ما كه تا ديديم اين تارخ داره خودشو چنگ ميگيره ! : دي . زديم بسكتبال ايران امريكا خيلي هم حال داد .
من نميدونم چرا هميشه سريال هاي ما در اشك و آه و غم به اوج ميرسه و در بدبختي و فلاكت ادامه پيدا ميكنه و در يك
شادي متضاد و مصنوعي به پايان ميرسه !!!
Printable View
ما كه تا ديديم اين تارخ داره خودشو چنگ ميگيره ! : دي . زديم بسكتبال ايران امريكا خيلي هم حال داد .
من نميدونم چرا هميشه سريال هاي ما در اشك و آه و غم به اوج ميرسه و در بدبختي و فلاكت ادامه پيدا ميكنه و در يك
شادي متضاد و مصنوعي به پايان ميرسه !!!
دوستان اگه انتقادی هم هست به نوع بازی این مثلا بازیگره . به قیافش چکار دارین شما ؟!
البته من نمیدونم میمیک صورتش اینطوریه کلا یا خودش یه همیچن حالتی میگیره که قیافش همش یه حالت غمگین و داغون به نظر میاد !
اگه اولیه که این میمیک صورت به درد بازیگری نمیخوره اصلا اگه دومیه که بازیگر نیست اصلا این بشر ...... . (بازیگر باید بتونه از صورتش به بهترین شکل استفاده کنه و حالتای مختلفو تو صورتش پدید بیاره نه اینکه همش یه حالت داشته باشه .)
نمک و فلفل کمی :43:
مرفین به مقدار کافی! :3:
جدیدا همراه مریض واسه مریض دارو تجویز می کنه ؟!
همونطور که دوستان گفتن دیالوگ ها داره رو به سوی جفنگیات میره ! قسمت های اول خیلی بهتر بود. مثل اینکه آخرای سریال دیگه وقت پروژشون داشت تموم میشد سریع جمع و جورش کردن !
کلا اینو اوردن که عریضه خالی نباشهنقل قول:
بازیگر خوش قیافه ای هم نیست
پس نباید انتظار داشته باشیم در آینده تبدیل به سوپر استار بشه
دکتر مامان لطیفه فقط در امر طبابت سر رشته ندارند.نقل قول:
ایشون یک فیلسوف شاعر نقاش موسیقیدان روانشناس و جامعه شناس بزرگ هستند. :31:
من نمی دونم چرا جدیدا تو سریال های ایرانی یک شخص پیر هست که نقش دانای کل رو بازی می کنه و کسیه که همه حرفاش و کاراش حساب شدست و هیچ اشتباهی هم نمی کنه.
والا ما هم تو دور و اطرافمون ادم پیر هست ولی خوب درسته با تجربه و سرد و گرم چشیده ان ولی تو خیلی از جاها هم اشتباه می کنن یا بیخودی طرف یه کسی رو میگیرن.
ضمن اینکه الان قشر سالخورده اکثرا کم سواد هم هستن
بچه ها شما اگه جای شخصیتهای زیر بودین چه میکردین؟
بزرگ: بیشتر هوای داداشمو داشتم
داش اسی: اولا گند نمیزدم در ثانی موقعی که محکوم شدم فرار نمیکردم و ماجرای اون روز آتیش سوزی رو به وکیل میگفتم
انسی: اینقدر دیوانه بازی و بیمنطقی در نمیاوردم اگه اسی اعتراف میکرد که دنبال زن دوم بوده میبخشیدمش اما الان فقط طلاق:18:
اکرم: اینقدر توی این موقعیت به امیر حافظ فلک زده گیر نده یکم از خواهر بزرگش شوهر داری یاد بگیره
هوشی: اولا آتیش نمیدادم در ثانی بعد مرگ یک بیگناه میرفتم کلانتری خودمو معرفی میکردم آخه من آدم خیلی عذاب وجدانی ای هستم:27:
امیر حافظ: یکم با اکرم بدبخت درست درمان صحبت کنه خفه شو و احمق و اینا چیه همش از دهنش داره پرتاب میشه
اگه این اتفاق ها میفتاد که دیگه سریالی به نام جراحت درست نمیشد !نقل قول:
امیر حافظ : پشت سره اکرم رو با دو دست می گرفتم و با زانو می زدم تو صورتش !
انسی : طلاق عمرا ! حتما همونجا تو بیمارستان می کشتم !
هوشی : به جای خونه ونک خونه اسماعیل رو با اسماعیل و انسی آتیش می زدم .
و ...
اینقدر مثبت اندیش نباشین دیگه . اینجا ایرانه ، مردم ما تو انجام کارای غیر عادی و غیر منطقی و ... شماره 1 هستن .
دانلود تيتراژ پاياني سريال جراحت...
نقل قول:
کد:http://snd.tebyan.net/1389/05/1.mp372482.mp3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به چشم خواهری بدک هم نیستنقل قول:
واقعا به نظرتون این خشگله؟؟
اصلا هر دو شون خوبن اکرم هم جالبهنقل قول:
چند صفحه قبل عكس هاي انسي رو هم نگاه كن شايد نظرت برگشت
به عنوان یک پسر از هم جنسام دفاع میکنم و میگم امیر حافظ هم بدک نیست.زیاد سخت نگیرنقل قول:
خداییش میبینمش چندش میشه!
اصلا تو فرهنگ و گوشت و پوست و استخون هر ایرانی غم و غصه و ناله لونه کردهنقل قول:
من نميدونم چرا هميشه سريال هاي ما در اشك و آه و غم به اوج ميرسه
بو عرقش کل تلویزیونو ورداشته...:2:نقل قول:
...تازه میخاست ماسک میوه هم بذاره خوب شه!نقل قول:
میخاد بیاد ماسمالی کنه دیگه... وقتی برنج چلو شده زیرش ته دیگ میذاره!نقل قول:
از همه اکتیوتر ناصرخانه، هم سرایداره هم پیشکاره هم موعظه میکنه هم آبدارچیه....تازه زنش هم که گیاه پزشک بوده رو نمیکرده...نمیشد یه چهره مهربونتر میذاشتن رو این نقش؟ این هنرپیشه بدرد همون نقش شمر اینا میخوره...!
اسکار که بزرگو حالی به حولی کرد افتاد تو ایوون...به اکرم گفت : چقدر گفتم شناسنامت سفیده مواظب باش!!..من جای اکرم شرمنده شدم!...خیلی سخته یه پدر به دخترش چنین نصیحتی بکنه!
قهرمان این قسمت مامان لطیفه:king: بود که سنت شکنی کرد و حقو داد به عروس نه به پسر!