نمايندگي سامسونگ فقط 50 اينچشو داشت(اونيكه من رفتم) و2.290.000 بود فك كنم
اينرو دقيق نميدونم اما مطمئنم تفاوت خيلي كمي دارن از لحاظ مصرف برق در سايز 42(چندان مهم نيست خوب)
اينو از نمايندگيش پرسيدم گفت نميدونه كدوم فرمت هاي بيشتري قبول ميكنه اما فكر ميكنم b690 دامنه ي وسيع تري از لحاظ ساپورت فرمت هاي تصويري داره اگر از دوستان كسي دفترچه b650 داره لطف كنه يه عكس واسه راهنمايي دوستان بگذاره
درضمن يه نكته كه يادم رفت بگم در هنگام پخش كارتون ice age در نمايندگي سامسونگ چون حركات سريع زيادي با محدوده رنگ مشخص داشت من قشنگ لبه دار شدن سر ورتكس هاي محيط انيميشنو حس ميكردم انگار از رزولوشن تصاوير پرسرعت روي تمام lcd و led هاش كاسته ميشد روي سري 4 تا 6 كه بشدت معلوم بود اما
روي محصولات جديدترش خيلي كمتر بود اما حتي از دورهم تقريبا مشخص بود اما اين مشكل به هيچ عنوان روي b650 حتي با دقت زيادم مشخص نبود.توي نمايندگي سوني كه با x350 هاي فسيلش هنوز هم ميخواد مشتري جلب كنه با اينكه تصوير يك منظره پخش ميشد اما جابه جايي برگ روي يك درخت با اينكه روي يك محيط
كوچيك نوسان ميكرد بشدت تابلو بود وتوي ذوق ميزد اما تصاوير پخش شده روي w550 اين مشكلو نداشتن.دركل پلاسماها روي تصاوير سريع معركه اند مثلا همين z800u با اينكه قديميه اما تويه نمايندگي پاناسونيك پخش تصوير يك مسابقه فوتبال داره حركت سرع توپ رو بدون كاهش رزولوشنش يا چرخش سريع دوربين بدون ايجاد بلور
روي بازيكنانه همين تصاوير روي g10 خارقلادست وعلتشم نرخ سريع هرتز در پلاسماها نسبت به lcd هاست.