حل نشدن مشکل جلو و عقب بردن فایل ضبط شده بیش از 2X
نقل قول:
دوستان سلام
من با دستگاه نواترون مدل 83 و با ورژن فریمور 64 از طریقTV ---- چند رکورد (ضبط به صورت مستقیم) انجام داده ام. وقتی که فایل های ضبط شده را Play می کنم هنگام عقب و جلو بردن تصویر اگر سرعت آن بیش از X2 باشد تصویر هنگ می کند (حتی برای چند دقیقه) و وقتی مجدداً play می کنم از همان قسمتی که دستور عقب و جلو بردن فیلم را داده بودم پخش می شود.
لطفا چنانچه شما هم با این مشکل روبرو شده اید اعلام فرمائید شاید این مشکل هم با نصب فریمور ورژن 64 ایجاد شده باشد.:41:
با نصب فریمور 68 باز هم مشکل جلو و عقب بردن فایل رکورد شده با بیش از 2X همچنان پابرجاست البته در فریمور 67 هیچ مشکلی نداشت امیدوارم این نقیصه هم بعلاوه برنامه ریزی ضبط زمانبدی شده از قبل، و روشن شدن خود به خود دستگاه در حالت استنادبای در هنگامی که برق شهری قطع و وصل می شود برطرف شود البته اگر هم می شد در کادری که اطلاعات کانال را نمایش می دهد زمان تنظیم شده درست نمایش دهد خیلی خوب بود چرا عملا وقتی که در تنظیمات دستگاه زمان را تنظیم می کنیم هنگام نمایش کادر حاوی اطلاعات شبکه، زمان دیگری را نمایش می دهد که جای تعجب دارد!
از مدیریت محترم شرکت مارت رایانه می خواهم این موارد را پیگیری کند.
ضمناً از دوستان دیگر می خواهم بپرسم فایل فیلم های DVD را به چه صورت در هارد ذخیره می کنند. عیناً فایل را در هارد اکسرنال گپی می کنند و یا به صورت image iso ذخیره می کنند. اگر که به صورت ایمیج ذخیره می کنند به چه شکل و با چه نرم افزاری این کار را انجام می دهند من خودم یک فیلم DVD را با نرم افزار NERO به صورت ایمیج در آوردم ولی دستگاه آن را نشان نداد. لطفاً راهنمایی کنید.
با تشکر