اینم یه فیلم تعقیب وگریز از گیم پلی بازی-محیط بازی ( 8 مگ ) من که خیلی خوشم اومد
کد:http://hotfile.com/dl/83340056/a8c7091/169_need_for_speed_hot_pursuit_e3_gameplay_multi_070610_m1_1.ipod.mp4.html
Printable View
اینم یه فیلم تعقیب وگریز از گیم پلی بازی-محیط بازی ( 8 مگ ) من که خیلی خوشم اومد
کد:http://hotfile.com/dl/83340056/a8c7091/169_need_for_speed_hot_pursuit_e3_gameplay_multi_070610_m1_1.ipod.mp4.html
gamespot هم بازي رو نقد كرد و امتياز عالي 8.5 رو داد به بازي
این بازی رو میشه مثل mw شبکه کرد ودونفری با هم بازی کرد؟؟
سلام
چرا vibration برای جوی پد من کار نمیکنه؟
FARASOO-FGP 660
من که 15 درصد از بازی رو رفتم.
بازی خوبی هست ولی پیش ماست وانتد ...
در حد امتیاز 8 خیلی دیگه بهش بشه داد 8.5
من با دسته xbox 360 بی سیم بازی میکنم و ویبره هم داره.
با اين تريلري كه اين دوستمون گذاشت كه بوگاتي ويرون دنبال كونيخ كرده بود خيلي تخيلي ميزد بازي !
بازي بايد فيزيك درست داشته باشه ( مثلا وقتي دريفت ميزني واقعا دريفت و به صورت واقعي بره نه اينكه با يه handbreak كوچيك ماشين به n تا سرعت واست بپيچه !!! ) اين موارد وقتي كه با ويل حرفه اي بازي كني شديد تو ذوق ادم ميخوره !
و در واقع هر سال كه جلو تر ميريم بايد real تر بشه...
چي بگم والا
من ماست وانتد رو به عشق گرفتن لامبورگینی بازی میکردم و بازی بعد گرفتن لامبورگینی که بعد 80%یا بیشتر به دست میومد برام جذلبیت داشت .حتما اینم اینطوریه .تا یه ماشین درست حسابی مثل مکلارن یا لامبورگینی نگیری اونقدر جذاب نمیشهنقل قول:
اگه میخوای فرمان بازی نزدیک به واقعیت باشه که همون شیفت خیلی واقعیتر بوده که میگن ماشین به زور میپیچیده !!بازی اسمش روش هست یعنی بازی . اگه قراره واقعی باشه با نیم متر انحراف از جاده با سرعت 200 کیلیومتر که ماشین باید چپ کنه . ولی در هر صورت تابازی رو ندیدیم نمیتونیم در موردش صحبت کنیم. من که فعلا ندارمشنقل قول:
بله بازي بازيه
اما TEST DRIVE UNLIMITED هم بازيه ديگه درسته ؟
با اينكه واسه سال 7-2006 هست اما خيلي خوب روش كار كردن و جزيرش اينقدر بزرگ هست كه خسته كننده نشده از اون موقع تا حالا !
با ويل هم خيلي خوب جواب ميده
نسخه دومش هم تا حدود 2 ماه ديگه مياد
منقتدان بازي اگه گفتن هيچي به پاش نميرسه پس بايد از تست درايو هم برتر باشه
یکی SERIAL NUMBER این بازی رو بزاره !
ممنون !