نقل قول:
دسته منحنی هایی y=(x^2+3x+4m)/(x^2+(5m+1)+3به ازای مقادیر مختلفm از چند نقطه ثابت میگذرد
1
2
3
بی شمار
(javab gozine 3)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
برای امتحان کردن هم ایکس ها رو در معادله بزار ، بعد بجای m هر عددی که بزاری حاصل کسر 0.8 میشه .
موفق باشی ... :11::10:
نقل قول:
سلام . اگر ممکنه به این سوال زبان من جواب بدید لطفا
سنجش امسال
it was an easy test and he .........but he didnt
بین دو گزینه ی must have passed و shoud have passed من گزینهی must رو انتخاب کردم چون توی صورت سوال ذکر شده که امتحان اسون بوده و براش دلیل منطقی اورده
اما خودش گزینه ی shoud رو درست زده !! نمی دونم چرا ؟؟؟
.................................................
حالا توی سنجش پارسال
he.................alot of photos while he was on jorney
must have taken shoud have taken
من این طوری استدلال کردم که عکس گرفتن توی مسافرت که یک امر واجب نیست . وحتما نباید انجام بشه
هم میتونه انجام بشه هم نشه ! پس shoud باید درست باشه اما گزینه درست must هست نمی دونم چرا ؟؟؟؟
چون به ما گفتن که کاربرد shoud برای کاریه که بهتره انجام میشده اما نشده ولی چرا درست درنمیاد نمیدونم ؟
ممنون :40:
هر دو گزینه در جوابیه سنجش فک کنم درست باشه ...
ببینید should و must و ... در جمله ها با زمان های مختلف باید جداگانه بررسی بشن و اینکه مثلا should برای کارهاییه که بهتر بود انجام بشن فک کنم زیاد درست نیست .
نکته گرامری : اگر can , must , may را در جمله با مصدر کامل (have ) ترکیب کنیم ، جمله بوجود امده گذشته ی حدسی است .مثال :
Hellen must have seen the film
هلن بايد فيلم را ديده باشد
گذشته ی حدسي از اين نظر كه از شواهد و قرينه ها حدس مي زنيم كه ممكن است كاري در گذشته رخ داده باشد
مثلا ازاينكه هلن در مورد فيلم اطلاعاتي مي دهد حدس مي زنيم كه بايد فيلم را ديده باشد.
این برای حل تست دومی که گفتید راه حل بود ... یعنی شما حدس میزدید که او باید در سفر عکسهایی گرفته باشد.
نکته 2 : اما اگر have با might-ought to-should-could-would ترکیب کنیم ، حاصل گذشته ی غیر واقعی هست .
مثال :
I should have gone there
من بايد مي رفتم آنجا (كه نرفتم)
یعنی در این فرم جمله ها اگر جمله ظاهر مثبت داشته باشد ، مفهومش منفی است مثل مثال بالا . اما اگر منفی باشد (not) مفهوم جمله مثبت می شود . مثل جمله پائین :
I shouldn’t have gone there
من نبايد مي رفتم آنجا (ولي رفتم)
این نکته هم برای تست اول شماست ، که در اون جمله گفته اون امتحان آسون بوده و او باید در احتمان قبول می شده (که نشده) . پس should درسته .
متاسفانه تدریس گرامر خیلی بده و من هر کسو می بینم با همین منطق که should بصورت نصیحتی هست و must اجباری تست ها رو می زنن . در حالی که اصلا ربطی به این قضیه نداره و شما باید ساختار جمله رو بدونید .