46 ساعت 23 دقیقه 11 ثانیه
خیلی کم بود :19:
البته کمی فرعی هارو نرفتم
درباره پروفایلم
80302 هم پول داشتم :21:کد:http://s12.aks98.com/images/53066343818185433669.jpg
Printable View
46 ساعت 23 دقیقه 11 ثانیه
خیلی کم بود :19:
البته کمی فرعی هارو نرفتم
درباره پروفایلم
80302 هم پول داشتم :21:کد:http://s12.aks98.com/images/53066343818185433669.jpg
ای شیطون , چقدر Nuka Cola خوردی که انقدر پول داری :31:نقل قول:
فقط 35 تا کوئست؟ حدود 50 تا کوئست رو نرفتید که!نقل قول:
Ncr support
با بدست آوردن این بخش از بازی شما می توانید از جمهوری کالیفرنیا درخواست پشتیبانی از 3 نوع
1_مهمات
2_سرباز
3_رنجر
برای خواندن ادامه متن برروی نمایش کلیک کنید
محتوای مخفی: ...
راس میگی چراااااااااا نبود کجا بود من نبودم همون بود :34:نقل قول:
حالا شاید بعدا رفتم :15:
اره دیگه کلی هم BEEEEEEEEEEEER خوردم :21:نقل قول:
ای شیطون , چقدر Nuka Cola خوردی که انقدر پول داری
کجا نوشته Nuka Cola خوردم :18:
اینایی که مردمو رو صلیب کشیده بودن legion ها بودن؟ بعدش gang powder ها کیا هستند؟ ربطی دارن به NCR ? آخه پشت لباساشون نوشته NCR . رابطه هاشون چطورین اینا؟ کی با کی خوبه کی با کی دشمن؟
دوستان این بازی به این سیستم میخوره ببخشیدا پریدم وسط:
cpu:2.8
9500gt
2g ram
و یه سوال دیگه این که گرافیکش نسبت به نسخه سوم تغییری کرده؟تو عکسا که چیز زیادی مشخص نیست؟
اره گانگستر هستندنقل قول:
لژیونها با لباس سربازان رومی هستند رئیس شون سزار نام داره
ان سی ار مخفف جمهوری کالیفرنیاست لباسهاشون برنگ خاکی هستش و شبیه سربازهستند به دو دسته رنجر و سرباز تقسیم میشند رابطه این گروه با مردم بسیار خوبه حکم یک نیروی نظامی در منطقه رو داره دشمنان این گروه لژیونها و گانگها و گریت خانها هستند
گانگها کلا بالباس شبیه بی ماموران اف بی ای هستند و جلیقه ضد گلوله و یک بیسم همراه خود دارند رابطه این گروه با ان سی ار و لژیونها و بعضی شهرها خرابه آخه یک گروه گانگستری هستند
گریت خانها با ان سی ار رابطه خرابی دارند و همچنین با وگاس وقتی که با اونها حرف میزنی یک شعار دارند فاک بانی در واقع بانی صاحب وگاس باید باشه و کلوب شبانه از اون متنفرند اونها لباس چرمی و تنگ که عکس یک اسکلت و کلاه خودچنگیزخان
لژیونها این گروه از مذاکره هیچی حالیش نمیشه اونا هرجا برند با خود نابودی به همراه میارند عقرب غول آسا تا موجودات عجیب الخلقه گرفته تا یک گدا همه یکسان هستند و حکم شون مرگه تنها کسی که باهاش رابطه خوبی دارند شما هستید اما دراخر می توان رامشون کرد
ویک گروه دزد سرگردنه که کنار خیابان ها و خانه خرابه ها اطراق می کنند ومعمولا بالباسی هستند که دسته گلوله ضربدری رولباسشون نصبه ویا با لباس زیر هستند این افراد آدم حساب نمیشند بکش تا کشته نشی
گروههای دیگه رو فعلا از شرحشون عاجزم
امیدوارم اطلاعاتم بدردتون بخوره
Powder ganger ها زندانی های NCR بودن که اگه درست یادم باشه برای ساخت و ساز (عملگی، بیگاری) به موخاوه آورده شدن. مرکز نگهداریشون هم NCR Correctional Facility بوده (نزدیک Hidden Valley) . اما یه بار شورش می کنن و موفق می شن که کنترل زندان رو به دست بگیرن و یه گروه غارتگر تشکیل بدن. لژیون هم به شدت باهاشون دشمنه و همونطور که دیدید تو نیپتون به صلیب کشیدتشون.نقل قول:
سلام
من امروز بازی رو تموم کردم 41 ساعت .... آخرش دیگه کم آوردم با ترینر رفتم !
پایان بازی من هم اینطور تموم شد که new vegas رو بدست رباتها و yes man دادم تا بطور مستقل از گروهای دیگه باشه .
ترتیب mr house رو هم دادم Out of Picture !
خلاصه زیاد پایان خوبی نداشت فکر کنم ! برای من .
بازی باگ هم زیاد داشت با اینکه من 2 تا آپدیت رو نصب کرده بودم . مثلا بعضی جاها حشرات میرفتن داخل سنگها گیر میکردن یا 2 بار بازی برای من فریز شد !
در کل از اون دسته بازیهایی هست که خاطره میشه ..