سلام. امروز ماشینو بردم سرویس اولیه. خیلی استرس دارم !!!! باورکنید انگار یه بخشی از وجودم نیست. اینکه نمیذارن اونجا وایسی خیلی ظلمه. بگذریم. چند تا سوال برام پیش آمد که این یارو جواب سر بالا داد. یکی اینکه من موقع حرکت گاهی صدای جیر جیر از سمت راست عقب میومد. دوستام میگفتن احتمالا مربوط به کمک عقبه. من به نمایندگی گفتم میگه لنت های جلو ایراد صدا میده. یه بنده خدایی اونجا بود که اونم پراید 131 داشت آورده بود تعمیر. اینجور که خودش میگفت بعد از یک سال ماشین گیر بکسش داغون شده. این بحث کمک های عقبو باهاش کردم. گفت کمک کجا بود؟؟ الان مدتیه میخوام عوض کنم گیر نمیاد؟ میخواستم بپرسم واقعا گیر نمیاد؟؟ سوال دوم اینکه بعضی وقتا موقع دنده عقب گرفتن دنده جا نمیره. باید 3 4 بار امتحان کنی. اینقدر هول بودم یادم رفت اینو به نمایندگی بگم. حالا پرسیدم میگن احتمال داره از روغن گیربکس باشه. میخواستم بپرسم این مورد تو سرویس اولیه کنترل میشه؟؟ یا مثلا تعویض میشه؟ کلا فقط روغن موتور تعویض میشه؟ کسی میدونه از این مواردی که میگم کدوما عوض میشه و اینکه برای همه انجام میدن یا حتما باید بهشون بگی. واسکازین، فیلترهوا، فیلتر بنزین .. راستی هزینه سرویس اولیه شده 30 تومن !!! به به.