عجیبه که برخی دوستان علارغم صعود بهونه های داوری هم مطرح می کنند. شاید تلاش برای مخفی کردن سبک بازی اینتر باشه که البته نیازی به اینجور پوشش ها نداره. به هر حال وقتی طرفدار تیمی هستید حتما با سبک بازیش به هر صورتی حتی دفاعی و کاملا بسته حال می کنید و نیازی به توجیه نیست.
حتی خود مورینیو هم اینکه اشتباهات داوری به سود اینتر و به ضرر بارسلونا شد رو با پاسخی که داد یعنی مثال زدن بازی برگشت نیمه نهایی فصل قبل قهرمانان تایید کرد. بماند که رفت همون دیدار جریان داوری برعکس بود منتهی کسی که دنبال بهونه است این بخش هارو یادش نمیاد.
اینتر در نهایت صعود کرده و به نظر من مسائل دیگه حداقل برای هوادارای واقعیش اهمیتی نداره. اما اگر دوستانی که سعی در تخریب تیم دیگری دارن همچنان اصرار می کنن حق تیمی ضایع شده از هر سایت معتبری که سراغ دارن نقد کلیه تصمیم های رفت و برگشت رو قرار بدن.
نمونه بدون گزینش:
Goal.com
Ewan Macdonald
دیدار رفت:
CL Comment: The Referee's Big Decisions In Inter-Barcelona Revisited
Decision 1: Milito's Offside Call
اعلام آفساید میلیتو
اشتباه - تقریبا مساوی با پیکه - کمک داور جا مونده بود
Decision 2: Milito's Goal
گل میلیتو
اشتباه - کاملا در آفساید - داور و کمک دید خوبی حداقل نسبت به حرکت میلیتو داشتن و باید بهتر عمل می کردن
Decision 3: Alves' Yellow Card
کارت زرد آلوز
سخت ترین تصمیم, بیشتر افرادی که باهاشون صحبت کردم احساسشون اینه که ضربه ناحیه ای وارد شده اما شخصا میگم درست
کد:
http://wwww.goal.com/en-us/news/174/uefa-champions-league/2010/04/20/1887837/cl-comment-the-referees-big-decisions-in-inter-barcelona
دیدار برگشت:
Champions League Comment: Referee Franck De Bleeckere's Barcelona-Inter Decisions Revisited
Decision 1: Thiago Motta's Red Card
کارت قرمز موتا *
طبق قوانین کاربردی خشونت داور درست عمل کرد - بالا آوردن دست توسط موتا از پشت هیج دلیلی نداشت - البته از نمایش بوسکت هم نمیشه گذشت
Decision 2: Cristian Chivu's Yellow Card
کارت زرد Chivu
مرموز - شاید چون Chivu بخاطر بازیکن روی زمین افتاده اینتر مسی رو اونجوری زد تصمیم به نظر تند بیاد - به هر حال داور نزدیک بود و دید عالی داشت
Decision 3: Bojan Krkic's Disallowed Goal
رد گل بویان کرکیچ
اشتباه - وضعیت یحیی توره اصلا به نحوی نبود که بشه هند محسوب کرد
کد:
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2010/04/28/1899626/champions-league-comment-referee-franck-de-bleeckeres
نکته 1: برای توضیح کامل هر کدوم لینکهارو چک کنید.
نکته 2: قرار دادنشون به این معنی نیست خودم موافق نظرهای فوق هستم.
نکته 3: اگر قصد مقایسه دارید کارشناسی کامل با منبع قرار بدید.
وقتی که اینتر فقط با اختلاف یک گل اونم در شرایطی که گل کاملا آفسایدش در دیدار رفت قبول شده و یک گل سالم بارسلونا در دیدار برگشت مردود اعلام شده بالا رفته, صحبت از داوری فکر نمی کنم جز برای انحراف افکار دیگران و ایجاد حاشیه باشه. گل پیکه هم سالم بوده و حتی مشکوک تلقی نمیشه. البته شنونده(!) های صدا و سیمای ایران حق دارن شک کرده باشن.
* کارت زرد دوم نمایش داده شد.