چند نا Triangle داری؟
Printable View
چند نا Triangle داری؟
نه هیچ متریالی استفاده نمیکنمنقل قول:
به چند تا نمیرسه همون اولی رو که میزارم داغون میشهنقل قول:
هـــا ؟؟ :31:نقل قول:
این Triangle چی هست خوردنیه ؟؟ :31::31::31:
Tri همون مثلثه ... اگه Tri زیاد باشه قاعدتا باید موقعی که از لایت مپ استفاده میکنی هم فریم ریت بیاد پاییننقل قول:
یه عکس وایر فریم از اون صحنه میزاری ؟
آها منظورتون سگمنتاش هستنقل قول:
آره پایینه
ببین من اگه یه باکس هم توی صفحه بزارم و یه نور با سایه بدم سرعتم خیلی پایین میاد
من قبلا با همچنین سیستمی کار میکردم اصلا نمیشه بازی کرد نمیدونم شما چطور یونیتی رو لود کردید!:31:دیگه اگه UDK رو اجرا کنید فکر کنم یه انفجار بزرگ صورت میگیره:31:نقل قول:
با سیستم 6200 خوب جواب میده:46:
پس مشکل از سیستمه ؟نقل قول:
راستش دارم میرم تو نخ i7
ممنون
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
راستی امید جان میشه شما یه قطعات توپ معرفی کنید که به درد بازی کردن و بازی سازی با یونیتی بخوره و کم نیاره
قیمتش مهم نیست فقط قطعات توپ باشه و با هم مچ باشن
ممنون
به آدرس Edit->Project Settings->Quality برو و Editor Quality را روی Sample بزار اگه باز هم آهسته بود بزار Fast حتما سرعت بالا میاد
اگر باز هم سرعت پایین بود به آدرس Edit->Graphics Emulation برو و SM 1.4 به پایین رو انتخاب کن با این کار سرعتت خیلی خیلی بالا میاد!
موفق باشی
سیستم مننقل قول:
AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor (4 CPUs)
RAM 2GB
GeForce 9600 GT
من مترو 2033 رو با آخرین تنظیمات اجرا کردم ولی کمی کند بود!
شدر اقیانوس ( Ocean Shader )
Ocean shader 3.4 Unity Free & Pro 2.6.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://www.unity3d-france.com/unity/images/Ocean-v3.4Repack.unitypackage[/HTML]
به نام آفریننده هنر و زیبایی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و درود
با یاری خداوند متعال و همت و تلاش تیم مدیریت، سایت Unity3d.ir با امکانات جدید راه اندازی شد.
امکانات سایت جدید:
1- ایجاد وبلاگ با نام انتخابی شما yourdomain.unity3d.ir
2- 10 مگابایت فضای رایگان
3- ایجاد گروه
4- ایجاد دوستی
5- ....
تلاش بسیاری شده است تا بتوان تمامی مطالب فارسی آموزش موتور بازی ساز یونیتی و ساخت بازی رایانه ای را یکپارچه و در یک مکان جمع آوری کرد، امید است به این مهم دست پیدا کنیم.