اینکه بعد از اینکه الیزابت میفهمه نمیتونه فعلا پاریس بره و با ما قهر میکنه و در طول بازی همچین واکنشی هم داره ته شاهکاره...
Printable View
اینکه بعد از اینکه الیزابت میفهمه نمیتونه فعلا پاریس بره و با ما قهر میکنه و در طول بازی همچین واکنشی هم داره ته شاهکاره...
کم کم دارم میرسم به اخرای بازی و دوست ندارم بازیو تموم کنم چون نمیشه از الیزابت جدا شد ، ادم یک جوری محو شخصیت پردازیش میشه که اصلا توصیف ناپذیره
گرافیک هنری بازی فوق العاده قوی و تحسین برانگیزه من چون روی کنسول بازی می کنم نمیشه هر لحظه عکس بگیرم ولی چند تا روی گوشی گرفتم که بعدا اینجا قرار میدم
نماهای دیدنی بازی بسیار زیاد هستن مخصوصا وقتی الیزابت در اون نما قرار میگیره
برخی اوقات وسط بازی فکرم میره سوی خواهر کوچولوها و یهو دلم می خواد که چند تا خواهر کوچولو پیدا کنم و روحشون رو ازاد کنم و اون چهره ملوس و دلرباشون رو دوباره ببینم
واقعا اگه به لوین لقب ژول ورن دنیای بازی بنامیم بیراه نگفتیم
+
امسال ما سه شخصیت جدید دختر داریم و این طور که به نظر میاد هر سه تاشون به طرز وحشتناکی قوی ظاهر خواهند شد وضعیت الیزابت که معلوم شد موند الی و جودی : دی
سلام
من نسخه pc رو دارم بازی میکنم چیز عجیبش برام لباس الیزابته تو تمام کاورا و عکسا و .....
فستیوالایی که اجرا میشه کاسپلیش یه لباسه اما تو بازی یه لباس دیگست علتش چیه ؟
محتوای مخفی: نمونه !
عجله نکن یکم برو جلوتر!!!نقل قول:
تموم شد :|
فوق العاده بود ، از همه لحاظ فوق العاده بود ، گیم پلی بازی که برام عجیبه در زمانی که شوتر اول شخص سرازیر شده کاری کرد که انگار اولین باره شوتر بازی میکنم
موسیقی بازی تا مدت ها منو درگیر خودش خواهد کرد
گرافیک فقط چشمان الیزابت
داستان هم که همون 10
محتوای مخفی: it's done
الان به شکل خیلی وحشتناکی تو این حسمنقل قول:
اين عكس لوتسهاست؟
بله لوتسها هستننقل قول:
در این ادرس میتونید کلی ارت فن های زیبا با چند تا GIF از این دو شخصیت ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیرو تموم کردم تنها چیزی که میتونم بگم اینه که بهترین بازی دو سه سال اخیر بود.دوستان چندتا سوال داشتم در مورد داستان بازی.
محتوای مخفی: داستان بازی
نقل قول:
شما اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا از اول بخونید دوستان تمام جزییات رو موشکافانه بررسی کردن
سایت دانلودها آهنگهای بازی رو گذاشته واسه دانلود بعد تو متنش چنین نوشته
Bioshock Infiniteعنوان یک بازی موفق در سال ۲۰۱۳ می باشد که حتی به عقیده ی برخی از منتقدین پتانسیل انتخاب شدن به عنوان بهترین بازی سال را نیز دارد ، هرچند این عقیده ، با در پیش بودن بازی های بزرگی همچون GTA IV, Splinter Cell: Blacklist, Watch Dogs و … بسیار کمرنگ تر می شود . مجموعه آهنگ های این بازی زیبا برای برای شما آماده کرده ایم که در ادامه می توانید لیست این موزیک ها را مشاهده نمایید .
یعنی میخوام سرمو بکوبم دیوار دیگه:n24: