اون تصویر بالا رو با فوتوشاپ درست کردین ... سیگار ههههه ، آخه مرد حسابی پسری به این سفیدی چرا باید سیگار بکشه ؟؟؟؟
ببین به صورتش میخوره ؟؟؟ :41:
Printable View
اون تصویر بالا رو با فوتوشاپ درست کردین ... سیگار ههههه ، آخه مرد حسابی پسری به این سفیدی چرا باید سیگار بکشه ؟؟؟؟
ببین به صورتش میخوره ؟؟؟ :41:
فکر نکنم فوتوشاپ باشه. تازه اون دوستمونم که حضوری دیدتش.
میگم شایدم تفننی میزنه ضایع نشه قیافش:31::31::31:
اینکه فوتوشاپه یا نه را من اطلاع ندارمنقل قول:
ولی
من N نفر را میشناسم که پوستشون از سفیدی برق میرنه سیگار هم میکشن:دی
تاثیر سیگار کشیدن روی صورت و رنگ پوست و لب ها در طولانی مدت نمایان میشه:46:
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
این قسمت خیلی باحال بود
اخ که چه حالی این سعید از بابش گرفت:دی
فقط شانسش گفت تو اتاق لیلا خانم اون عکس را پیدا کرد وگرنه حسابی آبروش میرفت:دی
اين پروسه ديگه خيلي قديمي و نخ نما شده و نتيجه ي خوبي هم نداده . خيلي از طلاق ها به دليل عدم شناخت قبلينقل قول:
نسبت به هم بوده يعني خواستگاري و بعدشم ازدواج ! اين جور افراد معمولا چشم و گوششون خيلي بستس و تازه
وقتي به خودشون ميان مي بينن كه خيلي موقعيتهاي بهتري هم ميتونسته براش فراهم بشه كه نشده !
يه دوستي اگر داخل چارچوب هاي خاص خودش باشه و بدون ريا و هدفدار باشه چه مشكلي داره ؟؟ به نظر شما نشست
و برخاست و شناخت از همديگه نميتونه ما رو براي پيدا كردن شريك زندگي ايده آل و يه زندگي مستحكم تر ياري كنه ؟؟!
اين مطالبي هم كه راجبه ارتباط هاي دختر و پسر سريال در اختيار مخاطب ميگذاره چيزي نيست كه مردم ازش آموزش بگيرن چون ملت همه با اين موضوعات و امثالهم سر و كار دارن و تجربشون از من و شما هم قطعا بيشتره .
من جای سعید بودم با مشت میزدم تو صورت محسن:31:
حالم به شدت از بیتا بهم خورد
به شدت
میگم عجیبه که تو این دعوای آخریه سعید و باباش، عمه خانم آخر دعوا ظاهر نشد!!!:27:
شما راهكار ديگه اي غير از مشت بلد نيستين ؟!! :31:نقل قول:
اون موقع که سعید گفت مگه دوستی هر پسر دختری معنیش ازدواجه من گفتم الان حاج محسن یه کشیده میزنه تو گوش سعید :31:نقل قول:
البته احتمالشم میرفتا چون یه دفعه برافروخته شد و اومد جلو شبیه این سکانسایی بود که یکی سیلی می زنه تو صورت اون یکی ولی نزد :46:
اون موقع که سعید گفت مگه دوستی هر پسر دختری معنیش ازدواجه من گفتم الان حاج محسن یه کشیده میزنه تو گوش سعید :31:نقل قول:
البته احتمالشم میرفتا چون یه دفعه برافروخته شد و اومد جلو شبیه این سکانسایی بود که یکی سیلی می زنه تو صورت اون یکی ولی نزد :46: