سلام...
خوب من سعي ميكنم ديگه با بحث هاي قبلي كاري نداشته باشم...گفته ها رو گفتيم وشنيده ها رو شنيديم...هر كسي كه دلش ميخواد اون بحث هارو ادامه بده :46:
مسلم جان koengsegg CCRX درسته قويتره از ويرونه البته يكمي و شتابگيريش خيلي خوبه اما به نظر من لذت ويرون رو نداره !
درسته جفتشون از كيفيت بالايي برخوردار هستند تو طراحي و شبيه بودن به واقعيت اما نظر شخصي من رو ويرون گرند اسپرت هست...
جفتشون رو كه داشتم تست ميكردم فهميدم ويرون نفس بهتري تو سرعتهاي بالاي 300 داره به خاطر گيربكس 7 دنده تيپ ترونيكش و رانندگي لذت بخش تري داره
حالا بايد بازم بيشتر تستشون كنم
اما واقعا ايول به بازي كه وقتي با همچون سوپر اسپرتهايي تو سرعتهاي بالاي 300 ميري هيجان خيلي زياد ميشه و نزديك 400 كه ميشي ديگه واقعا فوق العاده ميشه :40: آدم واقعا فكر ميكنه هميچن ماشيني رو داره
راستي حتما حتما بريد نمايندگي ماشينهاي انگليسي كه كترهام هم داره و اون آخر اون ariel atom 300 رو تست كنيد كه تجربه اي فوق العادست...شتابش حتي انزو هم جا ميزاره و در آخر ميگم هر كسي ميتونه يه ويل هر موقعي كه شد تهيه كنه چون لدت اين بازي با ويل بگم 10 برابر ميشه اغراق نكردم !
و اونموقعس كه واقعا تفاوت ماشين دف جلو و دف عقب و 4wd و اسپرت و سوپر اسپرت واستون مشخص ميشه چون حسش ميكنيد اگه ويل حرفه اي باهش و اونوقته كه يه چيزي مثل گرافيك شايد تو رتبه سوم چهارم براتون ارزشمند بشه :31:
( به زودي فيلم ميگيرم با G25 ميزارم اينجا تا ببينيد چي ميگم )
در كل من با اين ورژن خيـــــــلي حال كردم و ازش 100 % راضي هستم :8: ( ميخوايد به حساب تعصب ... چميدونم فن بازي ... يا هرچيز ديگه بزاريد :27:)