کسی نیست؟؟نقل قول:
مرسی
Printable View
کسی نیست؟؟نقل قول:
مرسی
سلام ...
برای من یک اس ام اس اومده شمارش خیلی عجیب بود جست و جو کردم از اسکایپ بوده این اس ام اس یعنی یک نفر از اسکایپ فرستاده شمارش هم هر دفعه عوض میشه وقتی زنگ میزنم به خارجی یه چیزایی میگه که صداش خیلی بده نمیشه فهمید چی میگه ... آیا قابل پیگیری هست یا نه ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز من یک اکانت اسکایپ حدود 2 ساله درست کردم اماچند وقتی که متوجه شدم بعضی از یوزر ها را همیشه انلاین نشون میده در صورتی که ان نیستند مثلا یک یوزر برای گوشی موبایل خودم ساختم ولی همیشه انلاینه یا یکی دیگه برای تبلت پسرم و همیشه انلاین نشون میده در حالی که ان نیست لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره کمک کنه خیلی ممنون
سلامنقل قول:
به حالت سبز پر هست یا فقط آرم با خط سبز؟
اگه اولی باشه احتملا خارج نشدین از اکانت یا دوستانتون آنلاین هستند.
دومی یعنی حالت آفلاین هست. برای شما علامت مخفی هم با این شکل کشیده.
اگر شما آنلاین هستید ، بهتره وارد سایت اسکایپ بشید از اون طریق بررسی کنید.
در حالت دوم طبیعی هست. یعنی اون اکانت آنلاین نیست. ( آیکن خط سبز تو خالی )
بسیار سپاسگزارم مشکلم حل شد.حق با شما بود.:n16::n16:
مرسی از دوستان که در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارند...نقل قول:
سلام . شماره ها رو تک تک با کلمه ی skype بزنین تو گوگل ببینین مردم در موردش چیزی نوشته اند ؟نقل قول:
سلام دوستان:n18:
چرا نمیشه به ایرانسل و رایتل با اسکایپ پیام داد؟؟ (اسکایپ شارژ دار با قابیلت تماس) فقط میشه باهاش به خط های همراه اول پیام داد !!! یعنی به همه میشه داد ولی فقط خطوط همراه اول پیامک هایی که براشون میفرستیم را دریافت میکنند !!
راه حلی هست ؟ :n13:
اسکایپ روی سرویس شاتل باز هست یا فیلتره؟
اطلاعات زیر رو ازطریق چندین نرم افزار کنترل پهنای باند به دست اوردم و بار ها چک کردم ، به عبارتی اعداد بالا هم شامل کل صدای اپلودی و دریافتی می باشند مشخصات نت من یک مگابایت سرعت دانلود متوسط 40 کیلوبایتنقل قول:
مکالمه صوتی با اسکایپ هر ساعت بین 31 الی 45 مگابایت هست که اگه سرعت پایین باشه همون 31 مگ کم میشه و اگه سرعت خوب باشه یشتر از 45 مگابایت مصرف نمیشه
البته share screen , send file هم در صورت اسفتاده به مگ مصرفی اضافه می کنه
مکالمه تصویری هر ساعت بین 400 مگ تا 460 مگابایت هست(اگه سرعت پایین باشه همون 400 مگ کم میشه و اگه سرعت خوب باشه یشتر از 460 مگابایت مصرف نمیشه)