با ایرانیا بازی کنی آره خوبه:31:
سجاد درست شد آیدیتو بده بریم آنلاین
Printable View
با ایرانیا بازی کنی آره خوبه:31:
سجاد درست شد آیدیتو بده بریم آنلاین
خوبه ولی باید صبر کنم تا adsl وصل بشه.نقل قول:
لگ و ریب نداره تو آنلاین؟
نه لگ مگ نداره.خیالت راحت.فقط قبلش تمرین کن نبازی:27::27::31::31:نقل قول:
من نبازم، عمرا یه آئودی کواتترو عشم رو بر میدارم ببین چطوری اول بشم :31:
آقا بی خیال دیرت ... من جی تی ای آی وی زدم امروز خیلی فاز داد :31:
پ.خ رو بخون:31:نقل قول:
+
برا من درست شد :20:
+
دوستان بیاید هرکی درستش کردو اماده هست و اون پتچ اپدیت بازیو هم نصب کرده قبلا بگه .چند نفری بریم تو کارش :21::31:
بازی گرافیکش و کنترل ماشینهاش عالیه حرف نداره
بعد از چند تا race که اول میشم میگه فلان کمپانی از شما و رانندگیت خوشش اومده برو تو فلان جا و ...اما من فلان جا رو نمی تونم پیدا کنم.ببخشید الآن پشت کنسول نیستم نمی تونم بگم پیغام دقیقاً چی بوده
ضمناً نمیشه ماشینا رو کاستمایز کرد؟
اين DIRT 3 ما ميگفت DISC ORIGINAL رو بزار يكي يه كرك درست و حسابي براي ما ميزاره دمتون گرم :31:
من که دقت نکردم همچین چیزی میگه یا نه !نقل قول:
بازی گرافیکش و کنترل ماشینهاش عالیه حرف نداره
بعد از چند تا race که اول میشم میگه فلان کمپانی از شما و رانندگیت خوشش اومده برو تو فلان جا و ...اما من فلان جا رو نمی تونم پیدا کنم.ببخشید الآن پشت کنسول نیستم نمی تونم بگم پیغام دقیقاً چی بوده
ضمناً نمیشه ماشینا رو کاستمایز کرد؟
نه نمیشه ...
فقط تو قسمت DIFFICULTY AND ASSETS میتونی یه سری کنترل های مربوط به ماشینتو تنظیم کنی برای سخت یا آسون شدن بازی.
همون جا تو منو یه قسمت دیگه داره که میتونی تنظیمات مربوط به ماشینتو تغییر بدی.
ولی نمیشه کاستامایز کرد.
همه شون اسپورتن دیگه :31:
احتمالا آنتی ویروس داری که فعاله !نقل قول:
اين DIRT 3 ما ميگفت DISC ORIGINAL رو بزار يكي يه كرك درست و حسابي براي ما ميزاره دمتون گرم
مخصوصا اگه NOD32 داری بزار غیر فعال باشه چون هر چی کرکه گیر میاره و پاک میکنه ...
احتمالا الانم این کارو کرده. :31:
اینم کرک بازی :
کد:http://dl.----------.com/Game/Crack/Dirt%203%20SKIDROW%20(www.----------.com).rar
حالا رو بازي ميزنم ديگه ارور نميده ولي بازيم نمياره هيچ كاري نميكنه؟:21:نقل قول: