کسی لینک دانلود سری Family Album USA رو داره؟
با تشکر
Printable View
کسی لینک دانلود سری Family Album USA رو داره؟
با تشکر
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/274501508/LA-179.rar
نقل قول:کد:http://rapidshare.com/users/NW4BM
Hi all
I am reading a book called Inside Out and i need its british audio files
there is american audio files averywhere but i could not fine british files
i need them
do you have these files
please share me if u have
thank u
سلام
ممنون از لینک ها. من همه رو دانلود و برنامه رو نصب کردم.
فایل های Level ها رو که تو winrar با win-7 باز میکنم ، آبی رنگ هستن و موقع Extract کردن ارور میده که فابل خرابه !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون طور که من فهمیدم ، باید فایل های iso رو unzip کنم و با یه درایو مجازی از تو برنامه بخونمشون تا نصب شن. ولی بخاطر ارورر بالا نمیشه. روش دیگه ای داره؟
این ارورر برای همه ی فایل های level میآد
ممنون . .
آره، من هم این مشکل رو دارشتم. اگه توی WinRAR یه بار ریپیر کنیش درست میشه. خوشبختانه ریکوردهای ریکاوری داره. از این مسیر برو:
Tools>Repair Archive or Alt+R
این کارو برای هر فایلی که موقع اکسترکت خطا می ده، انجام بده، بعد اسمهاشون رو میزون کن ( فایلی که بعد از ریپیر ایجاد میشه، یه عبارت fixed یا همچین چیزی اولش داره. اونو از اولش پاک کن و فایلهای قدیمی رو هم ببر یه جای دیگه). حالا باید جواب بده. من سطح های 1 و 4 و 5 رو دانلود کردم و همینطوری که گفتم کارکرد و الانم روی سیستم نصبه.
:31:
I need audio book for intermadiate level to improve my english skill
tnx
آقا یه ایمیج هم وقتی فایل ها رو اکسترکت میکنی هست اون چیه؟
با چی اجرا میشه؟ حتما باید رایت بشه اول؟یا با demin tools نصب میشه؟
کتاب نداره؟
فایل های صوتی که هست از روی چیه؟اون برنامه 130 مگابایتی؟
اقا من دانلود کردم و فایل winrar رو هم repair کردم بعد extract کردم یه ایمج و یه سری فایل صوتی دارم ایمج رو باز میکنم فایلی exe ای نمی بینم که برنامه رو نصب کنم. چیکار باید کرد؟
سلام
شما بعد از ریختن برنامه که تو فایل VNS]Rosetta Stone 3.4.5] هست و اجرای اون ، فایل های زبان رو ازتون میخواد که همون ایمیج هاست. بهترینش استفاده از Demon Tools هستش. فایل های زبان که در چند level ارائه میشن شامل چند ایمیج هستن.نقل قول:
برای نصب زبان های دیگه ، وقتی برنامه رو اجرا کردین ، از آیکن های گوشه ی سمت راست ، وسطی رو بزنین و گزینه ی Add-Remove Language رو بزنین تا ازتون آدرس فایل ایمیج رو بخواد.
-------------------------
توی فایل های RAR ، یکیش هست به نام :نقل قول:
VNS]Rosetta Stone 3.4.5]
توش هم فایل اجرایی هست هم کرک