شما از کجا و با چه دلیلی اینو میگی؟!نقل قول:
من می گم کره ی زمینتا 5 میلیارد سال دی گه پابرجاست
فقط 4 میلیارد سال دیگه عمر خورشید تموم میشه و احتمالا تبدیل میشه به سیاهچاله. اونوقت چجوری زمین تا 5 میلیارد سال پا برجاس؟!
Printable View
شما از کجا و با چه دلیلی اینو میگی؟!نقل قول:
من می گم کره ی زمینتا 5 میلیارد سال دی گه پابرجاست
فقط 4 میلیارد سال دیگه عمر خورشید تموم میشه و احتمالا تبدیل میشه به سیاهچاله. اونوقت چجوری زمین تا 5 میلیارد سال پا برجاس؟!
اخه این چه پستیه که دادین؟شما یا کاملا بی خبرین یا خودتون رو زدین به بی خبری؟نقل قول:
خواهشا بحث رو به حاشیه نکشید.!!!
شما حتی حرف های من رو هم تحریف کردید.دیگه یا پست ندین یا اگه میدین دقت کنین.
من هیچ وقت نگ فتم که از اهرام مصر چیزهایی میدونم که علم نمیدونه بلکه گفتم خیلی از موارد رو علم نمیتونه درک کنه .چند سال پیش وقتی برای بار اول وارد اهرام مصر شدند یه لاشه گربه تو اهرام پیدا کردند که گفتن اینو برداریم برای ازمایش بعد از ازمایش به یه نتیجه خارق العاده رسیدند:این گربه نزدیک به هزار سال پیش مرده بود ولی جسدش مث جسد حیوانی بود که انگار دیروز مرده..!!! بعد از مدت ها وقت گذاشتن بالاخره علت رو کشف کردند.یعنی تا این زمان علم نمیتونست این موضوع رو درک کنه.جابجایی سنگ های چند تنی و بعضا چند صد تنی و خیلی از موارد دیگه هنوز علم نتونسته درک کنه فقط چند تا احتمال داده همین.خاصیت هرم رو هم به نظر من تا حالا کامل درک نشده.
در مورد جمله دومتون هم به نظر من جفتش اولا که هیچ فرقی با هم ندارند در ثانی منظور شما از کلمه "ما "کیه؟
اگه منظور خودتون هستین که جمله اول و دوم معنیش یکی میشه اگه که نه هم .....
بعد جمله ای از من که شما دارید ازش حرف میزنید خیلی خیلی گویاست و نیازی به توضیح اضافی نداره:
ما را بی خبر نگه داشته اند.وقتی میگم دارن اخبار رو سانسور میکنند و ما بی خبریم یعنی چی به نظر شما؟
(اینجا بحث روی ابر قدرت ها ست و کلمه سانسور هیچ ارتباطی با داخل نداره یه وقت اشتباه نشه).
صد در صد علوم ما خیلی از چیزها رو نمیتونن تشریح کنند.اینکه دیگه پر واضح هست دوست عزیز.
در ضمن وقتی که علم نمیتونه چیزی رو تشریح کنه یعنی که علم اونو ما هنوز نداریم.یعنی شما خودت جواب خودت رو دادی.
در مورد 2012 شما باز برگشتین سر جای اولتون که.ما داریم میگیم علم نمیتونه همه چی رو ثابت کنه بعد شما میاین میگین که دلیل علمی وجود نداره؟خب شما میتونید دلیل علمی برای زلزله بیاورید ولی ایا میتوانید از لحظه وقوع زلزله خبر بدید مسلما نه چون ما هنوز علمشو نداریم .ممکنه 2012 فقط یه زلزله عظیم باشه ممکنه هم که اصلا هیچ اتفاقی نیفته.
در ضمن هیچ کس نگفته که زمین نابود میشه.شاید فقط یه مرحله از رندگی تموم بشه و مرحله دیگری شروع بشه همین.چطوریش رو من نمیدونم.که حتی خود مایا ها هم نگفتن که زمین نابود میشه.خواهشا زهن خود را از اینکه 2012 زمین پودر خواهد شد پاک کنید.
منابع برای تحقیق رو شما میشه چند تا معرفی کنید؟اصلا تحقیق تو چه زمینه ای؟نقل قول:
منظور شما "البته من گفتم که به پایان دنیا در سال 2012 باور ندارم" از پایان دنیا چیه؟نکنه منظورتون اینه که زمین پودر خواهد شد.؟
به نظر من باید درباره پایان دنیا خیلی بحث کنیم که اصلا کی گفته پایان دنیا؟چرا این طور این کلمه جا افتاده و ترجمه شده؟
خب حرف من هم همینه که تو این سال یه سری اتفاقات میفته ولی شاید بعضی ها بگن که اره هر سال یه سری اتفاقات میفته دلیل نمیشه این سال متمایز بشه.
به نظر شما چه اتفاقاتی تو این سال میفته؟
در ضمن یکی از مزخرف ترین فیلم هایی که تو عمرم دیدم فیلم 2012 بود.
دوست عزیز من نگفتم که قراره دنیا نابود بشه
منظور من یک سری اتفاقات هست که میتونه روند کلی زندگی زمین رو تغییر بده
یکی از اونا رو میشه به بحران های سیاسی خاورمیانه ربط داد که خیلی از کشورها رو شامل میشه
سوریه - عراق - بحرین - ا ی ر ا ن - افغنستان و ....
بحران های اقتصادی رو هم که همه شاهدش هستیم
تغییر و تحولات در آب و هوا
و انواع و اقسام بلاهای طبیعی مثل زلزله و سیل و سونامی و ....
نمیشه یک اتفاق مهم رو نام برد...ولی یک سری اتفاقات هستن که میتونن خیلی تاثیرگذار باشن
همین سیل و زلزله خیلی از صنایع رو از کار میندازه و یا یک سری محصولات کشاورزی رو از بین میبره و باعث گرانی میشه
در ضمن من فیلم 2012 رو تائید نکردم و همچین چیزی رو قبول ندارم
تنها نکته مثبت این فیلم جلوه های ویژه اون بود که خیلی خوب کار شده بود
هروقت به نتیجه قطعی رسیدید یه پ.خ به من بدید تا 2012 صبر میکنم اگه حرفتون درست بود یه کارت شارژ ایرانسل 2تومنی واستون میگیرم: دی
به نظر من این بحثا اصن منطقی نیست آقا ما که انقد صبر کردیم یه چند ماهم دندون رو جیگر بذاریم ببینیم چی میشه!!!
این حرف ها دیگه چیه؟نقل قول:
حتی اگه صد در صد هم ما مطمئن باشیم که 2012 اون اتفاق خواهد افتاد باید زندگی عادیمونو تا اون موقع انجام بدیم اتفاقا این حادثه باعث میشه بهتر قدر لحظات رو بدونیم و سعی کنیم از زندگیمون لذت ببریم.
صبر برای چی؟مگه قراره کوپن قند و شکر بدن
دوستان این چه ادبیاتیه ؟ اینجا تالار گفتمانه نه اطاق جنگ
یه سوال : کسی نمیدونه بعد از سال 2012 سال بعدی برای پایان دنیا کی هست ؟
من فکر می کنم 2016 و 2020 هم هست
انشالله خدا عمری بده همشو ببینیم
2016 خیلی زوده مردم باور نمیکنن ! :دی احتمالآ 2020 یا 2022 هست که عددهاشون هم یکدست و خوشگله ! خیلی هم قشنگ میشه گفت : سال بیست بیست ! :دینقل قول:
یه سوال : کسی نمیدونه بعد از سال 2012 سال بعدی برای پایان دنیا کی هست ؟
من فکر می کنم 2016 و 2020 هم هست
انشالله خدا عمری بده همشو ببینیم
اصلا خبری از پایان دنیا نیست!
اگه درست گفته باشم زمین وارد دوره ششم حیات خودش میشه
این تاریخی هم که اعلام شده برای پایان دنیا فقط و فقط بخاطر این بوده که تقویم قوم مایا در 21 دسامبر 2012 به پایان رسیده
همین...اصلا اسمی از پایان دنیا آورده نشده