ پی 1 گیگ ddr5 هست و تا 4 گیگ با رم میتونه خودش رو آپ کنه و جزو high ranged cards یا کارت های قوی به حساب میاد....
هارد هر دو با سرعت 5400rpm هست اما ماله ایسوز 640 گیگ هست در حالی که اچ پی 1 ترابایت هست....
مانیتور جفتشون 15.6 اینچ هست و از نوع اچ دی اما مانیتور اچ پی یه برتری داره و اونم bright view هست یعنی توی محیط های پور نور مثل آفتاب شما به راحتی میتونین تصویرتون رو ببینید.....
جفتشون مموری کارد ریدر دارن.....ایسوزه وارداتی بدون usb3 هست اگرم باشه 1 دونه داره اما این اچ پی 2 تا پورت usb2 و 2 تا پورت usb 3 داره...در ضمن اچ پی برای امنیتش قابلیت چک کردن اثر انگشت رو داره که ایسوزه نداره....
هر جفتشون هم بلوری و دی وی دی رایتر دارن که ماله ایسوز معمولی هست و ماله اچ پی light scribe هست...
از نظر وزن هم با هم یکی هستن.....کیبورد اچ پی از ایسوزه بهتره....قیافه اچ پی هم قشنگ تره....
و از همه مهمتر با توجه به تمام این مزیت هایی که اچ پی داره قیمتش حدود یک میلیون و 520 هزار تومان هست که از ایسوزه هم ارزون تره.....
در مورده گرم شدن هم خیالتون راحت چون اچ پی سیستم خنک کنندگی لپ تاپاش رو برا این مدل تغییر داده و با یه لپ تاپ که نهایتا به 76 درجه گرماش میرسه طرف هستین...چیزی در حده همین ایسوز....
حالا انتخاب با خودتون هست...:8:
نقل قول:
البته اچ پی ESATA نداره و قابلیت ارتقا رم هم نداره.
اما در کل منم با شما موافقم. فقط مشکلم گارانتیه اچ پیه و اینکه از کجا بخرم
ارتقا رم برای کسایی که کارهای خیلی سنگین میخوان انجام بدن لازمه اما برای گیم ( تا حد 2 سال دیگه) و کارهای معمولی 8 گیگ رم ddr3 به راحتی جواب میده.....نداشتن esata هم برای خیلی ها اصلا حس نمیشه و کسانی هم که واقعا لازمش دارن میتونن از رابط ها و تبدیل ها استفاده کنن.....نقل قول:
گارانتی هم به نظر من بهتره گارانتی مغازه ای بکنین....یعنی لپ تاپ رو بخرین و بعد یه شرکت معتبر یا مغازه که میشناسین گارانتی خوبی ارائه میده ببرین گارانتیش بکنین....من توی شیراز سان بایت و تا حدود کامپیوتر مرکزی رو پیشنهاد میدم....
راستی گرافیک های n53sn و dv6-6090 رو توی سایت notebookcheck چک کردم و چیزی جالبی دیدم....
'گرافیک اچ پی در رده 44 مین بهترین گرافیک حال حاضر لپ تاپ های دنیا قرار داره....در حالیکه گرافیک n53sn در رده 54 مین قراره داره.....پس واقعا چه دلیلی برای انتخاب n53sn بر dv6-6090 وجود داره؟؟؟؟
این SN هم که من گرفتم میلرزه اگه صدا تا آخر باشه ! ولی صداش خوبه .نقل قول:
بچه ها من امروز رفتم از شیراز 6090 hp خریدم فقط می تونم بگم فوق العاده هست 100% بهتر از Sn هست.
آقا مبارکه...ایشالله که فنش برات بچرخه...:31:نقل قول:
عزیز منم امروز بازار بودم....ولی پیدا نکردم....:13:
تو از کجا خریدی؟؟؟ قیمتش؟؟؟ گارانتیش؟؟؟