آقا کسی مشکل apple id نداره ماله من review بهش خورده ، و گزینه none هم واسه payement نداره ، کسی می دونه چیکار باید بکنیم؟
Printable View
آقا کسی مشکل apple id نداره ماله من review بهش خورده ، و گزینه none هم واسه payement نداره ، کسی می دونه چیکار باید بکنیم؟
سلام
بچه ها من یه مشکل مسخره برام پیش اومده.گوشیم iPhone 3GS هست با فریمور 4.2.1 2 ماهه هیچ برنامه ای هم نصب نکردم بهش!
الان یه هفتست تقریبا ً از یه ساعت مشخص(12-12:30 شب) گوشی خود بخود No Service میزنه و آنتن نداره و باید ریبوت کنمش!فکر میکنید مشکل از چی باشه؟بدجوری رفته رو مخم!
با سلام به همه ی دوستان :11:
من آیپاد تاچمو جیلبریک کردم و ورژنش هم 4.3.3 هست
میخواستم بپرسم اگه یه موقع بخوام به ورژن بالاتر آپدیت کنم باید دوباره آیپادو جیلبریک کرد؟؟
ممنون :40:
بله اگه سیستم عامل رو آپدیت کنین باید دوباره جیلبرک کنین...
سلام.
میخواستم ببینم با iphone 4 میشه فایلهای جاوا رو اجرا کرد یا نه؟؟اگه آره چجوری؟؟:8:
با سلامنقل قول:
خیر دوست عزیز
به هیچ وجه نمیتونید اجرا کنید.
موفق باشید.
سلام .من همیشه نوکیا داشتم:20: و الان آیفون 4 گرفتم:11: در ضمن ایران نیستم و گوشیم هم قراردادی است.و اصلا هم باهاش آشنایی ندارم .برای اینکه بتونم تم یا رینگ تون را عوض کنم باید برنامه خاصی نصب کنم؟یکی میگفت باید آنلاک کنم!:41:چه جوری؟:18:
اسمش Jailbreak هست نه آنلاک :)
واسه ی جیلبرک کردنش هم با خود آیفونتون برین به این سایت :
تمام :دیکد:jailbreakme.com/
سلام PAR3A جون ممنون از راهنماییت :20:
آقا چیجوری میشه تو آیپاد تاچ عکسایی که میریزم رو از هم جدا کرد (فولدر بندی کرد) ؟:13:
الان تو آیتونز هر کار میکنم بیشتر از یک فولدر نمیتونم انتخاب کنم که بریزم!!!!:41:
راستی تم رو هم چیجوری میشه عوض کرد؟
آخه یکی نیست به ما بگه تو که سرت در نمیاد واسه چی آیپاد میخری؟!!!!!!!:31:
مطمئن نیستم ولی تا جایی که میدونم نمیشه فولدر بندی کرد... مگه اینکه از طریق iFun Box فولدر بسازین و عکس ها رو توش بریزین و با iFile برین و ببینین عکس ها رو...نقل قول:
واسه ی تم هم میتونین از سیدیا تم بگیرین (من توصیه نمی کنم هم سرعت دستگاه میاد پایین یه کم هم اینکه هیچ کدوم از تم ها به گرد پای UI خود iOS نمیرسن...)